Uw vertrouwde elektronische productie
Dienstenpartner

Met rijke ervaring, branche-expertise, en ultramoderne apparatuur, MOKO is jouw
go-to-partner voor elektronische productieservices in China.

MOKO: Een toonaangevende EMS-provider in China

MOKO is China's toonaangevende leverancier van elektronische productiediensten, wij helpen u uw ideeën om te zetten in realiteit. We zijn niet alleen een elektronicafabrikant, maar belangrijker, wij zijn uw strategische zakenpartner, nauw met u samenwerken tijdens uw project, van engineering tot productie en after-sales service.

U kunt altijd op ons rekenen voor hoogwaardige en kosteneffectieve elektronicaproductiediensten. Onze turnkey-service stelt ons in staat om uw project in korte tijd te voltooien, terwijl in-house productie ons in staat stelt om kwaliteit en kosten in hoge mate te beheersen.

One-stop elektronische productiediensten

Van conceptontwerp, engineering, en prototyping, tot productieruns en after-sales services, we bieden one-stop-productiediensten voor elektronica om uw ideeën om te zetten in producten op de plank.

Certificeringen

MOKO is gecertificeerd met de ISO9001::2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, en UL-vermeld, we zijn altijd toegewijd aan strenge kwaliteitscontrole!.

Klanten Distributie

Wereldkaart

Onze nieuwste artikelen

Lijst met de beste FPGA-fabrikanten

FPGA's zijn naar voren gekomen als cruciale componenten op verschillende gebieden, zoals AI, halfgeleiders, leger, en draadloze communicatie, dankzij hun veelzijdigheid en programmeerbaarheid. Ze spelen een sleutelrol in digitaal

Lees verder "

Klaar voor een offerte?

Maak gebruik van ons netwerk en kijk wat MOKO Technology voor u kan doen.

Scroll naar boven
Scroll naar top