Elektroniskā dizaina pakalpojumi

Balstoties uz MOKO bagātīgo pieredzi un augsta līmeņa zināšanām elektroniskā dizaina jomā, lai pārvērstu jūsu ideju ražošanai gatavā dizainā.

Mūsu elektroniskā dizaina pakalpojumi

PCB Design& Layout

Kā PCB dizaina speciālists, MOKO spēj projektēt dažādu veidu un materiālu PCB. No viena slāņa divslāņu līdz sarežģītiem daudzslāņu PCB, no FR4 PCB līdz metāla serdeņa PCB, Jūs vienmēr varat paļauties uz mums par visuzticamāko PCB dizainu.

Spēka elektronikas dizains

Ar gadu pieredzi elektrotehnikā, MOKO var izstrādāt aparatūru un programmaparatūru barošanas avotiem, motoru kontrolieri, un citas jaudas elektronikas sistēmas. Papildus, mēs varam izstrādāt vai pārveidot programmaparatūru, lai uzlabotu ierīces veiktspēju atbilstoši dažādu jaudu prasībām, spriegums, un frekvenču diapazoni.

Iegultās aparatūras dizains

MOKO ir profesionālu iegulto inženieru komanda, kas apgūst vismodernākās tehnoloģijas elektroniskā dizaina jomā. Tātad mums ir iespēja nodrošināt iegultās aparatūras izstrādes pakalpojumus dažādas sarežģītības pakāpes iegultajām sistēmām, palīdzot klientiem izveidot drošas un rentablas iegultās sistēmas.

Simulācijas pakalpojums

Mūsu piedāvātie simulācijas pakalpojumi ir svarīga elektroniskā dizaina pakalpojumu sastāvdaļa, palīdzot mums nodrošināt, ka ķēde vai mehāniskā daļa darbojas atbilstoši specifikācijām pirms tās uzbūvēšanas. Piemēram, imitējot ķēdi, mēs varam pārbaudīt termiskās īpašības, elektromagnētiskā saderība, un elektriskās īpašības, piemēram, spriegums, biežums, slodzes jauda, utt.

Kāpēc izvēlēties mūs

Bagātīga pieredze

Ar 16 gadu pieredze šajā jomā, mums ir visas nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai nodrošinātu vislabāko elektroniskā dizaina pakalpojumu.

Vismodernākie dizaina rīki

Mēs izmantojam vismodernāko elektroniskā dizaina programmatūru, lai nodrošinātu, ka varam izstrādāt dažādus produktus saviem klientiem.

Documentation&IP Protection

Mēs aizsargājam klientu intelektuālo īpašumu, un visi projektēšanas procesā iesaistītie dokumenti pēc projekta pabeigšanas tiek nodoti klientiem.

Elektroniskā dizaina iespējas MOKO

Mūsu pārbaudītais Elektroniskās dizaina lietas

Smart Sensor PCBA dēlis

Mūsu klients lūdza CO2 un NH3 sensoru. Tātad, mēs iestrādājām IR sensoru, 3 asu akselerometrs, Forši & GD sensors, gaismas sensors, un PIR kustības detektors. Mēs sniedzām savas zināšanas masveida ražošanā, shēmas, un programmatūras projektēšana.

6-ass sensors BLE PCBA

Klients pieprasīja, lai sprieguma izeja sekotu reāllaika specifiskajai viļņu formai un tai būtu 6 asu G sensors. Tātad, mēs viņiem palīdzējām ar shēmām, programmaparatūra, korpusa dizains, SDK, un masveida ražošana.

ESP32 + LoRa vadības padome

Mūsu klients lūdza mūs iekļaut LoRa tehnoloģiju un ESP32 enerģijas uzraudzībai. Viņi arī lūdza mūs integrēt iestatīšanu ar viņu mākoņa serveri. Tādējādi, mēs viņiem palīdzējām ar SDK, shēmas, masu produkcija, un atbilstoša sertifikācija.

Vai esat gatavs sākt savu elektroniskā dizaina projektu??

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu