Laboratorija un aprīkojums

MOKO lielu uzmanību pievērš viedas rūpnīcas celtniecībai, izmantojot progresīvas tehnoloģijas un iekārtas. Mūsu rīcībā ir pilns mūsdienu elektronikas ražošanas iekārtu klāsts, kas ļauj mums tikt galā ar zemu, vidēji apjomi un lieli ražošanas darbi bez grūtībām. No otras puses, mēs ieguldām lielus ieguldījumus tādas laboratorijas izveidē, kas var veikt prototipu un galaproduktu testus ar augstu precizitāti un efektivitāti, pārliecinoties, ka mūsu klientiem piegādātie produkti ir augstas kvalitātes.

Mūsu laboratorija

Tīra istaba

Tīra un kārtīga ir laboratorijas pamatprasība. Lai nodrošinātu mūsu laboratorijas tīrību, esam izstrādājuši procedūru kopumu. Ikvienam, kurš ieiet un iziet no tīrās zonas, tas jāievēro, ieskaitot tīru apģērbu uzvilkšanu, dezinfekcija un tā tālāk.

Precīzs aprīkojums un instruments

Lai nodrošinātu eksperimentālo rezultātu precizitāti, mēs esam pieņēmuši vismodernāko aprīkojumu un precīzus instrumentus.

Mikrobu ierobežojuma telpa

Sterilā istaba

Ražošanas iekārtas

SMT mašīna

Mēs izmantojam jaunāko SMT mašīnu PCB montāžai, kas palīdz samazināt izmaksas un uzlabot virsmas montāžas procesa efektivitāti.

Kvalitātes kontroles aprīkojums

Automatizēta optiskā pārbaude (AOI) Mašīna

Automatizēta optiskā pārbaude (AOI) Mašīna

MOKO izmanto augstas izšķirtspējas automatizētu optisko pārbaudi (AOI) mašīnas, lai pārbaudītu visu sastāvdaļu izvietojumu un lodēšanas savienojumus. AOI iekārtas ir ļoti svarīgas elektronikas testiem, kas var pārbaudīt defektus ražošanas sākumā, tādējādi, mēs varam ātri reaģēt, lai tos salabotu un izvairītos no lieliem ekonomiskiem zaudējumiem.

Rentgenstaru pārbaudes iekārta

Izmantojot rentgena pārbaudes iekārtu, Pateicoties augstas izšķirtspējas attēlveidošanai, mēs varam atklāt ļoti mazus PCB defektus, pat slēptos. Tas ļauj mums pārbaudīt lodēšanas savienojumus zem BGA un LGA/QFN daļām savienojamībai. Papildus, Rentgena iekārtas var precīzi pārbaudīt lodēšanas tukšumus, lai garantētu PCB kvalitāti.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu