Sulautettu suunnittelupalvelu

MOKO tarjoaa asiakkailleen yhden luukun sulautettuja suunnitteluratkaisuja, jotka kattavat tuotteen koko elinkaaren vaiheen.

Mikä on sulautettu suunnittelu?

Ymmärtääksesi tämän kysymyksen, meidän on ensin tiedettävä sulautetun järjestelmän määritelmä.

Sulautettu järjestelmä viittaa mikroprosessoriin perustuvaan tietokonelaitteistoon, jonka ohjelmisto on suunniteltu suorittamaan erikoistoimintoja, joka toimii itsenäisenä järjestelmänä tai osana järjestelmää. Esimerkiksi, pesukone, älypuhelin, tai turvapääsyjärjestelmä, kaikki voivat olla sulautettuja järjestelmiä.

Mitä tulee sulautettujen järjestelmien suunnitteluun, se on prosessi, joka yhdistää laitteiston ja laiteohjelmiston suunnittelun yhdessä järjestelmän rakentamiseksi ja tiettyjen toimintojen saavuttamiseksi. Se sisältää monia vaiheita, mukaan lukien piirilevyn suunnittelu, laiteohjelmiston koodaus ja ohjelmointi mikrokontrolleriin.

MOKO sulautetut suunnittelupalvelut

MOKO-tekniikalla, Sulautetut suunnittelupalvelumme voivat räätälöidä parhaan ratkaisun projektisi tarpeisiin. Insinöörimme ovat tämän alan asiantuntijoita, ja he työskentelevät kanssasi koko projektin mallintamisesta sulautetun järjestelmän valmistukseen varmistaakseen, että suunniteltu järjestelmä vastaa tarpeitasi ja toimii hyvin. Voimme auttaa asiakkaita kehittämään ja toteuttamaan sulautettuja järjestelmiä, jotka kuluttavat vähemmän virtaa ja toimivat vaativissa olosuhteissa.

MOKO on sulautetun suunnittelun toimittaja, joka on erikoistunut elektronisten suunnittelu- ja valmistuspalveluihin. Haluatko tietää lisätietoja? Ota meihin yhteyttä nyt tai soita numeroon 86-75523573370 saadaksesi nopean vastauksen.

MOKO sulautettujen järjestelmien suunnittelupalvelut

Miksi ulkoistaa MOKO-teknologiaa?

  • Olemme sulautettujen järjestelmien asiantuntijoita. Meitä on kertynyt yli 10 vuosien kokemus, jonka avulla voimme hoitaa erilaisia ​​projekteja eri toimialoilla. Anna meidän auttaa sinua sulautetussa suunnitteluprosessissa, samalla kun voit keskittyä muihin liiketoimintasi näkökohtiin.
  • MOKO tarjoaa sulautetun suunnittelupalvelun lyhyellä läpimenoajalla ja takaa samalla sen toteutettavuuden. Jos projektisi aikajana on tiukka, voimme hoitaa sen ja saada projektisi käyntiin heti.
  • Hyvät dokumentointijärjestelmät. Dokumentaation laatu voi päättää, ovatko insinöörit ymmärtävät suunnitelmat, teknisten tukien ylläpitämä ja valmistuksessa toistettavissa. Täällä MOKOssa, meillä on luotettavat ja tehokkaat dokumentointijärjestelmät, joten jos haluat luoda patentin ideoillesi ja tuotteillesi, olemme ihanteellinen valintasi.

Sulautettu suunnitteluprosessi MOKOssa

Sulautettujen järjestelmien suunnittelu ei ole helppo tehtävä, joka sisältää monia vaiheita, siksi on erittäin tärkeää tehdä järjestelmällinen suunnitelma. MOKO on rakentanut sulautetun suunnitteluprosessin, joka auttaa meitä jakamaan koko suunnittelusyklin hallittaviin vaiheisiin tehokkuuden parantamiseksi.

Vaihe 1: Projektin vaatimusten ymmärtäminen

Ensimmäinen askel sulautettujen järjestelmien suunnittelussa on ymmärtää projektin erityisvaatimukset kommunikoimalla asiakkaiden kanssa ja muuttamalla sitten ideat spesifikaatioiksi. Tekniset tiedot eivät rajoitu I/O:iden määrään, meidän on myös selvitettävä sovellukset ja käyttöolosuhteet, koska sisätiloissa käytettävä sulautettu järjestelmä on erilainen kuin ulkona.

Vaihe 2: Rakennuskaavio

Tässä vaiheessa, laitteistosuunnittelijamme alkavat rakentaa kaaviota. Se sisältää mikro-ohjainten ja muiden komponenttien valinnan, mikä on tärkeä askel, koska mikro-ohjain on avain sulautettuun järjestelmään. Ottaisimme kaikki huomioon, mukaan lukien käsittelyn nopeus, muistoja, tehon kulutus, ja hinta ennen kuin teemme oikeat vaihtoehdot.

Vaihe 3: PCB-suunnittelu

Kun saimme kaavion rakentamisen valmiiksi, siirrymme sulautetun järjestelmän piirilevyjen suunnitteluun, joka on herkkä ja monimutkainen prosessi, joka vaatii suunnittelijoiltamme toiminnallisuuden parhaiden käytäntöjen soveltamista, valmistettavuus, ja luotettavuus. Kuten me kaikki tiedämme, piirilevyn suunnittelu voi olla vaikeaa työskenneltäessä nopean mikro-ohjaimen ja/tai sekasignaalipiirien kanssa. Kun olemme saaneet valmiiksi kaavion rakentamisen, Kun olemme saaneet valmiiksi kaavion rakentamisen.

Vaihe 4: Kun olemme saaneet valmiiksi kaavion rakentamisen

Kun olemme saaneet valmiiksi kaavion rakentamisen 4, saisimme prototyypit valmiiksi, jos PCB läpäisi testin ja toimii ilman virheitä. Sitten testaamme prototyyppiä ja tarkistamme sen toteutettavuuden.

Vaihe 5: Laiteohjelmiston kehittäminen

Tästä lähtien olemme saaneet valmiiksi sulautetun järjestelmän laitteiston suunnittelun, meidän on saatava päätökseen toinen tärkeä vaihe: laiteohjelmiston kehittäminen. Laiteohjelmistosuunnittelijamme kirjoittaisivat koodin, jotta se toimisi. Laiteohjelmiston kehitys on prosessi, jonka loppuun saattaminen vie aikaa, pienikin virhe voi johtaa tuntikausien virheenkorjaukseen. Onneksi, Meillä on ammattitaitoiset ja kokeneet laiteohjelmistosuunnittelijat nopeuttamaan prosessia.

Vaihe 6: Testaus ja hyväksyminen

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä vaihe on sulautetun järjestelmän suunnittelun testaaminen ennen sen käyttöönottoa. Testi sisältää laajan valikoiman, emme vain testaa sen toimivuutta, mutta myös testaa piirin luotettavuutta varsinkin kun se toimii lähellä sen rajoja.

Sulautetut suunnittelukotelot

Energiatehoelektroniikka

Energiatehoelektroniikka

elektroninen ohjausyksikkö

Elektroninen ohjausyksikkö

Embedded Designin telekommunikaatiolevyt

Telekommunikaatiotaulut

Sulautetun suunnittelun puhelinmoduuli

Puhelinmoduuli

Embedded Designin älykäs kahvinkeitin

Älykäs kahvinkeitin

Embedded Designin Smarthome-tuote

Älykkään kodin tuotteet

Valmiina saamaan tarjouksen?

Hyödynnä verkostoamme ja katso, mitä MOKO Technology voi tehdä sinulle.

Vieritä ylös
Vieritä ylös