Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme auttavat asiakkaita alentamaan tuotantokustannuksia, parantaa laatua ja nopeuttaa markkinoille tuloa.

MOKO Technology tarjoaa huippuluokan suunnittelupalveluita

MOKO Technologylla on laaja ja ammattimainen suunnittelu- ja suunnittelukyky tarjota asiakkaille joustavia suunnitteluratkaisuja. Voimme tarjota avaimet käteen -periaatteella suunnittelupalveluita. Asiakkaiden tarvitsee vain antaa meille konsepti, ja voimme tarjota asiakkaille toteuttamiskelpoisen suunnitteluratkaisun. Lisäksi, voimme myös tehdä yhteistyötä asiakkaan suunnittelutiimin kanssa suunnitellaksemme yhdessä tuotteita, auttaa asiakkaita arvioimaan järjestelmän toteutettavuutta, vähentää riskejä, ja parantaa tuotteiden laatua. Lisäksi, Tarjoamme nopeita prototyyppipalveluita tuotteiden lanseerauksen nopeuttamiseksi, ja valmistamme korkealaatuisia tuotteita käyttämällä uusinta prosessiteknologiaa.

Miksi valita meidät

Rikas kokemus

Tarjoamme suunnittelupalveluita asiakkaille yli 30 maissa ympäri maailmaa, monilla aloilla, kuten lääketieteen, autoteollisuus, viestintää, ja esineiden internet.

Laaja asiantuntemus

Asiantuntemuksemme kattaa tuotesuunnittelun, nopea prototyyppi, tuotteen luotettavuus, testaus, jne. Yhden luukun ratkaisun avulla voimme tukea asiakkaitamme entistä paremmin.

Laatuvakuutus

Suunnittelutiimimme arvioi ja tarkistaa kaikki mallit varmistaakseen niiden toteutettavuuden, ja suunnitellut tuotteet tarkastetaan ja testataan tarkasti.

Nopeuta markkinoille tuloa

Suunnittelutiimimme ymmärtää erilaiset laatustandardit ja osaa suunnitella oikean tuotteen ja levittää sen nopeasti markkinoille, nopeuttaa markkinoille tuloa.

Suunnittelupalvelut MOKOssa

Sähköinen suunnittelu

MOKOlla on pitkä kokemus ja korkea osaaminen elektroniikkasuunnittelusta, Olemme erikoistuneet FPGA-suunnitteluun, Suunnittelu EMCRF Designille, Pieni- ja keskitehoinen elektroniikkasuunnittelu, Compliance Engineering…

Mekaaninen suunnittelu

Tarjoamme laajat mekaanisen suunnittelun palvelut, mukaan lukien suunnittelukonseptin luonnostelut, 3D CAD-mallinnus, Suunnitteluautomaatio ja CAD-räätälöinti, ja Remanufacturing reverse engineering.

Teollinen muotoilu

MOKOn tarjoamat teollisen suunnittelun palvelut kattavat laajan valikoiman, markkinatutkimuksesta, konseptisuunnittelu, ja 3D-malleja, prototyyppiin ja valmistukseen. Asiantuntijamme voivat luoda toimivia ja toimivia suunnitteluratkaisuja projekteihisi.

Sulautettu suunnittelu

MOKO tarjoaa yhden luukun sulautettuja suunnitteluratkaisuja, Tuemme asiakkaita koko projektin ajan mallintamisesta sulautetun järjestelmän valmistukseen varmistaaksemme, että suunniteltu järjestelmä toimii hyvin.

Suunnittelu valmistukseen

Suunnittelemme valmistusta varten(DFM) palvelu, asiakkaat voivat säästää enemmän kustannuksia ja parantaa kilpailukykyään markkinoilla. Koska kiinnitämme huomiota suunnittelussamme sekä estetiikkaan että tuotteiden hintaan ja toimintoihin.

Aiheeseen liittyvät blogit

PCB Stackup Design Guide
PCB-pinoamisen suunnitteluohjeet

Ihmiset odottavat elektronisilta tuotteilta runsaasti toimintoja, mutta myös niiden on oltava pieniä ja kannettavia, joka tuo uusia haasteita piirilevysuunnittelijoille. Tämän saavuttamiseksi, suunnittelijat

Lue lisää "

Tee yhteistyötä MOKOn kanssa ja tee konseptistasi tuotteita markkinoilla!

Vieritä ylös
Vieritä ylös