Caur caurumu PCB montāža

Mēs esam apņēmušies nodrošināt visuzticamāko caururbuma PCB montāžas pakalpojumu, no prototipiem līdz pilnām ražošanas sērijām.

MOKO ir PCB montāžas eksperts

Atskaņot video

Caururbuma PCB montāža joprojām ir ļoti populāra elektronisko komponentu montāžas tehnika mūsdienās, elektronisko komponentu ievietošana caur PCB caurumiem un komponentu pielodēšana pie plates ar viļņlodēšanu vai roku lodēšanu. Pie MOKO Technology, mums ir pilnīgas caururbuma PCB montāžas iespējas, kas ļauj mums labi apkalpot klientus no dažādām nozarēm. Mēs spējam apstrādāt gandrīz visu veidu iespiedshēmas plates, vai tā ir viena slāņa PCB, abpusēja PCB, vai augsta blīvuma daudzslāņu PCB.

Kāpēc izvēlēties mūsu caururbšanas PCB montāžas pakalpojumu

Nepārspējama ekspertīze

Nepārspējama ekspertīze

Mums ir visas zināšanas un tehnikas, kas nepieciešamas PCB montāžai, un viss mūsu personāls ir rūpīgi apmācīts IPC 610 standarta.

Ātri izpildes laiki

Ātri izpildes laiki

Mums ir 3 DIP līnijas, kas aprīkotas ar vismodernākajām iekārtām un prasmīgiem operatoriem, kas ļauj mums piegādāt produktus ļoti ātri.

Kvalitāte garantēta

Kvalitāte garantēta

MOKO ir pilnībā sertificēts, un mūsu sertifikāti, piemēram, ISO9001, ISO13485, IPC610, ROHS, un UL pierāda mūsu apņemšanos ievērot stingru kvalitātes kontroli.

Manual & AutomatedThrough Hole PCB Assembly Services

Un MOKO, mēs veicam gan manuālu, gan automatizētu caururbuma PCB montāžu atbilstoši dažādām projekta prasībām. Vispārīgi runājot, mēs veicam roku detaļu ievietošanu un roku lodēšanu ļoti sarežģītiem montāžas projektiem un izmantojam automatizētas caururbuma PCB metodes neliela apjoma ražošanai.

Rokasgrāmata & AutomatedThrough Hole PCB montāžas pakalpojumi
Mūsu caururbuma PCB montāžas iespējas

Mūsu caururbuma PCB montāžas iespējas

Mēs sniedzam caurumu PCB pakalpojumus dažādām nozarēm, tostarp medicīnai, elektronika, instrumentācija, un militāro, tas viss, pateicoties mūsu pilnīgajām montāžas iespējām:
• Rokas lodēšana • Divviļņu plūsmas lodēšana
• Detaļu ievietošana ar roku • Automatizējiet aksiālo vai radiālo ievietošanu
• RoHS lodēšana, izmantojot alvas-svina lodmetālu
• Augstas un zemas kušanas temperatūras lodmetāla izmantošana
• Prototipa izveide līdz liela apjoma montāžai
• Funkcionālā pārbaude un automatizētā pārbaude
• Atbalstiet dažāda veida PCB, tostarp metāla serdes PCB, Cietie PCB, Elastīgi cietie PCB, FR4 PCB, utt.

Caururbuma PCB montāžas pārbaude un pārbaude MOKO

Ķēdes pārbaude: Šāda veida testēšana tiek veikta liela apjoma ražošanas līnijām, un palīdz mums katru minūti detalizēti pārbaudīt lodēšanu un citas sastāvdaļas.

Automatizēta optiskā pārbaude: Saīsināti kā AOI, šie testi tiek veikti, lai pārliecinātos, ka produkts nav lodēts, komponents, un BGA defekti.

Automatizēta rentgena pārbaude(AXI): Šī pārbaude tiek veikta, lai pārbaudītu nepietiekamu pildījumu, īssavienojumi, piepilda, utt. Automātiskā rentgena pārbaude palīdz samazināt defektu skaitu un uzlabot cauruma ķēdes kvalitāti.

Iedegšanās testi: Šie testi nosaka komponentus’ kļūme vai uzticamība reālā vidē.

Palīdzēta vizuālā pārbaude: Mūsu eksperti izmanto plašu modernu vizuālās pārbaudes iekārtu klāstu, lai veiktu detalizētu lodēšanas un detaļu novietošanas precizitātes pārbaudi..

Mūsu klientu atsauksmes

Gatavs sākt PCB montāžas projektus?

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu