Iegultā dizaina pakalpojums

MOKO saviem klientiem nodrošina vienas pieturas iegultos dizaina risinājumus, kas aptver pilnu produkta dzīves cikla posmu.

Kas ir iegultais dizains?

Lai saprastu šo jautājumu, mums vispirms ir jāzina iegultās sistēmas definīcija.

Iegultā sistēma attiecas uz datora aparatūras sistēmu, kuras pamatā ir mikroprocesors ar programmatūru, kas paredzēta specializētu funkciju nodrošināšanai, kas spēlē lomu kā neatkarīga sistēma vai kā sistēmas daļa. Piemēram, veļas mašīna, viedtālrunis, vai drošības piekļuves sistēma, visas var būt iegultās sistēmas.

Kas attiecas uz iegulto sistēmu projektēšanu, tas ir process, kas apvieno aparatūras un programmaparatūras dizainu kopā, lai izveidotu sistēmu un sasniegtu noteiktas funkcijas. Tas ietver daudzas darbības, tostarp PCB projektēšanu, programmaparatūras kodēšana un programmēšana mikrokontrollerī.

MOKO iegultā dizaina pakalpojumi

Pie MOKO Technology, mūsu iegultie dizaina pakalpojumi var pielāgot labāko risinājumu jūsu projekta vajadzībām. Mūsu inženieri ir eksperti šajā jomā, un viņi sadarbosies ar jums visa projekta laikā no modelēšanas līdz iegultās sistēmas izgatavošanai, lai pārliecinātos, ka izstrādātā sistēma atbilst jūsu prasībām un darbojas labi.. Mēs varam palīdzēt klientiem izstrādāt un ieviest iegultās sistēmas, kas patērē mazāk enerģijas un darbojas izturīgos apstākļos.

MOKO ir jūsu iecienītākais iegultā dizaina nodrošinātājs, kas specializējas elektroniskā dizaina un ražošanas pakalpojumos. Vēlaties uzzināt sīkāku informāciju? Sazinieties ar mums tūlīt vai zvaniet mums uz 86-75523573370 lai saņemtu ātru atbildi.

MOKO iegulto sistēmu projektēšanas pakalpojumi

Kāpēc izmantot MOKO tehnoloģiju ārpakalpojumus?

  • Mēs esam eksperti iegulto sistēmu jomā. Esam uzkrājuši pāri 10 gadu pieredze, kas ļauj risināt dažādus projektus dažādās nozarēs. Ļaujiet mums palīdzēt jums iegultās projektēšanas procesā, kamēr varat koncentrēties uz citiem sava biznesa aspektiem.
  • MOKO nodrošina iegultā dizaina pakalpojumu ar īsu izpildes laiku, vienlaikus garantējot tā iespējamību. Ja jūsu projekta laika grafiks ir saspringts, mēs varam ar to tikt galā un jūsu projekts tiks uzsākts nekavējoties.
  • Labas dokumentācijas sistēmas. Dokumentācijas kvalitāte var izlemt, vai inženieri var saprast projektus, tehniskie atbalstītāji var uzturēt un atkārtojami ražošanā. Šeit MOKO, mums ir drošas un efektīvas dokumentācijas sistēmas, tātad, ja vēlaties izveidot patentu savām idejām un produktiem, mēs esam jūsu ideālā izvēle.

Iegultais projektēšanas process MOKO

Iegulto sistēmu projektēšana nav viegls darbs, kas ietver daudzas darbības, tāpēc ir ļoti svarīgi izveidot sistemātisku plānu. MOKO ir izveidojis iegultu projektēšanas procesu, kas palīdz mums sadalīt visu projektēšanas ciklu pārvaldāmos posmos, lai uzlabotu efektivitāti.

Solis 1: Izpratne par projekta prasībām

Pirmais solis iegulto sistēmu projektēšanā ir izprast projekta īpašās prasības, sazinoties ar klientiem un pēc tam idejas pārvēršot specifikācijās.. Specifikācijas neaprobežojas ar I/O skaitu, mums ir arī jāizdomā pielietojumi un darbības apstākļi, jo iekštelpās izmantotā iegultā sistēma atšķiras no ārpus telpām izmantotās sistēmas..

Solis 2: Ēkas shēma

Šajā solī, mūsu aparatūras dizaineri sāk veidot shēmu. Tas ietver mikrokontrolleru un citu komponentu izvēli, kas ir būtisks solis, jo mikrokontrolleris ir iegultās sistēmas atslēga. Mēs ņemsim vērā visus apsvērumus, tostarp apstrādes ātrumu, atmiņas, elektrības patēriņš, un izmaksas, pirms mēs veicam pareizās iespējas.

Solis 3: PCB dizains

Kad mēs pabeidzām shēmas izveidi, mēs pāriesim uz PCB dizainu iegultai sistēmai, kas ir delikāts un sarežģīts process, kurā mūsu dizaineriem ir jāpiemēro funkcionalitātes labākās prakses, izgatavojamību, un uzticamība. Kā mēs visi zinām, PCB dizains var būt sarežģīts, strādājot ar ātrgaitas mikrokontrolleru un/vai jauktu signālu shēmām.. Bet neuztraucies, mums ir pieredze šajā jomā, un mēs varam tikt galā ar sarežģītu PCB projektēšanu.

Solis 4: Prototips

Pakāpē 4, mēs varētu izveidot prototipus, ja PCB izturētu pārbaudi un darbotos bez kļūdām. Pēc tam mēs pārbaudīsim prototipu, lai pārbaudītu iespējamību.

Solis 5: Programmaparatūras izstrāde

Kopš šī brīža esam pabeiguši iegultās sistēmas aparatūras projektēšanu, mums jāpabeidz vēl viens svarīgs solis: programmaparatūras izstrāde. Mūsu programmaparatūras dizaineri uzrakstīs kodu, lai tas darbotos. Programmaparatūras izstrāde ir process, kura pabeigšanai nepieciešams laiks, pat neliela kļūda var izraisīt atkļūdošanas stundas. Siltumvadītspēja samazināsies, ja ir daudz iekšējo slāņu, un otrādi, mums ir profesionāli un pieredzējuši programmaparatūras dizaineri, lai paātrinātu procesu.

Solis 6: Pārbaude un pieņemšana

Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais solis ir iegultās sistēmas dizaina pārbaude pirms tā izvietošanas. Pārbaude ietver plašu klāstu, mēs ne tikai pārbaudīsim tā funkcionalitāti, bet arī pārbaudīs ķēdes uzticamību, īpaši, ja tā darbojas tuvu tās robežām.

Iegultās dizaina kastes

Enerģijas jaudas elektronika

Enerģijas jaudas elektronika

elektroniskais vadības bloks

Elektroniskais vadības bloks

Embedded Design telekomunikāciju dēļi

Telekomunikāciju dēļi

Tālruņa modulis ar iegulto dizainu

Tālruņa modulis

Inteliģentais kafijas automāts no Embedded Design

Inteliģents kafijas automāts

Smarthome produkts no Embedded Design

Viedās mājas produkti

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu