SMT asambleja

Pie MOKO Technology, mums ir plašs jaunāko tehnoloģiju klāsts, kas rada vidēju līdz lielu elektronisko sīkrīku sēriju, lai apmierinātu mūsu klientu SMT montāžas vajadzības.

Kāpēc strādāt ar mums SMT montāžā?

Stingra kvalitātes kontrole

Mūsu SMT montāžas process stingri atbilst augstiem standartiem un atbilst ISO9001, IPC, un UL. Mēs izmantojam vairākas testēšanas un pārbaudes metodes, lai garantētu katra PCBA augsto kvalitāti, ieskaitot AOI, rentgena pārbaude, funkcionālā pārbaude, utt.

Ātrs apgrozības laiks

Izmantojot mūsu vismodernāko aprīkojumu, mēs piegādājam PCBA jūsu noteiktajos termiņos. Mūsu SMT montāžas līnijas piedāvā augstu produktivitāti un ļoti augstu elastību, kas ļauj mums efektīvi izpildīt visus mūsu klientu pieprasījumus..

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti

Iekšējā ražošana ļauj mums kontrolēt arī kvalitāti un izmaksas. Papildus, mums ir uzticami piegādātāji, kas piedāvā kvalificētus materiālus par zemākām cenām. Tāpēc, mēs varam piedāvāt klientiem konkurētspējīgākas cenas, vienlaikus saglabājot kvalitāti.

Lieliska klientu apkalpošana

Mēs ne tikai sniedzam PCB montāžas pakalpojumus, bet vēl svarīgāk, mēs esam jūsu uzticamais partneris, kas var nodrošināt pilna dzīves cikla pakalpojumus. Mūsu profesionālā atbalsta komanda piedāvā 24/7 tiešsaistes pakalpojumu, lai nodrošinātu, ka visi jūsu jautājumi tiek apmierinoši atrisināti.

Mūsu PCB SMT montāžas jauda

Labi aprīkota SMT montāžas līnija

Labi aprīkota SMT montāžas līnija

5 SMT līnijas - 10 miljoni mikroshēmu dienā (0402, 0201 ar 8 miljons dienā) Reflow lodēšana Automātiskā viļņu lodēšanas sistēma Automātiskās spraudņi BGA pārstrādes mašīna

Pieejami dažādi komponentu komplekti

Pieejami dažādi komponentu komplekti

• BGA • QFN
• SOIC   • PLCC
• QFP • uBGA
• POP

Dažādi testēšanas pakalpojumi

Dažādi testēšanas pakalpojumi

Automatizēta optiskā pārbaude
Rentgena pārbaude
Ķēdes pārbaude
Funkcionālā pārbaude

SMT montāžas process MOKO

Mēs piedāvājam visaptverošus SMT montāžas pakalpojumus

PCB ražošana

Ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, mūsu inženieri ir PCB ražošanas eksperti, kas strādā kopā ar tehniķiem, lai nodrošinātu mūsu shēmas plates vislabāko kvalitāti. Kas vēl, mēs veicam DFM pārbaudes, lai pārliecinātos, ka visas mūsu iespiedshēmas plates atbilst kvalitātes un izturības prasībām.

Komponentu izvietojums

Mēs izmantojam ļoti automatizētas SMT iekārtas, lai nodrošinātu, ka mēs vienmēr varam novietot uz virsmas montētas sastāvdaļas pareizajās pozīcijās ar īsu izpildes laiku. Mūsu montāžas elastība un uzlabotās iespējas var labi apmierināt visas jūsu prasības.

SMT PCB trafarets

Mēs labi pārzinām PCB trafaretus, un mums ir zināšanas, lai palīdzētu klientiem izvēlēties pareizo trafaretu, kas ir vispiemērotākais jūsu PCB.. Izmantojot labāko trafaretu, procesā ir mazāka kļūdu iespējamība, un veiktspēju var arī uzlabot.

SMT montāžas prototipēšana

Mūsu profesionālā inženieru komanda pielāgo PCB prototipa dizainu atbilstoši projekta prasībām, kas ievērojami samazina kļūdu iespējamību vēlākā posmā. Nodrošiniet PCBA kvalitāti un paātriniet izpildes laiku, izmantojot mūsu SMT montāžas prototipēšanas pakalpojumus.

SMT PCB montāža

Ar mūsu uzlabotajām SMT montāžas līnijām, mēs varam ražot miniatūrus mezglus un kompleksus mezglus, kuriem nepieciešama augsta sajaukšanas attiecība un augsta blīvuma starpsavienojums. Mēs specializējamies dažādu SMT PCB montāžā un ar mūsu automatizētajām SMT montāžas līnijām varam apstrādāt dažādus komponentus, piemēram, pasīvos mikroshēmu komponentus., aktīvās paketes, un tā tālāk.

SMT lietas MOKO

GSM valdes SMT montāža

GSM plates virsma
Montāžas montāža

HDI SMT PCB montāža

HDI SMT PCBA

SMT IoT attīstības padome

SMT IoT attīstības padome

TH sensora SMT montāžas padome

TH sensors SMT
PCB plāksne

Mūsu klientu atsauksmes

Pastāstiet mums vairāk par saviem SMT PCB montāžas projektiem

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu