Uzticamākais elektroniskās ražošanas pakalpojumu partneris Ķīnā

Laipni lūdzam MOKO tehnoloģijā

MOKO Technology ir vadošais EMS nodrošinātājs Ķīnā, ar bagātīgu pieredzi un zināšanām, nodrošināt klientiem lielisku servisu un radīt izcilus produktus, lai uzlabotu cilvēku dzīvi. Mūsu komandas no dažādiem departamentiem strādā sadarbojoties un efektīvi, lai sniegtu pabeigtus EMS pakalpojumus klientiem no dažādiem tirgiem, Mūsu pakalpojumu klāsts ir no jauna produkta ieviešanas, inženierzinātnes, ražošana, uz montāžu, Global Electronic Manufacturing Services Mlarket Share, un citi pievienotās vērtības pakalpojumi.
Integritāte, vērtību, un inovācijas ir spēki, kas mudina mūs būt ilgtspējīgam uzņēmumam un labāk apkalpot savus klientus, mēs cieši sadarbojamies ar klientiem visā produkta attīstības dzīves ciklā, lai palīdzētu viņiem realizēt lielāku vērtību un rezultātus.

Mūsu komanda

Mēs cenšamies būt ilgtspējīgs uzņēmums un esam stingri pārliecināti, ka komandas darbs var īstenot sapņus. Mēs piešķiram lielu nozīmi komandas attīstībai, vai tas ir R&D, pārdošana, iepirkuma vai ražošanas komandas, mēs esam apņēmušies izveidot izcilāko komandu. Veidojam platformu darbinieku attīstībai un veicam dažādas apmācības, rūpējoties par to, lai mūsu darbinieki varētu attīstīties kopā ar uzņēmumu. Mēs lepojamies ar profesionālu un atbildīgu komandu, kas mūs atbalsta, lai mēs vienmēr varētu izpildīt precīzas klientu prasības.

Mūsu atrašanās vietas

Šenženas galvenais birojs

Wuhan R&D Center

Ražošanas rūpnīca

CSR & Sustainability Make Our Country and the World a Better Place

Vienlaikus nodrošinot klientiem labākos elektroniskās ražošanas pakalpojumus, mēs esam arī apņēmušies ievērot korporatīvo sociālo atbildību un ilgtspējīgu attīstību. Mēs pievēršam uzmanību globālajai videi, ievērot zaļo ražošanu, un kontrolēt oglekļa emisijas ražošanas procesā. Tajā pašā laikā, pievēršam uzmanību arī savu darbinieku fiziskajai un garīgajai veselībai un nodrošinām viņiem drošu un veselīgu darba vidi. MOKO vienmēr ievēro darba likumus un stingri iebilst pret bērnu darbu un darbaspēka ekspluatāciju.

Mūsu sertifikāti

Kāpēc strādāt ar mums

Ekspertīze

Mūsu inženieri var jums palīdzēt projektēšanas procesā, inženierzinātnes, programmaparatūras izstrādei, un ražošana. Neatkarīgi no tā, vai jūsu uzņēmums koncentrējas uz pētniecību, attīstību, inovācijas vai uzņēmējdarbības attīstība, mēs varam parūpēties par visu par elektronikas ražošanu jūsu vietā.

Premium kvalitāte

Mēs esam sertificēti ar ISO9001:2015, ISO14001, RoHS, un UL sarakstā. Papildus, mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti, nodrošinot, ka mūsu klienti vienmēr var iegūt augstas kvalitātes produktus.

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti. mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti, mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti. Papildus, mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti.

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti

Mūsu mērķis ir nodrošināt vislabāko klientu apkalpošanu elektronikas ražošanas biznesā. Jūsu pilnīga apmierinātība mums ir ārkārtīgi svarīga. mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti 24 stundas.

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti

mums ir stingrs iekšējās kvalitātes kontroles process, kas pārbaudītu gan izejvielu, gan gatavās produkcijas kvalitāti.

Inovācijas

Un MOKO, mēs vienmēr koncentrējamies uz inovācijām. Mēs pastāvīgi uzlabojam ražošanas iekārtas un ieviešam pasaulē vismodernākās tehnoloģijas. Mēs sekojam globālajām tendencēm, labāk izprast tirgus dinamiku, un labāk palīdzēt klientiem uzlabot viņu konkurētspēju.

Sazinieties ar MOKO Technology

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKOTechnology var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu