Dzīves cikla pārvaldības pakalpojumi

Mēs sniedzam visa produkta dzīves cikla pārvaldības pakalpojumus, sākot no NPI līdz ražošanai, testēšana un loģistika, lai klientiem sniegtu labāku pieredzi.

MOKO tehnoloģija piedāvā integrētu dzīves ciklu Pārvaldības pakalpojumi

Produktu dzīves cikla pārvaldības pakalpojumi palīdz uzņēmumiem racionalizēt produktu izstrādes un ražošanas procesus, nodrošinot produktu kvalitāti, vienlaikus samazinot laiku līdz tirdzniecībai un izmaksas. MOKO Technology nodrošina klientiem savā klasē labākos dzīves cikla pārvaldības pakalpojumus, ieskaitot produktu dizaina pārvaldību, inženierzinātnes, iepirkumu, ražošana, piegādes ķēde un kvalitātes kontrole. Mums ir zināšanas visos aspektos, progresīvas tehnoloģijas un efektīvi procesi, lai palīdzētu klientiem efektīvāk pārvaldīt savu produktu dzīves ciklu.

Kāpēc izvēlēties mūs

Ekspertīze un pieredze

Ar pāri 10 gadiem krāta pieredze, MOKO ir plašas zināšanas un pieredze produktu dzīves cikla pārvaldībā. Mēs esam veiksmīgi īstenojuši daudzus projektus dažādās nozarēs

Pilnīgs risinājums

Mēs piedāvājam pilnu dzīves cikla pārvaldības pakalpojumu klāstu, kas ļauj mūsu klientiem racionalizēt procesus un panākt lielāku efektivitāti un izmaksu ietaupījumus.

Uzlabotas tehnoloģijas

Mēs izmantojam progresīvas tehnoloģijas, lai optimizētu visu produkta dzīves ciklu. Mūsu novatoriskās tehnoloģijas palīdz mūsu klientiem samazināt cikla laiku, palielināt produktu kvalitāti, un zemākas izmaksas

Pielāgoti risinājumi

Mēs saprotam, ka katram uzņēmumam ir unikālas vajadzības un prasības, tāpēc mēs piedāvājam pielāgotus risinājumus, kas ir pielāgoti mūsu klientiem’ īpašām vajadzībām.

Dzīves cikla pārvaldības pakalpojumi
MOKO Technology

Jauna produkta ievads

MOKO ir ļoti zinošs NPI procesā, ļaujot mums nekavējoties piedāvāt optimālus risinājumus jūsu produktiem. Tas nodrošina, ka mūsu klienti var ātri laist tirgū savus produktus.

Piegādes ķēdes vadība

Piegādes ķēdes vadības mērķis ir koordinēt dažādus resursus uzņēmumā, lai apmierinātu klientu prasības.. Mūsu piegādes ķēdes pārvaldības pakalpojums palīdz klientiem uzlabot darba produktivitāti un palielināt ieņēmumus.

Testing& Quality Assurance

Lai nodrošinātu produktu kvalitāti, MOKO veic dažādus testus, tostarp elektrodrošības testus, Mehāniskā pārbaude, Rentgena pārbaude, Lidojošās zondes tests, AOI, Funkcionālais tests, un tā tālāk.

Loģistika

Mūsu loģistikas pakalpojumi ir rūpīgi plānoti un saskaņoti, ļaujot mums labāk kontrolēt preču plūsmu, palīdzot klientiem samazināt izmaksas un paātrināt produktu nonākšanu tirgū.

Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā MOKO var palīdzēt jūsu uzņēmumam augt

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu