CNC apstrādes pakalpojumi

Ar nozarē vadošajām CNC iekārtām un lielu pieredzi, MOKO Technology ir jūsu galvenais CNC apstrādes pakalpojumu partneris.

MOKO Technology piedāvā augstas kvalitātes CNC apstrādes pakalpojumus

CNC (datora ciparvadība) mehāniskā apstrāde ir plaši izmantots atņemšanas ražošanas process. Tas izmanto datorus, lai kontrolētu mašīnu un instrumentu kustību, lai noņemtu materiāla slāņus no sagataves, veidojot vēlamo daļu.
MOKO piedāvā precīzas CNC pakalpojumus, tostarp CNC frēzēšanu, CNC virpošana, EDM, virsmas slīpēšana, un tā tālāk. Mums ir jāvada pieredzējuši operatori 3-, 4- un 5 asu CNC mašīnas, kas ļauj mums piegādāt produktus mūsu klientiem ar augstu precizitāti un efektivitāti, lai tie labi atbilstu dažāda veida prasībām. Mēs piedāvājam CNC apstrādātus prototipus tikpat ātri kā vienu dienu, un mēs varam arī veikt liela apjoma ražošanu īsā laikā.

CNC apstrādes procesi

CNC frēzēšana

CNC frēzēšana ir ražošanas process, kurā tiek izmantoti rotējoši daudzpunktu griezējinstrumenti, lai noņemtu nevēlamus materiālus un izveidotu pēc pasūtījuma izstrādātas ģeometriskas formas.. Aprīkots ar 3 asu, 4-ass, un 5 asu frēzmašīnas, mēs spējam izgatavot produktus ar dažādām ģeometriskām formām, ieskaitot dažas sarežģītas formas.

CNC virpošana

No ātras prototipu izstrādes līdz lielām ražošanas sērijām, mūsu CNC virpošanas pakalpojumi nodrošina mūsu klientiem ļoti precīzas CNC virpotas detaļas ar īsu aprites laiku pat vienu dienu. MOKO CNC virpošanas centrs var strādāt ar plašu materiālu klāstu, piemēram, varu, tērauda, alumīnijs, un arī citi plastmasas materiāli.

Mūsu iespējas

Materiāli:

Alumīnijs, Varš, Nerūsējošais tērauds, Cinka sakausējums, ABS, Akrils, Neilons, PC, PTFE...

Pabeidz:

Standarta, Sudraba pārklājums, Pulvermētelis, Anodēts, Pērlīšu sprādziens, Zelta pārklājums...

Pielaides:

+/- 0.005 iekšā

Minimālais daļas izmērs:

0.25 iekšā. x 0.25 iekšā

Maksimālais daļas izmērs:

80 x 48 x 24 iekšā

Piegādes laiks:

tik ātrs kā 5 darba dienas

Sertifikācija:

ISO9001, ISO 13485, UL...

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju

Augsta ražošanas efektivitāte

MOKO Technology CNC ražotne ir labi aprīkota, mēs izmantojam nozarē vadošo aprīkojumu, kas ievērojami uzlabo ražošanas apjomu.

Plaša pieredze

MOKO ir vairāk nekā 10 gadu pieredze CNC pakalpojumu jomā, mēs esam apkalpojuši klientus dažādās nozarēs, piemēram, automobiļu rūpniecībā, rūpnieciski, medicīniska, utt.

Augsta precizitāte

Mēs izmantojam vairāku asu CNC mašīnas, tostarp 3-, 4- un 5 asu CNC mašīnas, kas ļauj ražot produktus ar augstu precizitāti.

Pieejami dažādi materiāli

Mūsu CNC apstrāde atbalsta plašu materiālu klāstu, piemēram, ABS, polikarbonāts, neilons, tērauda, alumīnijs, magnijs, utt.

Pieteikumi

Sāciet savu nākamo CNC projektu ar MOKO tehnoloģiju

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu