Elektromehāniskā montāža

Mēs sniedzam precīzas elektromehāniskās montāžas pakalpojumus un citus integrētus līgumražošanas pakalpojumus, lai apmierinātu jūsu dažādās vajadzības.

Elektromehānikas ārpakalpojumi Montāža uz MOKO

Elektromehāniskā montāža attiecas uz procesu, kurā tiek apvienoti mehāniskie un elektriskie komponenti un mezgli, lai ražotu ierīci vai izveidotu sistēmu, kas mehāniskās darbības veikšanai izmanto elektrisko strāvu. MOKO tehnoloģija labi pārzina dažādas elektriskās un mehāniskās ierīces., un mēs esam piedāvājuši elektromehāniskās montāžas pakalpojumus klientiem dažādās nozarēs. Mūsu inženieri sadarbosies ar jums visa projekta laikā, lai piedāvātu individuāli pielāgotu risinājumu neatkarīgi no tā, cik sarežģīti ir montāžas darbi.. Ārpakalpojumi MOKO palīdz jums saīsināt projekta izpildes laiku un uzlabot jūsu uzņēmuma konkurētspēju tirgū.

Elektromehāniskās montāžas pakalpojumi MOKO

Mums ir spēcīgs piegādātāju tīkls, kas balstās uz mūsu klientu sniegtajām specifikācijām, mēs varam iegūt augstas kvalitātes komponentus īsā laika periodā. Mūsu komponentu piegādes pakalpojumi palīdz klientiem vienkāršot piegādes ķēdes un ietaupīt izmaksas.

Mūsu eksperti izstrādā pielāgotus elektromehāniskās montāžas risinājumus atbilstoši klientu vajadzībām un izveido specifiskus ražošanas procesus. Mūsu elektromehāniskās zināšanas un spēcīgās ražošanas iespējas ļauj mums risināt dažādus projektus, vai tie būtu sarežģīti vai vienkārši.

MOKO nodrošina pielāgotus un lietošanai gatavus elektromehāniskos mezglus, kas nodrošina dažādu elektrisko un mehānisko komponentu savietojamību un augstu veiktspēju. Moko mezglu serviss ļauj atvieglot jaunināšanu un būtiski uzlabot produktivitāti.

MOKO Technology saviem klientiem sniedz vispārēju elektromašīnbūves atbalstu. Ražošanas sistēmas ietver plašu tehnoloģiju klāstu, procesa laikā var rasties daudzas problēmas vai šaubas, un mūsu profesionālā komanda strādā ar jums visa projekta laikā, lai jūs atbalstītu.

Pirms ejam uz masveida ražošanu, Mēs piedāvājam prototipēšanas pakalpojumus, lai pārbaudītu produkta funkcijas un iespējas, pārliecinoties, ka tie precīzi atbilst jūsu prasībām. Kad prototipi ir apstiprināti, mēs savlaicīgi izgatavosim un piegādāsim elektromehāniskos mezglus.

Mūsu iespējas elektromehāniskās montāžas jomā

  • Mēs spējam apstrādāt elektromehānisko mezglu veidus, tostarp PCB blokus(BGA,uBGA, CSP), kabeļu komplekti, un kastes konstrukcijas mezgli. Specializējas dažādās elektromehāniskās montāžas tehnikās, piemēram, Surface
  • Montāžas tehnoloģija, Caururbuma tehnoloģija, Piedevu ražošana, Komplekss RF elektromehāniķis, utt.
  • Iekšējā CNC apstrāde: MOKO spēj apstrādāt gandrīz jebkuru detaļu ar dažādām ģeometriskām formām, izmantojot mūsu uzlaboto 3 asu, 4-ass, un 5 asu frēzmašīnas.
  • Mēs veicam stingras pārbaudes un testēšanu, tostarp lodēšanas pastas pārbaudi, AOI, Rentgena pārbaude, Vizuālā pārbaude, Ķēdes pārbaude, Funkcionālā pārbaude, un tā tālāk.

Kāpēc izvēlēties mūs

Plaša ekspertīze

Mums ir visas zināšanas, kas nepieciešamas elektromehāniskajai montāžai, un sniedzam klientiem plašu elektromehāniskās montāžas pakalpojumu klāstu, lai apmierinātu dažādas klientu vajadzības..

Kvalitātes nodrošināšana

Visi produkti tiek ražoti, ievērojot augstākos kvalitātes standartus, mūsu sertifikāti, piemēram, ISO9001, ISO 13485, IPC, un UL garantē mūsu montāžas augsto kvalitāti.

Augsta elastība

Veicam individuālus montāžas pakalpojumus atbilstoši klientu vajadzībām, un mūsu elastība var apmierināt dažādas elektromehāniskās montāžas vajadzības no vienkāršas līdz sarežģītai.

Piegāde laikā

Mūsu modernās iekārtas un racionalizētie iekšējie ražošanas procesi ļauj mums savlaicīgi piegādāt elektromehāniskos mezglus mūsu klientiem..

Elektromehāniskās montāžas kastes MOKO

Elektromehāniskā montāža 1
Elektromehāniskā montāža 2
Elektromehāniskā montāža 3
Elektromehāniskā montāža 4

Sazinieties ar mums, lai saņemtu pielāgotus un izmaksu ziņā efektīvus elektromehāniskās montāžas pakalpojumus par jūsu elektroniskajiem produktiem!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu