Jauna produkta ievads

Jauna produkta ieviešana (NPI) MOKO Technology sniegtie pakalpojumi ir uzticami un efektīvi, kas palīdz jūsu uzņēmumam uzlabot tirgus konkurētspēju.

Kas ir jaunā produkta ievads?

Jaunu produktu ieviešana ir process, kura mērķis ir ieviest tirgū jaunus produktus, process aptver no sākotnējās koncepcijas, līdz prototipam un gala produktiem. Produkts var būt dažas taustāmas lietas, piemēram, automašīnas, mašīnas, elektroniskās ierīces, un tā var būt arī nemateriāla kā sistēma.

Jauna produkta ieviešana var paplašināt produktu tirgu, izveidojot jaunu produkta versiju vai pārveidojot iepakojuma formu, kas ļoti palīdz palielināt pārdošanas apjomu un tirgus daļu, un uzlabot arī uzņēmumu rentabilitāti. Jaunu produktu ieviešana nodrošina produktu līnijas konkurētspēju, pielietojot progresīvās tehnoloģijas, un labāk atbilst klientu prasībām.

Jauna produkta ievads(NPI) Serviss MOKO

MOKO tehnoloģija, kā eksperts elektroniskās ražošanas pakalpojumu jomā, ir beidzies 10 gadu pieredze visaptverošu pakalpojumu un risinājumu piedāvāšanā, lai apmierinātu dažādas ražošanas vajadzības. Mēs ražojam kompleksus produktus dažādām nozarēm, un izstrādāt simtiem jaunu produktu visos inženierijas posmos, projektēšanas un prototipēšanas process.

MOKO labi pārzina NPI procesu, lai pēc iespējas ātrāk nodrošinātu vislabāko risinājumu jūsu produktiem, pārliecinoties, ka mūsu klienti var piedāvāt produktus tirgū īsā laikā. Mums ir bagāta projektu vadības pieredze, profesionālas zināšanas ražošanā, un lieliska klientu atbalsta sistēma, kas padara mūs par to pārliecinātus, izmantojot mūsu NPI risinājumu, mēs varam ātri laist jaunos produktus masveida ražošanā un nodrošināt to kvalitāti augstas efektivitātes un zemāku izmaksu apstākļos. Līdz šim brīdim, MOKO ir palīdzējis daudziem klientiem veiksmīgi laist klajā jaunus produktus, un mēs esam gatavi jūsu projektam tagad!

Mūsu jaunā produkta ieviešanas process

1. darbība: Definīcija

Šajā posmā, izveidosim NPI projekta komandu, un noteikt katra dalībnieka lomu. Un izdomājiet produkta funkcionalitāti un prasības. Tiks apstiprinātas arī aptuvenas idejas un termiņi.

2. darbība: Iespējamība

Šis solis nozīmē pārbaudīt, vai sākotnējais dizains vai koncepcija ir iespējama:

Izveidojiet produkta izstrādes darbplūsmu

Izveidojiet modeli atbilstoši koncepcijai, izmantojot CAD

Novērtējiet koncepciju un tirgojamību, un materiāli, lai apstiprinātu labāko

3. darbība:Attīstība

Attīstības fāzē, mēs būsim:

Uzzīmējiet skici, pamatojoties uz koncepciju

Izveidojiet funkcionālu prototipu

Izveidojiet materiālu rēķinu (LABI)

4. darbība: Validācija

Šajā solī, prototips tiktu pārbaudīts un analizēts, lai noskaidrotu, vai modifikācija ir nepieciešama, lai sasniegtu gaidīto rezultātu. No otras puses, ražošanas process tiktu arī apstiprināts, lai pārliecinātos, ka galīgais ražošanas plāns ir praktiski izmantojams un efektīvs.

5. darbība: Ražošana

Izgatavojiet galaproduktu un veiciet kvalitātes kontroles procesu, lai garantētu augstāko kvalitāti

Ieviest produktu tirgū

6. darbība: Novērtēšana

Šajā fāzē, mēs izvērtēsim visu NPI procesu un uzlabosim NPI procesa nākamajā posmā, lai labāk apmierinātu patērētāju vajadzības.

Jauna produkta ieviešanas apsvērumi

Jauna produkta ieviešana nav viegls process, ir daudzi apsvērumi, kas apstiprina NPI risinājuma panākumus:

Pirmkārt, mums ir jāņem vērā katrs produkta dzīves cikla posms un jāizstrādā visaptverošs plāns. Tādējādi mēs varam apzināties iespējamās problēmas vai izaicinājumus, kas varētu ietekmēt jaunā produkta ieviešanu.

Otrkārt, un viens no efektīvākajiem veidiem ir piegādes ķēdes pārvaldība. Daudzas lietas ir jāapstiprina projektēšanas stadijā, jo jebkuras izmaiņas pēdējā posmā būtiski ietekmētu izdevumus, īpaši materiāls, kas būtu jāapstiprina un jāiegādājas agrāk, lai mazinātu globālās ekonomikas svārstību risku.

Trešais, visiem NPI projektā iesaistītajiem dalībniekiem jāzina projekta mērķis un budžets, un viņiem tas jāievēro katrā solī, piemēram, projektēšanā, materiālu izvēle un izgatavošana, lai nodrošinātu projekta veiksmīgu izpildi.

Ceturtais, apkopot datus un integrēt tos. Veiksmīgi ieviest produktu tirgū, mums ir jāapkopo tādi dati kā tirgus dinamika, materiālu izmaksas, pieprasījuma prognozēšana.

Pēdējais, sadarbību. NPI process ietver dažādas nodaļas, piemēram, R&D dept, ražošanas nodaļa, Kvalitātes kontroles nodaļa, un tā tālāk. Un sadarbība starp viņiem ir ļoti svarīga, kas nodrošina, ka visas darbības var veikt un saistīt nevainojami.

Jaunā produkta ieviešanas priekšrocības

Zemākas attīstības izmaksas

Projektēšanas fāzē, viss, ieskaitot materiālus, izgatavošana un montāža ir labi pārdomāta, lai izvairītos no atlikšanas vai pārprojektēšanas turpmākajos posmos. No otras puses, tas var samazināt materiālu vai resursu izšķērdēšanu, kas tiek izmantoti nestrādājamiem prototipiem.

Īss izpildes laiks

Jaunu produktu ieviešana palīdz paātrināt produktu izstrādes ciklu un piegādāt produktus ar īsu laiku, lai apmierinātu klientu vajadzības, un īsais izpildes laiks nodrošina ātrāku ieguldījumu atdevi.

Augstāka kvalitāte

Īstenojams dizains un stingrais kvalitātes kontroles process var samazināt produktu defektus vai trūkumus, un garantē augstu produkta kvalitāti.

Klientu apmierinātība

Jaunā produkta ieviešanas process uzlabo produktu kvalitāti un uzticamību, pārliecinoties, ka klients var būt apmierināts ar preci.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu