Sähköiset kokoonpanopalvelut

Hyödynnämme laajaa kokemustamme ja asiantuntemustamme elektroniikkakokoonpanosta auttaaksemme sinua kokoamaan jokaisen elektroniikkatuotteen korkealle tasolle ja parantamaan elämäämme.

Syitä tehdä yhteistyötä MOKOn kanssa elektronisessa kokoonpanossa

Superior R&D joukkue

The Superior R&D Team

We take pride in the fact that we have a superior R&D team. Tutkimus- ja kehitystiimimme avulla voimme varmistaa, että innovoimme jatkuvasti. Tämän avulla voimme jatkuvasti kehittää uusia korkealaatuisia tuotteita. Siten, olemme aina kilpailijoitamme edellä, kun on kyse uusista teknologia-alueista.

Täydellinen toimitusketju

Täydellinen toimitusketju

MOKOn toimitusketju on täydellinen ja vakaa, meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin, jotta voimme saada korkealaatuisia raaka-aineita halvemmalla. Samaan aikaan, Meillä on integroitu ERP-järjestelmä, joka auttaa meitä seuraamaan toimitusketjun jokaista vaihetta helposti. Tekemällä yhteistyötä kanssamme, voit olla varma, että maksat mahdollisimman vähän ylivertaisten elektronisten kokoonpanopalvelujen saamisesta.

Laatuvakuutus

Laatuvakuutus

MOKO Technology uskoo lisätoimien toteuttamiseen varmistaakseen, että tuotteidemme laatu on paljon parempi kuin mikään muu markkinoilla. Siten, tuotteemme ovat paljon luotettavampia, kestävä, ja erittäin tehokas. MOKO Technologylla on myös ISO 9001 sertifikaatti, joka osoittaa uskottavuutemme valmistajana. Siten, Kun työskentelet kanssamme, voit olla tyytyväinen siihen, että tuotteesi ovat turvallisissa käsissä.

Rikas kokemus

Rikas kokemus

MOKO tarjoaa laajan valikoiman sähköasennuspalveluita yli 16 vuotta, olemme palvelleet asiakkaita eri markkinoilla, kuten autoteollisuudessa, lääketieteellinen, teollinen, viihde-elektroniikka, ja niin edelleen. Tunnemme hyvin eri toimialoilla käytettävien elektroniikkatuotteiden vaatimukset ja standardit, ja rikas kokemuksemme saa meidät luottamaan siihen, että täytämme hyvin erilaisia ​​kokoonpanovaatimuksia.

Sisäiset testauspalvelut

Sisäiset testauspalvelut

Pyrimme tarjoamaan ainutlaatuisen arvoesityksen, tarjoamme sisäisiä testauspalveluja kumppaneillemme. Niin, jos työskentelet kanssamme, sinulla on pääsy kaikkiin testauspalveluihimme. Testauspalvelumme sisältävät ensimmäisen artikkelin tarkastuksen, Automaattinen röntgentarkastus, ja Automaattinen optinen tarkastus muutamia mainitakseni. Siksi, tilauksen tekeminen meille antaa sinulle täydentäviä testauspalveluja.

Suuren volyymin piirilevykokoonpano

Suuren volyymin piirilevykokoonpano

MOKO hyödyntää alan johtavia laitteita ja esittelee edistyksellisiä teknologioita, jotka voivat parantaa tuottavuutta ja laatua merkittävästi, suuren volyymin valmistus- ja kokoonpanokykymme antavat meille merkittävän etumatkan kilpailijoihimme nähden. Ja kansainvälisten standardien noudattaminen ja työntekijöidemme asiantuntemus ovat lisäetu.

Sähköinen kokoonpanopalvelumme

Kaapelin ja johtosarjan kokoonpano

Tarjoamme laajan valikoiman johto- ja johtosarjan asennuspalveluita, yksinkertaisesta ja tavallisesta johtosarjakokoonpanosta monimutkaiseen ja mukautettuun kaapeli- ja johtosarjakokoonpanoon. Pystymme käsittelemään kaapeli- ja johdinsarjakokoonpanon lyhimmällä läpimenoajalla, riippumatta siitä, tarvitsetko prototyyppejä tai suuria kokoonpanoja. Vielä tärkeämpää, kaapeli- ja johtosarjamme voivat täyttää kaikenlaiset teollisuusstandardit.

Box Build Assembly

Olemme myös erikoistuneet laatikkokokoonpanoon, MOKOssa on tarjolla erilaisia ​​laatikkorakenteisia kokoonpanopalveluita ja ratkaisuja, mukaan lukien monenlaisia ​​koteloita, kaapelikokoonpanot, ja osakokoonpanot. Laatikon kokoonpanon suhteen, Käytämme erilaisia ​​kokoonpanotekniikoita, kuten SMT, PTH, ja sekakokoonpanotekniikat.

Sähkömekaaninen kokoonpano

Käytämme laajasti sähkömekaanista kokoonpanoa erilaisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Jotkut näistä sisältävät ohjauskytkimet, sähköntuotanto, ja automaattinen painonnosto. Käytämme tämän tyyppisiä kokoonpanoja monimutkaisissa sovelluksissa, joihin liittyy hienostuneita elektronisia komponentteja. MOKO on tarjonnut sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita asiakkaille eri markkinoilla, ja hallitsemme erilaisia ​​sähkö- ja mekaanisia laitteita.

LED-piirilevykokoonpano

MOKO tarjoaa asiakkaillemme yhden luukun palvelua led-valoelektroniikkaosille, Keskitymme ODM/OEM-johtoiseen piirilevykokoonpanoon, OEM LED-ohjain PCBA ja OEM LED-ohjain PCBA. Voimme valmistaa ja koota erilaisia ​​LED-piirilevyjä, kuten UV-LED PCBA:ta lääketieteelliseen koneeseen, UV LED PCBA 3D-tulostimille, AC220V kuljettajaton led PCBA, LED PCBA katuvaloihin, jne.

Laatu ensin

MOKO Technology on sertifioitu ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, ja UL, mikä osoittaa sitoutumisemme tiukkaan laadunvalvontaan.

Elektroniset kokoonpanokotelot MOKOssa

Elektroninen piirilevykokoonpano
Elektroninen piirilevykokoonpano
GPS Tracker -kokoonpano
GPS Tracker -kokoonpano
HDI-piirilevykokoonpano
HDI-piirilevykokoonpano

Raskas kupari-elektroninen kokoonpano
Raskas kupari-elektroninen kokoonpano
Suuritehoinen piirilevykokoonpano
Suuritehoinen piirilevykokoonpano
LED-elektroniikkakokoonpano
LED-elektroniikkakokoonpano
TH-Sensor -elektroniikkakokoonpano
TH-Sensor -elektroniikkakokoonpano

LoRa-sopimuksen sähköinen kokoonpano
LoRa-sopimuksen sähköinen kokoonpano

Tarjoamme elektronisia kokoonpanopalveluita eri markkinoille

Energiaa
Energiaa
Teollinen
Teollinen
Telecom
Telecom

Lääketieteellinen
Lääketieteellinen
Autoteollisuus
Autoteollisuus
IoT
IoT

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme kuinka elektroniikkakokoonpanopalvelumme voivat nopeuttaa tuotantoasi ja kasvuasi
Vieritä ylös
Vieritä ylös