Dizaina pakalpojumi

Mūsu dizaina pakalpojumi palīdz klientiem samazināt ražošanas izmaksas, palielināt kvalitāti un paātrināt laiku, lai tas nonāktu tirgū.

MOKO Technology piedāvā izcilus dizaina pakalpojumus

MOKO Technology ir plašas un profesionālas projektēšanas un inženierijas iespējas, lai nodrošinātu klientiem elastīgus dizaina risinājumus. Mēs varam sniegt pabeigtus projektēšanas pakalpojumus. Klientiem mums tikai jāsniedz koncepcija, un mēs varam piedāvāt klientiem reālu dizaina risinājumu. Papildus, mēs varam arī sadarboties ar klienta dizaina komandu, lai kopīgi izstrādātu produktus, palīdzēt klientiem pārskatīt shēmas iespējamību, samazināt riskus, un uzlabot produktu kvalitāti. Papildus, mēs sniedzam ātrus prototipu izstrādes pakalpojumus, lai paātrinātu produktu izlaišanu, un mēs ražojam augstas kvalitātes produktus, izmantojot vismodernākās procesu tehnoloģijas.

Kāpēc izvēlēties mūs

Bagātīga pieredze

Mēs sniedzam dizaina pakalpojumus klientiem no vairāk nekā 30 valstīm visā pasaulē, iesaistot daudzas nozares, piemēram, medicīnu, automobiļi, komunikācija, un lietu internets.

Plaša ekspertīze

Mūsu zināšanas aptver produktu dizainu, ātra prototipēšana, produkta uzticamība, testēšana, utt. Vienas pieturas risinājums ļauj mums labāk atbalstīt mūsu klientus.

Kvalitātes nodrošināšana

Mūsu dizaineru komanda izvērtēs un pārskatīs visus dizainus, lai nodrošinātu to iespējamību, un izstrādātie produkti ir stingri pārbaudīti un pārbaudīti.

Paātrināt laiku līdz tirgum

Mūsu dizaina komanda izprot dažādus kvalitātes standartus un var izstrādāt pareizo produktu un ātri to izplatīt tirgū, paātrināt līdz tirgum.

Dizaina pakalpojumi MOKO

Elektroniskais dizains

MOKO ir bagāta pieredze un augsta līmeņa zināšanas elektroniskajā dizainā, mēs specializējamies FPGA dizainā, Dizains EMCRF dizainam, Zemas un vidējas jaudas elektronikas dizains, Atbilstības inženierija…

Mehāniskais dizains

Mēs sniedzam plašus mehāniskās projektēšanas pakalpojumus, tostarp dizaina koncepcijas skicēšanu, 3D CAD modelēšana, Dizaina automatizācija un CAD pielāgošana, un reproducēšanas reversā inženierija.

Industriālais Dizains

MOKO piedāvātie rūpnieciskā dizaina pakalpojumi aptver plašu klāstu, no tirgus izpētes, koncepcijas dizains, un 3D modeļiem, prototipam un ražošanai. Mūsu eksperti var izveidot funkcionālus un praktiski izmantojamus dizaina risinājumus jūsu projektiem.

Iegultais dizains

MOKO nodrošina vienas pieturas iegultos dizaina risinājumus, mēs atbalstām klientus visā projekta laikā, sākot no modelēšanas līdz iegultās sistēmas izgatavošanai, lai pārliecinātos, ka izstrādātā sistēma var darboties labi.

Dizains ražošanai

Ar mūsu dizainu ražošanai(DFM) apkalpošana, klienti var ietaupīt vairāk izmaksu un uzlabot savu konkurētspēju tirgū. Tā kā mēs pievēršam uzmanību gan mūsu dizaina estētikai, gan produktu izmaksām un funkcijām.

Saistītie emuāri

Flex PCB dizains
Flex PCB dizains- Kā to panākt

Elastīgas PCB, vai elastīgās iespiedshēmu plates, pēdējos gados ir guvuši ievērojamu popularitāti, pateicoties to unikālajām īpašībām un priekšrocībām dažādos pielietojumos. Šīs plānās, viegls, un elastīga ķēde

Lasīt vairāk "

Sadarbojieties ar MOKO, lai pārvērstu savu koncepciju par produktiem tirgū!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu