Piegādes ķēdes vadība no MOKO

Piegādes ķēdes vadība(SCM) mērķis ir organizēt dažādus uzņēmuma resursus, lai kopīgi apmierinātu klientu vajadzības, optimizējot katru piegādes ķēdes posmu, piemēram, iepirkumu, plānošana, ražošana, loģistika, utt. Un visbeidzot, uzņēmumi var ietaupīt izmaksas, bet gala patērētājs var saņemt apmierinošus pakalpojumus. Tas ir pievienotās vērtības pakalpojums uzņēmuma darbībai, tomēr, šo pakalpojumu ir novērtējuši tikai daži uzņēmumi.

Ar MOKO piegādes ķēdes vadības pakalpojumu, piegādes ķēde jūsu uzņēmumos tiktu attīstīta jaunā līmenī ar augstu darba efektivitāti un augošiem ieņēmumiem. Sazinieties ar mums tagad, lai uzzinātu, kā mēs varam jūs atšķirt no citiem!

Kāpēc MOKO tehnoloģija?

Dibināta gadā 2006, MOKO Technology ir nodrošinājusi apmierinošus pakalpojumus simtiem klientu visā pasaulē, uzkrāta ļoti bagāta projektu pieredze, un saņēma vienprātīgu atzinību no klientiem. Ir aptuveni 400 darbinieki MOKO Tehnoloģijā, tostarp vairāk nekā 70 inženieri un 50 ārzemju pārdevēji, kuri ir labi apmācīti un zina, kā efektīvi strādāt ar mūsu klientiem.

ISO9001 sertifikāti:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI un UL nodrošina, ka mūsu produkcija un produkti atbilst starptautiskajiem standartiem. Vīzija nodrošināt augstākās kvalitātes produktus un pirmās klases pakalpojumus vienmēr ir mudinājusi mūs uz nepārtrauktu progresu. Klientu apmierinātība mums ir galvenā prioritāte, mēs klausāmies, mēs sadarbojamies, un mēs piedāvājam SCM pakalpojumu, kuram vienmēr varat uzticēties.

5 Piegādes ķēdes vadības darbu pamatsastāvdaļas

Plānošana piegādes ķēdes vadībā

Plānošana

Plānošana ir pirmais posms, visi resursi ir jāplāno uz priekšu, lai apmierinātu klientu vajadzības un sasniegtu gaidīto sniegumu.

Piegādes ķēdes pārvaldība

Iegūšana

Izvēlieties labus piegādātājus un pārvaldiet viņu attiecības. Šajā posmā, nepieciešams arī noteikt dažas procedūras iepirkumu regulēšanai, krājumu vadība, un samaksu.

Ražošana piegādes ķēdes vadībā

Ražošana

Organizējiet nepieciešamās darbības, piemēram, izejvielu pieņemšanu, produktu ražošana, kvalitātes pārbaude, nosūtīšanas iepakojums, un piegādes plānošana.

Piegāde un loģistika piegādes ķēdes vadībā

Piegāde un loģistika

Klientu pasūtījumu saskaņošana, piegāžu organizēšana, preču nosūtīšana, rēķinu izrakstīšana klientiem, rēķinu izrakstīšana klientiem.

Atgriešanās piegādes ķēdes vadībā

rēķinu izrakstīšana klientiem

rēķinu izrakstīšana klientiem. rēķinu izrakstīšana klientiem.

rēķinu izrakstīšana klientiem

rēķinu izrakstīšana klientiem

Piegādes ķēdes pārvaldības pārredzamība nozīmē, ka katra saite brīvi apmainās ar informāciju, kas ir būtiska izmaksu pārvaldībai un cerību apmierināšanai.. Tas var radīt uzticību starp piegādes ķēdes partneriem, kas beidzot var izveidot spēcīgas un uzticamas attiecības, lai atbalstītu visas piegādes ķēdes darbību.

Savlaicīga komunikācija

Laba komunikācija nodrošina, ka katrs piegādes ķēdes posms var darboties labi. Tas var izvairīties no daudzām problēmām, piemēram, preču zaudēšanas un klientu neapmierinātības, pat tad, ja piegādes ķēdē ir kādas izmaiņas vai problēmas, uzņēmumi var ātri atbildēt.

Riska vadība

Piegādes ķēdes darbības laikā, neizbēgami var rasties negaidītas situācijas vai jaunas problēmas, tāpēc svarīga ir spēja rīkoties ārkārtas situācijās. Efektīva piegādes ķēdes pārvaldība drīzumā var sagatavot oficiālu ārkārtas rīcības plānu, ko var nekavējoties īstenot un beidzot atrisināt problēmu.

Analīze un prognozēšana

Efektīva piegādes ķēdes vadība var analizēt uzņēmumu pašreizējo situāciju, tostarp to stiprās un vājās puses, papildus, tas var palīdzēt paredzēt klientu vajadzības, lai jūs varētu iepriekš plānot turpmāko ražošanu, kas ir izdevīgi uzņēmumu ilgtspējīgai attīstībai.

Piegādes ķēdes pārvaldības priekšrocības

1. Zemākas izmaksas

Piegādes ķēdes vadība var savlaicīgi sniegt atsauksmes par klientu vajadzībām, lai ražotu atbilstoši klientu patiesajām vajadzībām, lai nepieļautu, ka pārmērīga ražošana palielina darbaspēka un izejvielu izmaksas, un tas var arī samazināt krājumu pārvaldības izmaksas.

2. Resursu racionāla izmantošana

Efektīva piegādes ķēdes pārvaldība var saprātīgi izmantot un sadalīt resursus, tostarp darbaspēku, ražošanas iekārtas, un transporta aprīkojums, piemēram, ražošanas sakārtošana atbilstoši vajadzībām, lai samazinātu iekārtu patēriņu. Beigās, var ievērojami palielināt organizācijas un klientu vērtību.

3. Augstāka efektivitāte

Tas var palīdzēt uzņēmumiem efektīvi integrēt dažādus resursus un dinamiskāk pielāgoties mainīgajiem tirgiem. Tajā pašā laikā, materiālu koplietošana, ražošana, loģistika, un cita informācija var palielināt biznesa operāciju efektivitāti.

4. Dziļas sadarbības līmenis

Ja trūkst komunikācijas, jūsu piegādātāji un izplatītāji aizkavēs jaunāko ziņu saņemšanu, kas radīs šķēršļus sadarbības procesā. Efektīva piegādes ķēdes pārvaldība ļauj izvairīties no līdzīgām problēmām un apmainās ar informāciju un saprot viens otru. Tas veicina padziļinātāku sadarbību.

5. Vairs nav aizkavēšanās

Efektīva piegādes ķēdes pārvaldība var nodrošināt, ka visi piegādes ķēdes posmi var savlaicīgi sazināties un dalīties ar informāciju, kas var izvairīties no kavēšanās, ko izraisa nelaikā ziņas., kas var ievērojami uzlabot punktualitāti.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu