Η αξιόπιστη ηλεκτρονική σας κατασκευή
Συνεργάτης Υπηρεσιών

Με πλούσια εμπειρία, τεχνογνωσία του κλάδου, και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, Το MOKO είναι δικό σου
συνεργάτης ηλεκτρονικών υπηρεσιών παραγωγής στην Κίνα.

ΜΟΚΟ: Κορυφαίος πάροχος EMS στην Κίνα

Η MOKO είναι ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικών υπηρεσιών παραγωγής στην Κίνα, σας βοηθάμε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών, αλλά το πιο σημαντικό, είμαστε ο στρατηγικός επιχειρηματικός σας συνεργάτης, σε στενή συνεργασία μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια του έργου σας, από τη μηχανική μέχρι την κατασκευή και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς για υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών. Η υπηρεσία μας με το κλειδί στο χέρι μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η εσωτερική κατασκευή μας επιτρέπει να ελέγχουμε την ποιότητα και το κόστος σε μεγάλο βαθμό.

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Παραγωγής μιας στάσης

Από το concept design, μηχανική, και την κατασκευή πρωτοτύπων, σε κύκλους παραγωγής και υπηρεσίες μετά την πώληση, παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών ενιαίων συσκευών για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε προϊόντα στο ράφι.

Πιστοποιήσεις

Η MOKO είναι πιστοποιημένη με το ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, και UL αναφέρονται, δεσμευόμαστε πάντα στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Διανομή πελατών

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Τα τελευταία μας άρθρα

Έτοιμοι να λάβετε μια προσφορά?

Επωφεληθείτε από το δίκτυό μας και δείτε τι μπορεί να κάνει η MOKO Technology για εσάς.

Μεταβείτε στην κορυφή
Μεταβείτε στην κορυφή