MOKO konformāls pārklājums

MOKO ir sniedzis atbilstošā pārklājuma pakalpojumus apmēram 16 gadiem, kas palīdz mūsu klientiem aizsargāt iespiedshēmu plates un citas elektroniskās daļas, lai pagarinātu izstrādājumu dzīves ciklu. Mēs izmantojam modernu aprīkojumu, lai uzklātu plānu un vieglu pārklājumu, lai izolētu mitrumu, karstums, putekļi, ķīmiskā korozija un fiziskais trieciens. Mūsu konformālais pārklājums ir aprīkots ar augstu precizitāti un atkārtojamību, jo mašīnu kontrolē datori, kas var ievietot pārklājumu noteiktās vietās.

Mēs piedāvājam plašu materiālu klāstu konformālajiem pārklājumiem, lai sasniegtu dažādas īpašības, piemēram, hidroizolāciju, karstumizturība. karstumizturība. Pašlaik, karstumizturība, medicīniska, Elektronika, utt.

karstumizturība?

karstumizturība

karstumizturība, karstumizturība. karstumizturība. Papildus, karstumizturība:2015, tāpēc mūsu konformālā pārklājuma pakalpojums vienmēr var atbilst starptautiskajiem standartiem.

Plaša pieredze

Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze konformālā pārklājuma jomā un uzkrāta daudzu projektu pieredze. Mēs esam spējīgi nodrošināt jums piemērotus risinājumus, jo mēs saprotam šo tehniku ​​un dažādu materiālu īpašības, un mūsu darbinieki ir pieredzējuši, kas zina, kā efektīvi darbināt iekārtas. No maza līdz liela apjoma ražošanai, MOKO tos var apstrādāt ar īsu izpildes laiku.

Pirmās klases iekārta

Mūsu konformālā pārklājuma iekārta ir labi aprīkota, mēs pastāvīgi atjauninām mūsu iekārtas un iekšējos procesus. Tagad, mums ir nozarē vadošās konformālās pārklāšanas iekārtas, kas ļauj uzklāt pārklājumu ar augstu precizitātes pakāpi. No otras puses, uzlabotas iekārtas var arī uzlabot ražošanas efektivitāti, pārliecinoties, ka mēs vienmēr varam sasniegt jūsu projekta grafiku.

Pieejami dažādi materiāli

MOKO saviem klientiem piedāvā plašas materiālu izvēles iespējas, dažādi materiāli un materiālu kombinācijas var sasniegt dažādas funkcijas. Mūsu konformālais pārklājums ir apstrādājams ar tādiem materiāliem kā akrils, poliuretāni, silīciju, epoksīda, sveķi, un tā tālāk. Mēs varam ļoti labi izpildīt jūsu prasības.

Moko Coating firmas apraksts

Conformal Coating produkts trīs
Conformal Coating produkts divi
Conformal Coating produkts viens
Conformal Coating produkts astoņi
Conformal Coating produkts seši
Conformal Coating produkts septiņi

Kas ir konformāls pārklājums

Konformāls pārklājums ir process, kas elektroniskos komponentus pasargā no nelabvēlīgiem faktoriem, piemēram, mitruma, korozija, un siltumu. Un tas galu galā var pagarināt ierīču kalpošanas laiku. Katrai sastāvdaļai patīk diodes, kondensatori, drošinātāji spēlē svarīgu lomu, ja kāds no tiem ir bojāts, tad visa ierīce neizdosies. To var lietot gan manuāli, gan automātiski, pārklājums ir plāns un viegls, normāli, tā biezums ir diapazonā no 25 uz 250 mikroni. Tā tekstūra var būt cieta un gumijota, kas ir atkarīgs no izmantotā materiāla. Konformālajam pārklājumam parasti izmantotie materiāli ir akrils, poliuretāni, silīciju, epoksīda, un sveķi.

Konformālā pārklājuma priekšrocības:

  • Samaziniet attālumu starp vadītājiem vairāk nekā 80%
  • Samaziniet nepieciešamību pēc sarežģītiem korpusiem
  • Viegls, tievs, un augsta elastība
  • Lieliskas ķīmiskās un korozijas izturības spējas
  • Viegli noņemt, salabot un nomainīt
  • Lieliskas termiskās un mehāniskās triecienizturības īpašības

Dažādi konformālo pārklājumu veidi

Akrila pārklājums: Akrila pārklājums ir piemērots remontdarbiem, jo to var viegli izšķīdināt daudzos organiskos šķīdinātājos. Mūsu akrila pārklājumam ir ilgāks kalpošanas laiks, kas lieliski izolē sēnītes un mitrumu.

Parilēna pārklājums: Paryleneis sastāv no lineāras un kristāliskas formas polimēriem, un parilēna pārklājums ir caurspīdīga polimēra plēve, kas ir labi piemērota vakuuma vidē.

Poliuretāna pārklājums: Poliuretāna pārklājumu raksturo spēcīga ķīmiskā izturība un lieliskas dielektriskās īpašības. Mūsu poliuretāna pārklājumu var uzklāt vienā komponentā, divas sastāvdaļas, UV izārstējams, un ūdens sistēmas.

Epoksīda sveķu pārklājums: Epoksīda sveķu pārklājumam piemīt labas ķīmiskās un mitruma izturības īpašības.

Silikona pārklājums: Silikona pārklājums ir mīksts, caurspīdīgs un elastīgs, kas nodrošina izcilu izturību pret koroziju un ķīmiskām vielām. Tas ir piemērots augstas pretestības shēmām, pateicoties zemam izkliedes koeficientam.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu