Kaapeli- ja johtosarjakokoonpano

Tarjoamme vakio- ja mukautettuja johtosarjan kokoonpanopalveluita, jotka lisäävät sovelluksesi suorituskykyä ja tuottavuutta.

Ja MOKO, meillä on 16 vuoden kokemus korkealaatuisten räätälöityjen kaapeli- ja johtosarjojen toimittamisesta korkean teknologian asiakkaille maailmanlaajuisesti. Käytämme erilaisia ​​prosesseja, kuten valmistusta, ultraäänihitsaus, ja ruiskuvalu tarjoaa erinomaisia ​​tuotteita ja palveluita, yksinkertaisista monimutkaisiin kaapeli- ja johtosarjakokoonpanoihin, prototyypeistä avaimet käteen -periaatteella palveluihin, pystymme aina vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Meillä on erinomainen tiimi, joka auttaa sinua reaaliajassa ja tehokkaassa viestinnässä, nopeuttaa koko kokoonpanoprosessia ja markkinoille tuloa.

One-stop Cable &Wire Harness Assembly Services

Suunnittelu ja suunnittelu

Käytimme AutoCADia tuotekonseptien kehittämiseen kokoonpanoasetteluineen ja voimme tarjota prototyyppejä mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi, joita ei löytynyt suunnitteluvaiheessa..

Komponenttien hankinta

MOKOlla on täydellinen toimittajaverkosto, jonka avulla voimme hankkia korkealaatuisia komponentteja kilpailukykyisimmällä hinnalla.

Cable &Wire Harness Assembly

Huipputeknologialla ja korkeasti koulutetulla suunnittelu- ja tuotantohenkilöstöllä, voimme koota laajan valikoiman kaapeli- ja johdinsarjakokoonpanoja, yksinkertaisesta monimutkaiseen.

Testaus ja tarkastus

Tarjoamme luotettavia testauspalveluita mm 100% jatkuvuustesti, taukotesti, yhteensopiva valjaiden testiteline tuotantovaljaisiin, useiden valjaiden yhdistelmävastus, ja kestää jännitetestin.

Meidän kykymme

• Tarjoa erillistä kaapeli- ja johdinsarjakokoonpanoa useille eri kaapelityypeille, mukaan lukien litteä nauha, RF, optiset ja monijohtimiset kaapelit.
• Automatisoituihin lankaominaisuuksiin kuuluu leikkaaminen, strippaus, päättymässä, liitos ja hitsaus.
• Tarjoaa erilaisten lanka- ja kaapelityyppien integrointia ja käänteistä suunnittelupalvelua
• Tarjoaa laajan valikoiman kokoonpanovaihtoehtoja ja johdinsarjakokoonpanojen esivalmistusta
• Kaikki alan tietämys ja asiantuntemus kaapelointi- ja johtosarjaratkaisuista
• In-line johto- ja kaapelimerkintä

Sitoutunut laatuun

Koko johdinsarjan ja kaapelin kokoonpanoprosessissa, käytämme tiukkaa laadunhallintajärjestelmää valvoaksemme tarkasti jokaista linkkiä. Olipa kyse suunnittelusta, rakentaminen, tai kokoonpanoprosessia, tarkistamme jatkuvasti varmistaaksemme tuotteen luotettavuuden ja toimivuuden. Tiukat testaus- ja laadunvalvontatoimenpiteemme takaavat, että kaikki tuotteemme täyttävät ISO:n 9001 standardit, tärkeämpi, voimme aina luoda kaapeli- ja johtosarjakokoonpanoja asiakkaillemme’ tarkat suunnittelutiedot.

Applications & Use Cases

Lääketieteellisten laitteiden kaapeli &Johtosarjan kokoonpano
Lääketieteelliset laitteet
Tietoliikennekaapeli &Johtosarja
Tietoliikenne
Autojen kaapeli &Johtosarjan kokoonpano
Autoteollisuus
Elektroniikka kaapeli &Johtosarjan kokoonpano
Elektroniikka

Start Your Cable& Wire Harness Assembly Process Today!

Vieritä ylös
Vieritä ylös