SMT trafarets

Izmantojiet mūsu augstas kvalitātes SMT trafaretu, lai padarītu jūsu virsmas montāžas PCB montāžu vieglāku un ērtāku.

Kas ir SMT trafarets

SMT trafareti, pazīstami arī kā PCB trafareti, vienmēr ir bijusi svarīga loma virsmas montāžas tehnoloģijā (SMT) montāža. Tos izmanto lodēšanas pastas uzklāšanai uz pamatnes, lai izveidotu nepieciešamo elektrisko savienojumu starp komponentu un pamatni. Pēdējos gados, trafaretu izmantošana ir attīstījusies ārpus tradicionālās lodēšanas pastas uzklāšanas funkcijas. Tā kā komponentu pievadu solis ir samazinājies, trafaretu izmantošana līmes uzklāšanai ir kļuvusi arvien izplatītāka.

Kas ir SMT trafarets

SMT trafareta priekšrocības

SMT trafareti var izmantot gandrīz visos PCB ražošanas procesos, kas neaprobežojas ar kādu konkrētu izgatavošanas tehniku.

Tas nodrošina, ka lodēšanas pastas paliktņu novietojums ir ļoti precīzs un diafragmas atvērums ir konsekvents.

Ar SMT trafaretiem, pastu var uzklāt uz visu PCB vienā piegājienā, ievērojami samazinot montāžas laiku.

Izmantojot lāzergrieztus trafaretus, jūs varat uzklāt gludu lodēšanas slāni, tāpēc lodēšanas procesā nav spraugu.

MOKO pieejamie STM trafaretu veidi

Ierāmēts SMT trafarets

Ierāmēts SMT trafarets

Šāda veida SMT trafarets tiek pastāvīgi fiksēts rāmī, ar sieta apmales palīdzību, trafareta foliju var cieši izstiept, kas veicina augstas precizitātes drukāšanu. Salīdzinot ar bezrāmju SMT trafaretiem, tas ir ērtāk, jo nav nepieciešams pašam stiept trafaretu, un tas ir vairāk piemērots liela apjoma ražošanai.

Bez rāmja SMT trafarets

Bez rāmja SMT trafarets

Bezrāmju trafareti vai folijas ir 100% lāzergrieztas loksnes. tos var izmantot atkārtoti izmantojamos rāmjos. Salīdzinoši, tas piedāvā rentablu un videi draudzīgu risinājumu. Rezultātā, tas ir labākais īsiem braucieniem un PCB montāžas prototipam. Turklāt, jūs varat to izmantot gan rokas, gan mašīnas lodēšanai.

SMT trafareta prototips

SMT trafaretu prototips

Šie trafareti ir izgatavoti no CAD failiem vai Gerber failiem un paredzēti roku lodēšanas pastas drukāšanai. Izmantojot prototipu SMT trafareti, var novērst drukas kļūdas, un ietaupīs jūs no komponentu lodēšanas shēmas plates, lai paātrinātu PCB montāžas procesu.

Elektroformēti SMT trafareti

Elektroformēti SMT trafareti

Ja jums ir nepieciešams trafarets visprecīzākajiem lietojumiem, Elektroformēti SMT trafareti ir labākais risinājums jums. Tie ir trafareti, kas izgatavoti no elektroformētas folijas, izejviela ir niķelis. Tomēr šāda veida trafaretu sākotnējās izmaksas ir augstas, un tas prasa ilgāku apstrādes laiku nekā citiem trafaretiem.

Iegūstiet labāko SMT trafaretu pakalpojumu vietnē MOKO tehnoloģija

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu