MOKO metallin ruiskupuristus

Metallin ruiskuvalu, tunnetaan myös nimellä "jauheruiskuvalu", on metallinmuovaustekniikka, joka käyttää ruiskumuottikoneilla erimuotoisten metalliosien valmistukseen tiukkoja toleransseja. Se voi tuottaa metalliosia suuria määriä kerralla yksinkertaisilla vaiheilla, koska ruiskutuskoneessa on useita onteloita, mutta rajoitus on, että tuotemäärät per "laukaus" eivät saa olla yli 100 grammaa, joten metallin ruiskuvalu on paras valinta pienten metalliesineiden valmistukseen. Se on erittäin suosittu, ja valmiita metallikomponentteja käytetään monilla teollisuudenaloilla ja sovelluksissa, kuten elektroniikassa, autoteollisuus, ilmailu ja niin edelleen.

MOKO Technology tarjoaa yhden luukun ruiskuvaluratkaisut, voimme muuttaa ideasi projektista toteuttamiskelpoiseksi ratkaisuksi ja muodostaa lopulta markkinoilla kilpailukykyisen tuotteen. Oma tuotantomme varmistaa, että kaikki valmistuksen vaiheet ovat tiukasti valvottuja tuotteidemme parhaan laadun takaamiseksi, MOKO on kumppanisi metalliruiskutusprojekteihin.

Miksi valita MOKO-tekniikka metallin ruiskuvaluon?

Laatuvakuutus

Olemme saaneet ISO9001-sertifikaatit mukaan lukien:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, ja UL, metalliruiskuvaluprosessimme ja tuotteemme ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Meillä on valmiudet valmistaa metalliosia pienellä toleranssilla, sekä ensiluokkaiset laitteet ja ammattimainen laadunvalvontaosasto varmistaaksemme, että asiakkaidemme vastaanottamat tuotteet ovat huippuluokkaa.

Kokeneet insinöörit

Insinööreillämme on runsaasti kokemusta, jotka voivat antaa ammattimaisia ​​ehdotuksia projekteistasi ja optimoida 3D CAD:si suunnittelun, jos ongelmia ilmenee., joten ratkaisu voi olla toimivampi ja kustannustehokkaampi.

Korkealuokkainen

MOKO on saanut ISO9001-sertifikaatit mukaan lukien:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, ja UL, mikä tarkoittaa, että valmistusprosessimme ja tuotteemme voivat täyttää kansainväliset standardit. Olet vapaa laatuongelmista, tiukka laadunvalvontaosastomme voi varmistaa, että asiakkaidemme vastaanottamat tuotteet ovat huippuluokkaa.

Korkea hyötysuhde

MOKO kiinnittää paljon huomiota kehittyviin valmistusprosesseihin ja ruiskuvalutekniikoihin, varmistamme, että ruiskumuottipalvelumme ovat tehokkaita ja taloudellisia. Oma tuotantomme ja edistyneet ruiskuvalulaitteistomme voivat parantaa tuotannon tehokkuutta, ja työntekijämme ovat hyvin koulutettuja ja kokeneita, jotka osaavat työskennellä ja kommunikoida asiakkaiden kanssa tehokkaasti.

Metallin ruiskupuristustuotteiden näyttö

Metallin ruiskupuristustuote Yksi
Metallin ruiskupuristustuote kaksi
Metallin ruiskupuristustuote kolme
Metallin ruiskupuristustuote neljä
Metallin ruiskupuristustuote viisi
Metallin ruiskupuristustuote kuusi

Kuinka metalliruiskuvalu toimii?

1. Sekoitus

Metallin ruiskupuristuksen raaka-aineita ovat metallijauheet ja termoplastinen sideaine, jauhe voi päättää lopullisten metalliruiskupuristettujen tuotteiden ominaisuudet, koska sideaine on vain välivaiheen apuaine ja se on poistettava, kun ruiskupuristus on valmis. Ja sekoitettua materiaalia kutsutaan raaka-aineeksi, joka muodostuu normaalisti useiden millimetrien raekokoilla.

2. Ruiskuvalu

Raaka-aine ruiskutettaisiin ruiskutuskoneeseen, se voidaan muotoilla eri muotoihin yksinkertaisista monimutkaisiin muotoihin, ja me kutsumme muotoiltua osaa "vihreäksi osaksi", joka otettaisiin pois muotista, kun se jäähtyy tarpeeksi.

3. Debinding

Tämä vaihe voi poistaa sideaineen eri menetelmillä, esimerkiksi, voimme käyttää katalyyttistä prosessia tai lämpöuuneja. Tämä prosessi voi poistaa vain osan sideaineesta, osissa on vielä jonkin verran sideainetta, jotka voidaan poistaa kokonaan seuraavassa sintrausprosessissa, joka on menetelmä materiaalien muodostamiseksi ja tiivistämiseksi käyttämällä painetta ja lämpöä.

4. Sintraus

Sintrausprosessi voi poistaa huokostilavuuden, jonka sideaine on aiemmin käyttänyt, joten lineaarinen kutistuminen olisi noin 15-20% metallin ruiskuvaluosista. Ja sintrattuja metalliosia voidaan käsitellä edelleen käyttämällä joitain perinteisiä metallinkäsittelymenetelmiä, kuten lämpökäsittelyjä, joita käytetään komponenttien valussa.

Metallin ruiskupuristustyön edut

Suuret tuotantomäärät

Yhdessä ruiskuvalukoneessa on monia onteloita, mikä tarkoittaa, että se voi valmistaa useita tuotteita kerralla. Lisäksi, muottia voidaan käyttää toistuvasti, joten se voi valmistaa metallikomponentteja suuria määriä, sadoista tuhansiin. Metallin ruiskuvalu on täydellinen tekniikka suuria määriä vaativiin projekteihin.

Hieno pintaviimeistely

Metalliruiskuvalutuotteiden pinta on sileä, pinnassa ei ole purseita tai työkalujälkiä, mikä voi säästää paljon aikaa, koska toissijaista käsittelyä ei tarvita.

Tuetut monipuoliset muodot

Metalliruiskuvalu voi muovata erimuotoisia metalliosia, riippumatta siitä, kuinka monimutkainen muoto on. Lisäksi, muoto ja koot ovat erittäin tarkkoja, koska paine materiaalin ruiskuttamiseksi muottiin on tarpeeksi korkea varmistaakseen, että se täyttää muotin joka kulmassa.

Minimaalinen metallijäte

Metallin ruiskutusprosessin aikana, metallijätettä on vähemmän paitsi muotin valmistuksessa ja sidosten poistamisessa. Ylimääräistä materiaalia ei tarvitse leikata pois, kun raaka-aine on ruiskutettu muottiin, joten se on myös erittäin ympäristöystävällinen tekniikka.

Haluatko aloittaa ruiskumuottiprojektin tänään?

Tarjoamme korkealaatuisia ruiskuvalupalveluita, tukee pienten volyymien valmistusta, pikatoimitus, ja reagoi nopeasti sisällä 24 tuntia.

Vieritä ylös
Vieritä ylös