Dizains ražošanai

Mūsu ražošanas pakalpojumu dizains palīdz klientiem saīsināt laiku, lai nonāktu tirgū un samazinātu ražošanas laiku un izmaksas.

pazīstams arī kā izgatavojamības dizains

Dizains ražošanai(DFM), pazīstams arī kā izgatavojamības dizains, pazīstams arī kā izgatavojamības dizains, pazīstams arī kā izgatavojamības dizains.
MOKO Technology ir liela pieredze projektēšanā, produktu izstrāde un ražošana. Mēs sniedzam pilna mēroga pakalpojumus, sākot no koncepcijas izstrādes, inženierijas līdz prototipu izstrādei un ražošanai, tāpēc mēs saprotam, cik svarīgs ir lielisks DFM pakalpojums, kā tas var ietekmēt turpmākos procesus. Mēs ne tikai koncentrējamies uz mūsu dizainu estētiku, bet arī rūpējamies par izmaksām un funkcijām, kad runa ir par liela apjoma ražošanu. Tādējādi, mēs varam palīdzēt saviem klientiem ietaupīt vairāk izmaksu un radīt labākus produktus, lai uzlabotu viņu konkurētspēju tirgū.

Mūsu DFM pakalpojumi

Optimizējiet dizainu

Izmantojiet jaunākos CAD rīkus, lai izstrādātu koncepciju modeļus, nodrošināt dizaina risinājumus klientiem, pamatojoties uz esošo infrastruktūru, un nodrošināt, ka jūsu produkti tiek ražoti rentablā veidā.

Izvēlieties piemērotus materiālus

Atbilstoši klientu vajadzībām, MOKO var palīdzēt izvēlēties labāko materiālu katrai izstrādājuma daļai, lai tā atbilstu dažādām īpašībām, piemēram, izturībai un stingrībai.

Ražošanas iespējamība

Liela apjoma ražošanai, mūsu inženieru komanda veic testēšanu uz vietas, lai nodrošinātu, ka jūsu koncepcija ir gatava ražošanai un montāžai, cenšoties optimizēt izmaksas un novērst defektus.

Dizaina priekšrocības ražošanai

Kvalitātes kontrole

DFM var identificēt ražojamības problēmas produkta projektēšanas stadijā un sniegt ieteikumus problēmu risināšanai, izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā, izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā. izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā, izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā, izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā.

izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā

izvairoties no situācijas, kad problēmas tiek atklātas pēc produkta oficiālās laišanas ražošanā, kas var ievērojami saīsināt produktu izstrādes ciklus. Papildus, potenciālo ražošanas problēmu identificēšana sākotnējā projektēšanas posmā var novērst pārprojektēšanu vēlākos posmos, kas var arī ietaupīt vairāk laika.

Samaziniet kopējās izmaksas

Ražošanas projektēšanas procesā, materiālu izmaksas un pieejamība tiks apspriesta un analizēta, lai noskaidrotu, vai citi alternatīvi materiāli ir rentablāki. Turklāt, optimizēts ražošanas process var samazināt arī izmaksas.

Kāpēc izvēlēties mūs

Plaša pieredze

MOKO inženieri ir labi izglītoti un profesionāli, kas ir piedāvājuši DFM risinājumus klientiem dažādās nozarēs, piemēram, kosmosa nozarē., automašīna, sakaru un medicīnas.

Informācijas konfidencialitāte

Mēs aizsargājam intelektuālo īpašumu, un mēs ievērojam neizpaušanas līgumu. Dati un dizains, ko mūsu klienti kopīgoja ar mums, nekad netiks izpausti trešajai pusei.

Efektīva komunikācija

Mēs runājam tādā pašā valodā kā jūs, tiešā un pārnestā nozīmē, lai mēs varētu labi izprast jūsu prasības un ātri reaģēt, lai atvieglotu darbu un nodrošinātu visu procesu nevainojamu norisi.

Mūsu pārbaudītās DFM lietas

BLE izsekotājs
LoRaWAN skaitītāja spraudnis
EV lādētājs

Pieci ražošanas dizaina principi

Optimizējiet dizainu

Mums ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ražošanas procesu, piemēram, mums nevajadzētu izmantot procesu ar lielu lielo burtu, lai izveidotu maza apjoma daļu. Un mums ir jāņem vērā arī pielaides un materiāli.

Dizains

Visiem dizainparaugiem jāatbilst ražošanas principiem. Vispārīgi runājot, priekšroka tiek dota vienkāršiem dizainparaugiem, jo tiem ir mazāks risks nekā sarežģītiem dizainiem. Un dizainam ir jāaptver visi aspekti, īpaši dažas detaļas, piemēram, tolerance, biezums un konsistence.

Materiāli

Ražošanas materiāls būtiski ietekmētu galaprodukta izmaksas un kvalitāti, tāpēc izvēloties materiālus, mums vajadzētu saprast katra materiāla īpašības, tostarp tā mehāniskās un termiskās īpašības.

Vide

Izstrādājot produktu, mums jāņem vērā vide, kurā tiks izmantots galaprodukts. Un ir jāņem vērā visi darbības nosacījumi, lai nodrošinātu, ka izstrādājumi var labi darboties šajos apstākļos.

Testēšana

Mums ir jāpārbauda katrs produkta aspekts, pārliecinoties, ka katrs produkts un komponents atbilst nozares standartiem, drošības un kvalitātes standarti.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Vēlaties uzzināt vairāk par mūsu DFM pakalpojumu? Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā mēs varam palīdzēt jūsu nākamajam projektam.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu