Sähkömekaaninen kokoonpano

Tarjoamme tarkkoja sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita ja muita integroituja sopimusvalmistuspalveluita erilaisiin tarpeisiisi.

Sähkömekaaniikan ulkoistaminen Asennus MOKOon

Sähkömekaaninen kokoonpano tarkoittaa prosessia, jossa yhdistetään mekaanisia ja sähköisiä komponentteja ja osakokoonpanoja laitteen valmistamiseksi tai järjestelmäksi, joka käyttää sähkövirtaa mekaanisen toiminnan suorittamiseen. MOKO-teknologia tuntee hyvin erilaisia ​​sähköisiä ja mekaanisia laitteita., ja olemme tarjonneet sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita asiakkaille monilla eri toimialoilla. Insinöörimme työskentelevät kanssasi koko projektin ajan tarjotakseen räätälöidyn ratkaisun riippumatta siitä, kuinka monimutkainen kokoonpanotyö on.. Ulkoistaminen MOKOlle auttaa sinua lyhentämään projektin läpimenoaikaa ja parantamaan yrityksesi kilpailukykyä markkinoilla.

Sähkömekaaniset kokoonpanopalvelut MOKOssa

Meillä on vahva toimittajaverkosto ja perustuu asiakkaidemme antamiin spesifikaatioihin, voimme saada korkealaatuisia komponentteja lyhyessä ajassa. Komponenttihankintapalvelumme auttavat asiakkaita yksinkertaistamaan toimitusketjuja ja säästämään kustannuksia.

Asiantuntijamme kehittävät räätälöityjä sähkömekaanisia kokoonpanoratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan ja määrittävät tuotantoprosessit. Sähkömekaaninen asiantuntemuksemme ja vahva tuotantokykymme mahdollistavat monenlaisten projektien hoitamisen, olivat ne monimutkaisia ​​tai yksinkertaisia.

MOKO tarjoaa räätälöityjä ja käyttövalmiita sähkömekaanisia osakokoonpanoja, joka varmistaa eri sähköisten ja mekaanisten komponenttien yhteensopivuuden ja korkean suorituskyvyn. MOKOn osakokoonpanopalvelu helpottaa päivittämistä ja parantaa tuottavuutta merkittävästi.

MOKO Technology tarjoaa asiakkaillemme yleistä sähkökonetekniikan tukea. Valmistusjärjestelmät sisältävät laajan valikoiman teknologioita, prosessin aikana saatat kohdata monia ongelmia tai epäilyksiä, ja ammattitaitoinen tiimimme työskentelee kanssasi koko projektin ajan tukeakseen sinua.

Ennen kuin siirrymme massatuotantoon, Tarjoamme prototyyppipalveluita tuotteiden ominaisuuksien ja ominaisuuksien testaamiseksi, varmistaa, että ne vastaavat tarkasti tarpeitasi. Kun prototyypit on hyväksytty, Valmistamme ja toimitamme sähkömekaaniset kokoonpanot ajallaan.

Voimamme sähkömekaanisessa kokoonpanossa

  • Pystymme käsittelemään erilaisia ​​sähkömekaanisia kokoonpanoja, mukaan lukien piirilevykokoonpanot(BGA,uBGA, CSP), kaapelikokoonpanot, ja laatikkorakenteiset kokoonpanot. Erikoistunut erilaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanotekniikoihin, kuten Surface
  • Mount Technology, Läpireiän tekniikka, Lisäainevalmistus, Monimutkainen RF-sähkömekaaninen, jne.
  • Oma CNC-työstö: MOKO pystyy työstämään lähes mitä tahansa kappaletta, jolla on erilaisia ​​geometrisia muotoja edistyneellä 3-akselillamme, 4-akseli, ja 5-akseliset jyrsimet.
  • Suoritamme tiukat tarkastukset ja testaukset, mukaan lukien juotospastan tarkastuksen, AOI, Röntgentarkastus, Silmämääräinen tarkastus, Piirin sisäinen testaus, Toiminnallinen testaus, ja niin edelleen.

Miksi valita meidät

Laaja asiantuntemus

Meillä on kaikki sähkömekaaniseen kokoonpanoon tarvittava asiantuntemus ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Laatuvakuutus

Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti, sertifikaattimme, kuten ISO9001, ISO 13485, IPC, ja UL takaavat kokoonpanojemme korkean laadun.

Korkea joustavuus

Toteutamme räätälöityjä kokoonpanopalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja joustavuutemme pystyy vastaamaan erilaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanotarpeisiin yksinkertaisista monimutkaisiin.

Toimitus ajallaan

Huippumodernit laitteistomme ja virtaviivaiset sisäiset valmistusprosessimme mahdollistavat sähkömekaanisten kokoonpanojen toimituksen asiakkaillemme ajallaan.

Sähkömekaaniset kokoonpanokotelot MOKOssa

Sähkömekaaninen kokoonpano 1
Sähkömekaaninen kokoonpano 2
Sähkömekaaninen kokoonpano 3
Sähkömekaaninen kokoonpano 4

Ota yhteyttä, niin saat räätälöityjä ja kustannustehokkaita sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita sähköisistä tuotteistasi!

Vieritä ylös
Vieritä ylös