Elektroniskās montāžas pakalpojumi

Izmantojot mūsu plašo pieredzi un zināšanas elektroniskās montāžas jomā, lai palīdzētu jums salikt katru elektronisko izstrādājumu atbilstoši augstiem standartiem un padarītu mūsu dzīvi labāku.

Iemesli sadarboties ar MOKO elektroniskās montāžas jomā

Augstākais R&D komanda

The Superior R&D Team

We take pride in the fact that we have a superior R&D team. Mūsu pētniecības un attīstības komanda ļauj mums nodrošināt, ka mēs pastāvīgi ieviešam jauninājumus. Tas ļauj mums konsekventi izstrādāt jaunus, augstākās kvalitātes produktus. Tādējādi, Ja mēs runājam par jaunām tehnoloģiju jomām, mēs vienmēr esam priekšā konkurentiem.

Pilnīga piegādes ķēde

Pilnīga piegādes ķēde

MOKO piegādes ķēde ir pilnīga un stabila, mums ir labas attiecības ar piegādātājiem, lai mēs varētu iegūt augstas kvalitātes izejvielas par zemākām izmaksām. Tajā pašā laikā, Mums ir integrēta ERP sistēma, kas palīdz mums viegli izsekot katram piegādes ķēdes posmam. Sadarbojoties ar mums, jūs varat būt pārliecināts, ka jums būs jāmaksā minimālās izmaksas, lai iegūtu izcilus elektroniskās montāžas pakalpojumus.

Kvalitātes nodrošināšana

Kvalitātes nodrošināšana

MOKO Technology uzskata, ka jāveic papildu pasākumi, lai nodrošinātu, ka mūsu produktu kvalitāte ir daudz augstāka par visu tirgū esošo. Tādējādi, mūsu produkti ir daudz uzticamāki, izturīgs, un ļoti efektīvi. MOKO Technology ir arī ISO 9001 sertifikāts, kas apliecina mūsu kā ražotāja uzticamību. Tādējādi, sadarbība ar mums ļaus jums būt mierīgam, ka jūsu produkti ir drošās rokās.

Bagātīga pieredze

Bagātīga pieredze

MOKO piedāvā plašu elektromontāžas pakalpojumu klāstu 16 gadiem, mēs esam apkalpojuši klientus dažādos tirgos, piemēram, automobiļu rūpniecībā, medicīniska, rūpnieciski, Elektronika, un tā tālāk. Mēs labi pārzinām dažādās nozarēs izmantoto elektronisko izstrādājumu prasības un standartus, un mūsu bagātīgā pieredze liek mums pārliecināties, ka labi izpildām dažāda veida montāžas prasības.

Iekšējie testēšanas pakalpojumi

Iekšējie testēšanas pakalpojumi

Mūsu centienos sniegt unikālu vērtību piedāvājumu, mēs saviem partneriem sniedzam iekšējos testēšanas pakalpojumus. Tātad, ja jūs strādājat ar mums, jums būs piekļuve visiem mūsu testēšanas pakalpojumiem. Mūsu testēšanas pakalpojumi ietver pirmā raksta pārbaudi, Automātiska rentgena pārbaude, un automatizēto optisko pārbaudi, lai minētu tikai dažus. Tāpēc, veicot pasūtījumu pie mums, jūs varēsit izmantot papildu testēšanas pakalpojumus.

Liela apjoma PCB montāža

Liela apjoma PCB montāža

MOKO izmanto nozarē vadošās iekārtas un ievieš progresīvas tehnoloģijas, kas var būtiski uzlabot produktivitāti un kvalitāti, mūsu liela apjoma ražošanas un montāžas iespējas sniedz mums ievērojamu pārsvaru pār mūsu konkurentiem. Un mūsu atbilstība starptautiskajiem standartiem un mūsu darbinieku zināšanas ir papildu ieguvums.

Mūsu elektroniskās montāžas pakalpojumi

Kabeļa un instalācijas montāža

Mēs piedāvājam plašu kabeļu un instalācijas montāžas pakalpojumu klāstu, no vienkāršas un standarta vadu instalācijas komplekta līdz sarežģītai un pielāgotai kabeļu un instalācijas montāžai. Mēs spējam veikt kabeļu un vadu instalācijas montāžu pēc iespējas īsākā laikā, neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešami prototipi vai liela apjoma komplekti. Vēl svarīgāk, mūsu kabeļu un instalāciju komplekts var atbilst visu veidu rūpniecības standartiem.

Kastes uzbūve

Mēs arī specializējamies kastes montāžā, MOKO ir pieejami dažādi kastes montāžas pakalpojumi un risinājumi, tostarp dažāda veida korpusi, kabeļu komplekti, un apakšgrupas. Kastes konstrukcijas montāžas ziņā, mēs izmantojam dažādas montāžas tehnoloģijas, piemēram, SMT, PTH, un jauktās montāžas tehnoloģijas.

Elektromehāniskā montāža

Lai sasniegtu dažādus mērķus, mēs plaši izmantojam elektromehānisko montāžu. Daži no tiem ietver vadības slēdžus, enerģijas ģenerēšana, un automātiska svara celšana. Mēs izmantojam šāda veida montāžu sarežģītās lietojumprogrammās, kas saistītas ar sarežģītiem elektroniskiem komponentiem. MOKO ir nodrošinājis elektromehāniskās montāžas pakalpojumus klientiem dažādos tirgos, un mēs pārzinām dažādas elektriskās un mehāniskās ierīces.

LED PCB montāža

MOKO saviem klientiem piedāvā vienas pieturas pakalpojumu LED gaismas elektroniskajām daļām, mēs koncentrējamies uz ODM / OEM vadīto PCB montāžu, OEM LED vadības PCBA un OEM LED draivera PCBA. Mēs varam izgatavot un salikt dažādu veidu LED PCB, piemēram, UV LED PCBA medicīnas iekārtai, UV LED PCBA 3D printeriem, AC220V bez draivera LED PCBA, LED PCBA ielu apgaismojumam, utt.

Kvalitāte vispirms

MOKO tehnoloģija ir sertificēta ar ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, kas apliecina mūsu apņemšanos ievērot stingru kvalitātes kontroli.

Elektroniskās montāžas kastes MOKO

Elektroniskā PCB montāža
Elektroniskā PCB montāža
GPS izsekotāja montāža
GPS izsekotāja montāža
HDI elektronisko dēļu montāža
HDI elektronisko dēļu montāža

Smagā vara elektroniskā montāža
Smagā vara elektroniskā montāža
Lieljaudas PCB montāža
Lieljaudas PCB montāža
LED elektroniskā montāža
LED elektroniskā montāža
TH-Sensor elektronikas montāža
TH-Sensor elektronikas montāža

LoRa līguma elektroniskā montāža
LoRa līguma elektroniskā montāža

Mēs piedāvājam elektroniskās montāžas pakalpojumus dažādiem tirgiem

Enerģija
Enerģija
Rūpnieciskais
Rūpnieciskais
Telecom
Telecom

Medicīniskā
Medicīniskā
Automobiļi
Automobiļi
IoT
IoT

Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu, kā mūsu elektroniskās montāžas pakalpojumi var paātrināt jūsu ražošanu un izaugsmi
Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu