Rūpnieciskā dizaina pakalpojumi

MOKO piedāvā rūpnieciskā dizaina pakalpojumus, sākot no stratēģijas, koncepcijas dizains, prototips līdz ražošanai.

Kas ir rūpnieciskais dizains?

Rūpnieciskais dizains ir process no koncepcijas līdz praktiska ieviešanas plāna izveidei jaunu produktu radīšanai. Procesa laikā ir jāņem vērā daudzi aspekti, piemēram, produkta izskats un īpašības, pārliecinoties, ka jaunizstrādātie produkti ir ne tikai funkcionāli, bet arī estētiski. No otras puses, rūpnieciskais dizains ietver tirgus analīzes procesu, kas nodrošina, ka galalietotāji atzinīgi novērtēs jaunos produktus.
Īsumā, rūpnieciskais dizains pārvērš jūsu novatoriskās idejas produktos plauktā, kuras mērķis ir radīt cilvēkiem noderīgus priekšmetus un nodrošināt mūsu dzīvē vairāk ērtības.

Rūpnieciskā dizaina pakalpojumi MOKO

MOKO piedāvātie rūpnieciskā dizaina pakalpojumi aptver plašu klāstu, no tirgus izpētes, koncepcijas dizains, 3D modeļi, prototipam un ražošanai. Mūsu rūpnieciskā dizaina eksperti var izveidot funkcionālus un praktiski izmantojamus dizaina risinājumus jūsu projektiem, jo viņi zina materiālu īpašības, visprogresīvākās tehnoloģijas, nozares standartiem, un ražošanas procesi. Mēs apņemamies izstrādāt produktus ar augstu veiktspēju, kas var ne tikai veicināt jūsu zīmola panākumus, bet arī uzlabot galalietotāju dzīves kvalitāti. MOKO tehnoloģija, kā rūpnieciskā dizaina piegādātājs, vienmēr strādā ar klientiem godīgi, caurspīdīgums, augsta efektivitāte un atbildība.

Mūsu rūpnieciskā dizaina process

1. Tirgus izpēte

Ja vēlaties labāk izprast nozari, tirgus izpēte un konkurentu analīze vienmēr ir bijuši uzticami kanāli. Rūpnieciskajam dizainam, viņi arī strādā. Dizaineriem jākoncentrējas uz tirgus pieprasījumu, nozares dinamika un gala klientu vēlmes, kas var noteikt, vai jaunizveidotie produkti var būt veiksmīgi.

2. Koncepcijas dizains

Šajā fāzē, dizainers ieskicētu un apvienotu domas, lai iegūtu aptuvenu priekšstatu par to, kādām funkcijām un īpašībām vajadzētu būt produktam, un kā tas izskatās. Saskaņā ar šiem jau apstiprinātajiem īpašumiem, viņi izlems par kādu detalizētu informāciju, piemēram, materiāliem un krāsām. Protams, tas ir atkārtots process, jo nav tikai viens jēdziens, tiktu nākt klajā arvien vairāk koncepciju, līdz ar projekta tālāko domāšanu un izpratni. Un pēc tam izvēlieties labāko, lai pārietu uz nākamo soli.

3. Modeļa vizualizācija

Ir grūti pateikt, vai dizains ir funkcionāls vai ne tikai ar koncepciju. Kamēr pēc modeļa vizualizācijas, mēs varam pārbaudīt, vai koncepcijas dizains ir pareizs. Un vēl svarīgāk, ja kaut kas nav kārtībā, varam to noskaidrot un savlaicīgi atrisināt. Šis posms ir ļoti svarīgs, kas var pārbaudīt dizaina iespējamību un ļauj mums mainīt dažas kļūdas pirms masveida ražošanas.

4. Sīkāka informācija Modifikācija

Tā mērķis ir modificēt dažas iepriekšējā posmā atrastās detaļas, izmantojot CAD, lai uzlabotu produkta veiktspēju, tostarp funkcionalitāti, krāsas un virsmas apdare. Šajā posmā, CAD dati tiks apstiprināti un izmantoti nākamajā prototipu veidošanas fāzē.

5. Prototipu pārbaude

MOKO lielu uzmanību pievērš funkcionālo prototipu un arī gala produkta kvalitātei. Šajā periodā, mēs vairākas reizes testētu prototipu, lai pārbaudītu, vai tajā nav kļūdu vai defektu, kas varētu ietekmēt lietotāja pieredzi. Šis process ietver arī dažus modifikācijas darbus, pārliecinoties, ka viss ir ideāli.

6. Ražošana

Mūsu rūpnīca ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu kvalitātes kontroles nodaļa stingri kontrolē katru produktu, pārliecinoties, ka mūsu produktu kvalitāte atbilst starptautiskajiem standartiem. Kas vēl, mums ir simtiem prasmīgu darbinieku, mēs varam piegādāt gala produktus ar īsu izpildes laiku.

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju rūpnieciskajam dizainam?

Bagātīga pieredze

Dibināta gadā 2006, Mums ir profesionālas zināšanas un bagātīga pieredze rūpnieciskā dizaina jomā, mēs sniedzam rūpnieciskā dizaina pakalpojumus klientiem dažādās nozarēs, un mūsu inženieri ir eksperti šajā jomā, kas liek mums nodrošināt mūsu klientiem labākos rūpnieciskā dizaina risinājumus, lai garantētu viņu projektu panākumus.

Mūsdienīgs aprīkojums

Gadu gaitā, MOKO ir ieguldījis lielus izdevumus, lai uzlabotu aprīkojumu, mēs izmantojam nozarē vadošās iekārtas, tostarp CNC iekārtu un 3D printerus, kas spēj ražot produktus ar augstu precizitāti un veiktspēju.

Augsta Efektivitāte

Mums ir pieredzējuši darbinieki, kuri labi un ātri izprot klientu vajadzības, mūsu zinātniskie iekšējie procesi un efektīva komunikācija ar klientiem palīdz veicināt darba gaitu un efektivitāti.

Apmierinošs pakalpojums

MOKO Technology ir apņēmusies piedāvāt saviem klientiem labākos klientu pakalpojumus, mēs esam 24/7 pieejams, lai piedāvātu vislabāko rūpnieciskā dizaina risinājumu un ātru atbildi mūsu klientiem.

Rūpnieciskā dizaina lietas

Rūpnieciskā dizaina kredītkartes bāka

Kredītkartes bāka

H2 iekštelpu navigācijas bāka

H2 iekštelpu navigācijas bāka

Rūpnieciskā dizaina atslēgu piekariņa bāka

Atslēgu piekariņa bāka

LoRaWAN skaitītāja spraudnis

LoRaWAN skaitītāja spraudnis

Rūpnieciskā dizaina poga LoRaWAN

LoRaWAN poga

LoRaWAN mitruma sensors

LoRaWAN temperatūras sensors

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu