Sähköiset valmistuspalvelut

Täysi valikoima elektroniikkavalmistuspalveluita MOKO Technologyssa

Elektroniikan valmistuspalvelut(EMS) kattaa lähes koko tuotesyklin, elektronisesta suunnittelusta, prototyyppien tekeminen, ja PCB -kokoonpano, kaapeli- ja johdinsarjaan, täydellinen järjestelmäintegraatio, tuotteen testaus, ja toimitusketjun hallinta. Täyden palvelun elektroniikkavalmistuspalveluillemme on ominaista korkea laatu ja nopeat toimitusajat, joiden avulla voimme vastata asiakkaidemme erilaisiin projektitarpeisiin.

Sähköinen suunnittelu

Ammattitaitoiset insinöörimme ovat taitavia elektroniikkasuunnittelussa ja heillä on laaja kokemus piirilevyjen suunnittelusta& layout, tehoelektroniikan suunnittelu, sulautettu laitteistosuunnittelu, jne.

PCB Fabrication& Assembly

Varustettu edistyneillä STM- ja THT-tuotantolinjoilla ja ammattitaitoisilla käyttäjillä, meillä on kyky hoitaa piirilevyjen tuotanto- ja kokoonpanopalvelut yksinkertaisista monimutkaisiin.

Box Build Assembly

MOKO tarjoaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyn täyden sähkö- ja mekaanisen laatikon rakentamispalvelun säästäen sekä aikaa että rahaa.

Kaapeli- ja johtosarjakokoonpano

Meillä on kyky käsitellä kaikentyyppisiä kaapeleita, tarjoaa vakio- sekä räätälöityjä kaapeli- ja johdinsarjan kokoonpanopalveluita.

Testaus ja tarkastus

Suoritamme erilaisia testejä, mukaan lukien toimintatestaukset, automaattinen optinen tarkastus, Röntgentarkastus, jne. varmistaaksesi, että jokainen tuote vastaa odotuksiasi.

Toimitusketjun hallinta

Toimitusketjun hallintapalvelumme auttaa asiakkaita virtaviivaistamaan toimittajaverkostoaan, ja parantaa työn tehokkuutta, tulojen kasvattamiseksi.

Elektroniset valmistusmahdollisuudet

Toista video

Miksi valita meidät EMS-kumppaniksesi

Laaja asiantuntemus

Olemme elektroniikan valmistuksen asiantuntijoita kattavalla asiantuntemuksella ja laajalla projektikokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita suunnitteluratkaisuja, valmistaa luotettavia elektronisia tuotteita, ja tarjota parhaat elektroniikkavalmistuspalvelut.

Laatuvakuutus

Kaikki tuotantoprosessimme ovat ISO-laatujärjestelmän mukaisia, kaikkia tuotantolinkkejämme valvotaan ja valvotaan huolellisesti, ja tehdään erilaisia tarkastuksia tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi.

Nopea kierto

Tehtaamme on varustettu huippuluokan koneilla ja ammattitaitoisilla käyttäjillä, jonka avulla voimme toimittaa tuotteita asiakkaidemme mukaan’ projektien aikataulut. Prototyypeille, voimme tehdä sen niin nopeasti kuin 1 päivä.

Täydellinen joustavuus

Meillä on joustava tuotantokapasiteetti, jota voidaan säätää vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Pystymme käsittelemään tilauksia prototyypeistä massatuotantoon, sekä korkean sekoituksen vähäisen volyymin tuotanto.

Asiakaskertomus

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme ylläpitäneet pitkäaikaista yhteistyösuhdetta MOKOn kanssa. Niiden tarjoamat elektroniikkavalmistuspalvelut ovat aina täyttäneet vaatimuksemme ja jopa ylittäneet standardimme. Tulevaisuudessa, harkitsemme lisää yhteistyötä.

- Judy Fricbergs

MOKO Technology on erittäin luotettava elektroniikan valmistuspalveluyritys, he vastaavat nopeasti ja heidän tarjoamansa tarjoukset ovat erittäin kustannustehokkaita, jos haluat löytää luotettavan EMS-kumppanin, ne voivat olla sinun valintasi!

– John Hawkins

Olemme erittäin yllättyneitä MOKOn ammattitaidosta elektroniikkatuotteissa ja laadunvalvonnassa. Tekemällä yhteistyötä heidän kanssaan, meidän ei tarvitse koskaan huolehtia laatuongelmista.

– Dan Larsen

Aiheeseen liittyvät blogit

Olemme valmiita aloittamaan seuraavan elektroniikkasi Valmistusprojekti!

Vieritä ylös
Vieritä ylös