Mekaaninen suunnittelupalvelu

MOKO tarjoaa mekaanisia suunnitteluratkaisuja, jotka voivat parantaa yrityksesi kilpailukykyä markkinoilla ja erottaa sinut muista.

Mikä on mekaaninen suunnittelu?

Mekaaninen suunnittelu on prosessi, joka sisältää toimintaperiaatteen käsitteellisen analyysin, rakenne, voiman ja energian siirtomenetelmä, materiaalia, koneen muoto ja koko, ja muuttamalla se tietyksi valmistusmenetelmäksi. Mekaanisen suunnittelun kohde voi olla osia, tuotteita ja järjestelmiä, tuotteen kuorista sisäiseen rakenteeseen.
Sen tavoitteena on suunnitella paras kone rajoitetuissa olosuhteissa, kuten materiaaleissa, käsittelyominaisuudet, teoreettista tietoa ja laskentamenetelmiä optimoimalla nykyistä suunnittelua tai luomalla uusi malli. Ja monia asioita on otettava huomioon suunnittelussa, esimerkiksi, projektin kustannukset, koneen suorituskykyä, ja koot,jne.

Mekaaninen suunnittelupalvelu MOKO Technologylla

Laitekehityksen ja -kehityksen asiantuntijoina, tiimillämme on monen vuoden kokemus valmistusprosessien suunnittelusta ja konesuunnittelusta. Suunnitteluinsinööreillämme on syvällinen asiantuntemus, käyttää konfiguraattoreita ja mukautettuja työkaluja logiikkaohjelmoinnin avulla analysoidaksesi ja toteuttaaksesi automaattista mallinnusta, piirustus, ja dokumentointiprosessit projektin toimitusajan nopeuttamiseksi. Palvelemme asiakkaita eri toimialoilla ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut, jotka auttavat heitä parantamaan kilpailukykyään markkinoilla. Palveluihimme kuuluvat, mutta eivät rajoitu:

  • Suunnittelukonseptin luonnos
  • 3D CAD-mallinnus
  • Suunnitteluautomaatio ja CAD-räätälöinti
  • Optimoi suunnittelu käyttämällä FEA- ja CFD-ratkaisuja
  • Uudelleenvalmistuksen käänteissuunnittelupalvelut

Mekaaninen suunnitteluprosessimme

Vaihe 1: Tarkoituksen ja tarpeiden ymmärtäminen

Ensinnäkin, kommunikoimme asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme ja vahvistaaksemme koneen suunnittelun tarkoituksen, toisaalta, saamme tietää projektin budjetista ja vaatimuksista. Tämä vaihe on meille avainasemassa alkuperäisen suunnittelun laatimisessa.

Vaihe 2: Alkuperäinen suunnittelu

Tässä vaiheessa, joitain toimivia mekanismeja ehdotetaan koneen vaatimusten ja käyttötarkoituksen mukaan. Sitten, keskustelemme niistä yksitellen löytääksemme sopivimman. Samaan aikaan, toimintaperiaate ja perusrakennemuoto vahvistetaan, ja luonnos piirrettäisiin analysoimalla koneen ja koneen eri elementtien liikkeessä olevia voimia.

Vaihe 3: Muokkaus

Alkuperäisen suunnittelun jokaisen osan ja kokoonpanon tarkistaminen nähdäksesi, onko mitään, mitä pitäisi muuttaa tai parantaa, varsinkin yksityiskohdat, jotka voivat päättää koneen suorituskyvystä. Tämä vaihe auttaa meitä varmistamaan mekaanisen suunnittelun toteutettavuuden ennen valmistusta.

Vaihe 4: Valmistus

Kun olet tarkistanut kaikki suunnittelun näkökohdat, sitten osa valmistetaan ja kootaan ISO9001-sertifioidussa tehtaassamme. Meillä on huippuluokan laitteet ja tiukka laadunvalvontaprosessi varmistaaksemme lyhyen läpimenoajan ja korkean laadun.

Kolme mekaanisen suunnittelun luokitusta

Mukautuva muotoilu

Sopeutuakseen uusiin vaatimuksiin ja, olemassa olevaan mekaaniseen rakenteeseen on tehtävä pieniä muutoksia. Yleensä, Tällainen mekaaninen suunnittelu ei vaadi korkeasti koulutettuja suunnittelijoita.

Kehityssuunnittelu

Jatkuvasti kehitettyjen teknologioiden ohella, Jotkut vanhat tai olemassa olevat koneet eivät pysty vastaamaan ihmisten tarpeisiin hyvin, täten, meidän on tehtävä joitain parannuksia sen perusteella parantaaksemme työn suorituskykyä ja alentaaksemme valmistuskustannuksia. Kutsumme tällaista suunnittelua "kehityssuunnitteluksi".

Uusi muotoilu

Se viittaa mekaanisen suunnittelun tyyppiin, joka soveltaa uusia tekniikoita tai tieteitä, jotka on osoittautunut toteuttamiskelpoisiksi uusien koneiden luomiseen., jolla on korkeat vaatimukset suunnittelijoille.

Miksi valita MOKO-tekniikka mekaaniseen suunnitteluun?

10+ vuosien kokemus

Yli 10 vuosien kokemus mekaanisesta suunnittelusta ja valmistuksesta, MOKO on tarjonnut mekaanisen suunnittelun palveluita asiakkaillemme eri toimialoilta, noudatamme alasi standardeja ja ehdotamme parasta mekaanista ratkaisua.

Asiantuntemus

MOKO omistaa taitavan R&D-ryhmä, joka koostuu noin 70 insinöörit, jotka ovat hyvin koulutettuja ja osallistuneet moniin projekteihin. He tarjoavat ammattimaisia ​​ehdotuksia ja apua mekaaniseen projektiisi konseptisuunnittelusta alkuperäiseen piirustukseen ja lopulliseen suunnitteluun.

Laatu taattu

MOKO Technology on saanut ISO9001-sertifikaatit mukaan lukien:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, ja UL, Tehtaamme ja tuotteemme ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Lisäksi, Laadunvalvontaosastomme valvoo tiukasti jokaista tuotetta varmistaakseen, että asiakkaidemme vastaanottamien tuotteiden laatu on ensiluokkaista.

Rehellisyys ja luottamuksellisuus

Vuosien saatossa, Monet asiakkaat ovat luottaneet MOKOon rehellisenä kauppakumppanina. Noudatamme liiketoiminnan rehellisyyttä ja pidämme asiakkaidemme tiedot täysin luottamuksellisina. Suojelemme immateriaalioikeuksiamme ja suojaamme myös sinun.

Mekaanisen suunnittelun kotelot

Mekaanisen suunnittelun Bluetooth-yhdyskäytäväpistoke

Bluetooth Gateway Plug

Mechanical Designin Bluetooth-yhdyskäytävä

Bluetooth-yhdyskäytävä

Mekaanisen suunnittelun valoanturin majakka

Avaimenperän majakka

LoRaWAN GPS Tracker

LoRaWAN GPS Tracker

Asset Traking Beacon

Asset Traking Beacon

MK107 yhdyskäytävä

LoRaWAN lämpötila-anturi

Valmiina saamaan tarjouksen?

Hyödynnä verkostoamme ja katso, mitä MOKO Technology voi tehdä sinulle.

Vieritä ylös
Vieritä ylös