Mehāniskās projektēšanas pakalpojums

MOKO piedāvā mehāniskās konstrukcijas risinājumus, kas var uzlabot jūsu uzņēmuma konkurētspēju tirgū un atšķirt jūs no citiem.

Kas ir mehāniskais dizains?

Mehāniskā projektēšana ir process, kas ietver darbības principa konceptuālu analīzi, struktūra, spēka un enerģijas pārvades metode, materiāls, mašīnas forma un izmērs, un pārveidojot to par īpašu ražošanas metodi. Mehāniskās konstrukcijas objekts var būt daļas, produkti un sistēmas, no produkta apvalkiem līdz iekšējai struktūrai.
Tā mērķis ir izstrādāt vislabāko mašīnu ierobežotos apstākļos, piemēram, materiāliem, apstrādes iespējas, teorētiskās zināšanas un aprēķinu metodes, optimizējot esošo dizainu vai veidojot jaunu dizainu. Un projektēšanas laikā ir jāņem vērā daudzas lietas, piemēram, projekta izmaksas, mašīnas veiktspēja, un izmēriem,utt.

Mehāniskās projektēšanas pakalpojums uzņēmumā MOKO Technology

Kā iekārtu izstrādes un izstrādes eksperti, mūsu komandai ir daudzu gadu pieredze ražošanas procesu inženierijā un mašīnu projektēšanā. Mūsu projektēšanas inženieriem ir dziļas zināšanas jomā, izmantojiet konfiguratorus un pielāgotus rīkus, lai izmantotu loģisko programmēšanu, lai analizētu un ieviestu automatizētu modelēšanu, zīmējums, un dokumentācijas procesi, lai paātrinātu projekta piegādes laiku. Mēs apkalpojam klientus dažādās nozarēs un esam apņēmušies nodrošināt klientiem labākos risinājumus, lai palīdzētu viņiem uzlabot viņu konkurētspēju tirgū. Mūsu pakalpojumi ietver, bet ne tikai:

  • Dizaina koncepcijas skice
  • 3D CAD modelēšana
  • Dizaina automatizācija un CAD pielāgošana
  • Optimizējiet dizainu, izmantojot FEA un CFD risinājumus
  • Atkārtotas ražošanas reversās inženierijas pakalpojumi

Mūsu mehāniskās projektēšanas process

1. darbība: Mērķa un vajadzību izpratne

Pirmkārt, mēs sazināmies ar saviem klientiem, lai saprastu un apstiprinātu mašīnas projektēšanas mērķi, no otras puses, iepazīstamies ar projekta budžetu un prasībām. Šis solis ir galvenais, lai mēs varētu iedomāties sākotnējo dizainu.

2. darbība: Sākotnējais dizains

Šajā fāzē, atbilstoši iekārtas prasībām un mērķim tiktu piedāvāti daži funkcionējoši mehānismi. Tad, mēs tos apspriestu pa vienam, lai atrastu piemērotāko. Tajā pašā laikā, tiktu apstiprināts darbības princips un struktūras pamatforma, un skice tiktu uzzīmēta, analizējot spēkus mašīnas kustībā un dažādos mašīnas elementos.

3. darbība: Modifikācija

Katra sākotnējā dizaina komponenta un komplektācijas pārbaude, lai redzētu, vai ir kaut kas, kas būtu jāmaina vai jāuzlabo, īpaši detaļas, kas var izšķirt mašīnas darba veiktspēju. Šis solis palīdz mums garantēt mehāniskās konstrukcijas iespējamību pirms izgatavošanas.

Solis 4: Ražošana

Pēc visu dizaina aspektu pārbaudes, tad daļa tiktu ražota un montēta mūsu ISO9001 sertificētā rūpnīcā. Mums ir vismodernākais aprīkojums un stingrs kvalitātes kontroles process, lai nodrošinātu īsu izpildes laiku un izcilu kvalitāti.

Trīs mehāniskās konstrukcijas klasifikācijas

Adaptīvs dizains

Lai pielāgotos jaunajām prasībām un, ir nepieciešamas dažas nelielas esošās mehāniskās konstrukcijas modifikācijas. Parasti, šāda veida mehāniskai konstrukcijai nav nepieciešami augsti kvalificēti dizaineri.

Izstrādes dizains

Kopā ar pastāvīgi attīstītajām tehnoloģijām, dažas vecas vai esošās iekārtas nevar labi apmierināt cilvēku vajadzības, tādējādi, mums ir jāveic daži uzlabojumi, pamatojoties uz to, lai uzlabotu darba veiktspēju un samazinātu ražošanas izmaksas. Mēs šādu dizainu saucam par "izstrādes dizainu".

Jauns dizains

Tas attiecas uz mehāniskās konstrukcijas veidu, kurā tiek izmantotas jaunas tehnoloģijas vai zinātnes, kas ir pierādītas kā iespējamas jaunu mašīnu radīšanai., kas izvirza augstas prasības dizaineriem.

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju mehāniskajam dizainam?

10+ gadiem krāta pieredze

Ar pāri 10 gadu pieredze mehāniskajā projektēšanā un ražošanā, MOKO ir sniedzis mehāniskās projektēšanas pakalpojumus saviem klientiem no dažādām nozarēm, mēs ievērojam jūsu nozares standartus un piedāvājam labāko mehānisko risinājumu.

Ekspertīze

MOKO pieder prasmīgs R&D komanda, kuras sastāvā ir apmēram 70 inženieri, kuri ir labi izglītoti un piedalījušies daudzos projektos. Viņi sniedz profesionālus ieteikumus un palīdzību jūsu mehāniskajam projektam no koncepcijas līdz sākotnējam rasējumam un galīgajam projektam.

Kvalitāte garantēta

MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu rūpnīca un produkti ir kvalificēti atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Kas vēl, mūsu kvalitātes kontroles nodaļa stingri kontrolē katru produktu, lai nodrošinātu, ka mūsu klientu saņemto produktu kvalitāte ir pirmās klases.

Integritāte un konfidencialitāte

Gadu gaitā, MOKO kā godīgam biznesa partnerim ir uzticējušies daudzi klienti. Mēs ievērojam biznesa integritāti un saglabājam mūsu klientu informācijas pilnīgu konfidencialitāti. Mēs aizsargājam savas intelektuālā īpašuma tiesības, kā arī aizsargājam jūsu tiesības.

Mehāniskās konstrukcijas lietas

Mehāniskā dizaina Bluetooth vārtejas spraudnis

Bluetooth vārtejas spraudnis

Mehāniskā dizaina Bluetooth vārteja

Bluetooth vārteja

Mehāniskā dizaina gaismas sensora bāka

Atslēgu piekariņa bāka

LoRaWAN GPS izsekotājs

LoRaWAN GPS izsekotājs

Aktīvu izsekošanas bāka

Aktīvu izsekošanas bāka

MK107 vārteja

LoRaWAN temperatūras sensors

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu