Elektroniskās ražošanas pakalpojumi

Pilns elektroniskās ražošanas pakalpojumu klāsts uzņēmumā MOKO Technology

Elektronikas ražošanas pakalpojumi(EMS) mēs nodrošinām segumu gandrīz visam produktu ciklam, no elektroniskā dizaina, prototipu veidošana, un PCB montāža, uz kabeļa un instalācijas komplektu, pilnīga sistēmas integrācija, produktu testēšana, un piegādes ķēdes vadība. Mūsu pilna servisa elektroniskās ražošanas pakalpojumus raksturo izcila kvalitāte un ātrs izpildes laiks, kas ļauj mums apmierināt mūsu klientu dažādās projektu vajadzības.

Elektroniskais dizains

Mūsu profesionālie inženieri pārvalda elektronisko dizainu, un viņiem ir liela pieredze PCB projektēšanā& izkārtojums, spēka elektronikas dizains, iegultās aparatūras dizains, utt.

PCB Fabrication& Assembly

Aprīkots ar progresīvām STM un THT ražošanas līnijām un kvalificētiem operatoriem, mums ir iespēja nodrošināt PCB ražošanas un montāžas pakalpojumus no vienkāršiem līdz sarežģītiem.

Kastes uzbūve

MOKO nodrošina pilnu elektrisko un mehānisko kārbu montāžas pakalpojumu, kas pielāgots klientu prasībām, ietaupot gan laiku, gan naudu.

Cable & Wire Harness Assembly

Mums ir iespēja apstrādāt visu veidu kabeļus, nodrošina standarta, kā arī pielāgotus kabeļu un vadu instalācijas montāžas pakalpojumus.

Pārbaude un pārbaude

Mēs veicam dažādus testus, tostarp funkcionālos testus, automātiska optiskā pārbaude, Rentgena pārbaude, utt. lai nodrošinātu, ka katrs produkts atbilst jūsu vēlmēm.

Piegādes ķēdes vadība

Mūsu piegādes ķēdes pārvaldības pakalpojums palīdz klientiem racionalizēt piegādātāju tīklus, un uzlabot darba efektivitāti, lai palielinātu ieņēmumus.

Elektroniskās ražošanas iespējas

Atskaņot video

Kāpēc izvēlēties mūs par savu EMS partneri

Plaša ekspertīze

Mēs esam elektronikas ražošanas eksperti ar vispusīgu pieredzi un plašu projektu pieredzi. Mēs piedāvājam klientiem augstas kvalitātes dizaina risinājumus, ražot uzticamus elektroniskos izstrādājumus, un nodrošināt labākos elektroniskās ražošanas pakalpojumus.

Kvalitātes nodrošināšana

Visi mūsu ražošanas procesi atbilst ISO kvalitātes vadības sistēmai, visas mūsu ražošanas saites tiek rūpīgi kontrolētas un uzraudzītas, un tiek veiktas dažādas pārbaudes, lai nodrošinātu augstu produkcijas kvalitāti.

Ātrs apgrozījums

Mūsu rūpnīca ir aprīkota ar vismodernākajām iekārtām un kvalificētiem operatoriem, kas ļauj mums piegādāt produktus atbilstoši mūsu klientiem’ projektu grafiki. Prototipiem, mēs to varam izdarīt tik ātri, cik 1 diena.

Pilnīga elastība

Mums ir elastīga ražošanas jauda, ko var pielāgot dažādām klientu vajadzībām. Mēs varam apstrādāt pasūtījumus no prototipa līdz masveida ražošanai, kā arī augsta maisījuma maza apjoma ražošana.

Klienta atsauksme

Ko saka mūsu klienti

Ar MOKO esam uzturējuši ilgstošas sadarbības attiecības. Viņu sniegtie elektroniskās ražošanas pakalpojumi vienmēr ir atbilduši mūsu prasībām un pat pārsnieguši mūsu standartus. Saistvielu strūkla, apsvērsim plašāku sadarbību.

— Džūdija Fricberga

MOKO Technology ir ļoti uzticams elektronikas ražošanas pakalpojumu uzņēmums, viņi ātri reaģē, un viņu piedāvātie piedāvājumi ir ļoti rentabli, ja vēlaties atrast uzticamu NMP partneri, tie var būt jūsu izvēle!

— Džons Hokinss

Mēs esam ļoti pārsteigti par MOKO profesionalitāti elektronisko produktu un kvalitātes kontroles jomā. Sadarbojoties ar viņiem, mums nekad nav jāuztraucas par kvalitātes problēmām.

— Dens Larsens

Saistītie emuāri

Mēs esam gatavi sākt jūsu nākamo elektronisko Ražošanas projekts!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu