Sociālā atbildība uzņēmumā MOKO Technology

Kā uzņēmums, mūsu pienākumi neaprobežojas tikai ar peļņas gūšanu un juridiskās atbildības uzņemšanos, vēl svarīgāk, mums ir jāuzņemas atbildība par saviem patērētājiem, darbiniekiem, kopienām un videi.
Kopš tās dibināšanas gadā 2006, MOKO Technology ir apņēmies kļūt par uzņēmumu, kas ir sociāli atbildīgs un nodrošina klientiem augstas kvalitātes produktus. Mēs saprotam sociālās atbildības nozīmi, un mēs veicam darbības, lai nodrošinātu, ka mūsu uzņēmums darbojas, ievērojot korporatīvo sociālo atbildību(KSA). Mēs koncentrējamies uz to, lai saviem darbiniekiem sniegtu vairāk priekšrocību, kas padara mūsu darbiniekus laimīgus un efektīvākus. No otras puses, mēs piekrītam ilgtspējīgai attīstībai, tāpēc mēs apņemamies īstenot zaļo ražošanu, lai labāk aizsargātu savu vidi.

Atbilstība&Ētika

Mūsu ražošana un jebkura uzņēmējdarbības uzvedība ir stingri pakļauta augstiem ētikas un godīguma standartiem. Pirmkārt, mēs aizliedzam jebkāda veida darba verdzību un ievērojam vietējos un starptautiskos darba likumus. Nav bērnu darba, nav piespiedu darba, koncentrēties uz darbinieku labklājību, un nodrošināt, ka pret mūsu darbiniekiem izturas ar cieņu un cieņu. Papildus, mēs iebilstam pret cilvēku tirdzniecību un aicinām piegādātājus, ar kuriem sadarbojamies, ievērot attiecīgās ētikas un tiesiskuma vadlīnijas, lai nodrošinātu, ka visi mūsu sniegtie pakalpojumi tiek īstenoti saskaņā ar godīgu darba praksi, un mēs strādāsim kopā ar pašvaldībām un partneriem, lai veidotu labāku sabiedrību.

Darbinieku veselība un drošība

Ugunsdzēsības apmācība un avārijas mācības

Ugunsdzēsības apmācība un avārijas mācības

Darba drošības apmācība

Darba drošības apmācība

Kā uzņēmums ar sociālās atbildības sajūtu, MOKO lielu uzmanību pievērš drošas un veselīgas vides radīšanai saviem darbiniekiem, un mēs veicam daudzus pasākumus, lai garantētu viņu veselību un drošību, kā norādīts tālāk:

1.Mums ir profesionālas veselības un drošības apmācības visiem darbiniekiem, pirms viņi sāk strādāt, ieskaitot pareizās mašīnas darbības metodes, ugunsdzēsības evakuācijas mācības un citas attiecīgās zināšanas.

2.Nodrošinām aizsarglīdzekļus, piemēram, ausu aizbāžņi, kas neļauj sabojāt viņu dzirdi iekārtu trokšņa dēļ, un maskas, kas pasargā mūsu darbiniekus no asas smakas.

3.Mums ir saprātīgs darba grafiks un maiņu izkārtojums, jo mēs visi zinām, ka cilvēkiem ir ierobežota enerģija un viņiem ir nepieciešams pietiekami atpūsties, lai viņi varētu strādāt labā stāvoklī un izvairīties no negadījumiem. Ir vairāk nekā 300 darbinieki MOKO, tādējādi, mēs varam nodrošināt produktus īsā laikā un garantēt mūsu darbinieku drošību un veselību.

4.Mēs saviem darbiniekiem nodrošinām uztura maltītes un organizējam dažas aktivitātes, piemēram, pārgājienus vai kāpšanu kalnos, lai pārliecinātos par mūsu darbinieku fizisko un garīgo veselību..

Vides aizsardzība

MOKO Technology, veicot savu uzņēmējdarbību, lielu uzmanību pievērš vides aizsardzībai, kas palīdz samazināt negatīvo ietekmi uz vidi un saglabā dabas resursus. Mēs nodrošinām, ka visas mūsu ražošanas darbības atbilst vides tiesību aktiem, un mēs pieliekam pūles, lai īstenotu zaļo ražošanu:

1.Mēs pastāvīgi pilnveidojam savu ražošanas procesu un iekārtas, lai samazinātu atkritumu daudzumu. Un mēs klasificējam atkritumus pēc tā, vai tie ir pārstrādājami. Pārstrādājamiem atkritumiem, mēs to apstrādāsim un atkal izmantosim, lai veicinātu pārstrādi.

2.Mēs izmantojam augstas kvalitātes un otrreiz pārstrādājamas izejvielas, kas nekaitē videi un cilvēku veselībai, un mēs pēc iespējas labāk kontrolējam vienreizējās lietošanas plastmasas izmantošanu.

3.Mēs stingri kontrolējam kaitīgās emisijas, tostarp gāzi, gaismas piesārņojums un notekūdeņi. mēs to neizvadīsim, ja vien tas nebūs pienācīgi apstrādāts un nesasniegs notekūdeņu novadīšanas standartu. Tādējādi, mēs varam ievērojami samazināt vides piesārņojumu.

4.MOKO mērķis ir nodrošināt mūsu klientus ar augstas kvalitātes produktiem, tāpēc mēs attīstām savus produktus un optimizējam to dzīves ciklus, nodrošinot, ka tos var izmantot ilgu laiku, kas palīdz samazināt biežās nomaiņas radītos atkritumus.

5.Vairāk pārstrādājamu produktu radīšana. Pēdējos gados, mūsu inženieri ir izstrādājuši virkni produktu, kas palīdz ietaupīt enerģiju un samazināt enerģijas patēriņu. Mums ir viedās LED gaismas, kuras var izslēgt, kad neviens neatrodas telpā, lai izvairītos no izšķērdēšanas, un mēs nodrošinām PCB saules vai vēja kontrolētām ierīcēm.

6.Mēs sadarbojamies ar piegādātājiem, kuri arī lielu nozīmi piešķir vides aizsardzībai, lai pārliecinātos, ka viņu piedāvātie materiāli ir labvēlīgi vides aizsardzībai.

Notekūdeņu attīrīšana

Notekūdeņu attīrīšana

Smart Controller PCB prototips

Smart Controller PCB prototips

Viedā LED gaisma

Viedā LED gaisma

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu