MOKO elektroniskie podi

MOKO piedāvātie elektroniskie podiņu pakalpojumi atbalsta dažādu materiālu, piemēram, silikona, izmantošanu, poliuretāns, epoksīds un tā tālāk. Tas nodrošina elektronisko komponentu un shēmu plates labu aizsardzību pret mitrumu, fizisks šoks, ķimikālijas un augsta temperatūra,utt.

Mēs izmantojam vismodernākās potēšanas mašīnas, kas spēj apstrādāt dažāda veida šķidrumus, pārliecinoties, ka varam labi apmierināt mūsu klientu vajadzības.

Kāpēc izvēlēties MOKO elektroniskajai potēšanai?

10+ Gadu pieredze elektroniskajā podiņos

Dibināta gadā 2006, MOKO Technology saviem klientiem elektroniskos podiņu pakalpojumus piedāvā jau ilgāku laiku 10 gadiem. Un ar bagātīgo pieredzi, mēs esam pārliecināti, ka saviem klientiem nodrošināsim labāko risinājumu.

Elektronisko podiņu eksperti

Elektroniskajam podam ir augstas prasības ražotājiem un inženieriem, jo ir daudzi aspekti, kas jāņem vērā, lai potēšana būtu veiksmīga. Zināšanu un pieredzes trūkums var izraisīt projekta neveiksmi. Kamēr MOKO inženieri un strādnieki ir prasmīgi un profesionāli, kas zina, kā izstrādāt elektronisko puķu risinājumu un kā to pareizi darbināt.

Pieejami dažādi materiāli

MOKO ir pieejami dažādi materiāli, piemēram, epoksīda ieklāšanai, silikons, uretāns un akrils, kas nozīmē, ka mēs bez grūtībām varam tikt galā ar dažādiem projektiem, arī tas palīdz novērst ierobežojumu, izstrādājot stādīšanas risinājumus un labāk atbilst klientu prasībām.

Pirmās klases iekārta

Gadu gaitā, MOKO ir nepārtraukti pilnveidojis podiņu iekārtas, kas var veikt podiņu ieklāšanu ar augstu precizitāti un vienmērīgu podiņu materiālu sajaukšanu. No otras puses, nozarē vadošais aprīkojums palīdz uzlabot ražošanas efektivitāti, lai mēs varētu piedāvāt elektroniskos podiņu pakalpojumus ar īsu izpildes laiku.

Augsta Efektivitāte

Mums ir pieredzējuši darbinieki, kuri labi un ātri izprot klientu vajadzības, mūsu zinātniskie iekšējie procesi un efektīva komunikācija ar klientiem palīdz veicināt darba gaitu un efektivitāti. MOKO tehnoloģija ir 24/7 ir pieejami, lai piedāvātu mūsu klientiem labākos elektroniskos podiņošanas pakalpojumus un atšķirtu tos no citiem.

Elektronikas potēšanas process

Pirmkārt, elektroniskās sastāvdaļas vai shēmas plate tiktu ievietota katlā un tajā ieliets šķidrums, kas ir sajaukts ar sveķiem un kādu cietinātāju, kas var paātrināt šķidruma sacietēšanas laiku.
Tad, būtu vajadzīgs zināms laiks, lai šķidrums būtu cietā stāvoklī, un kad tas sacietē, tas var lieliski nosegt elektroniskos komponentus un spēlēt labu lomu, lai aizsargātu komponentus no nelabvēlīgas vides.
Veiksmīgam potēšanas risinājumam ir jāņem vērā daudzi apsvērumi. No vienas puses, materiāls jāizvēlas atbilstoši pielietojumam un lietošanas videi, jo dažādiem materiāliem ir savas priekšrocības un trūkumi. Visizplatītākie materiāli elektroniskajam podam ir epoksīds, poliuretāns, un silikons. Silīcijs un epoksīds ir piemēroti videi, kurā ir augsta temperatūra; savukārt uretānam ir labāka aizsardzība pret ķīmisko koroziju. Papildus, materiālu mērīšanai jābūt precīzai, un sveķu un cietinātāja sajaukšanai jābūt pareizā proporcijā. No otras puses, jāizvairās arī no burbuļu problēmas podos, kas var nodrošināt, ka pārklājuma virsma ir gluda un vienmērīga.

Elektroniskās potēšanas priekšrocības

Elektroniskā aplikācija palīdz komponentiem un shēmas platēm izvairīties no fiziska trieciena, mitrums, augsta temperatūra un ķīmiskā korozija, lai pagarinātu to kalpošanas laiku. Kā mēs visi zinām, elektronika sastāv no daudziem komponentiem, piemēram, diodēm un sensoriem, un jebkura no tiem bojājumi var izraisīt visas ierīces atteici. Šos komponentus var viegli iedarbināt augsta karstuma apstākļos, pāri mitrumam, utt, tāpēc ir ļoti svarīgi aizsargāt katru no tiem.
Podiņu tehnoloģija ir piemērota liela apjoma darbiem, kam ir augsta ražošanas efektivitāte. Papildus, tā piedāvā reversās inženierijas aizsardzību, jo izmantotie sveķi ir tumšās krāsās, tādējādi citiem cilvēkiem ir grūti novērot apakšējo daļu un veikt reverso inženieriju.

Mūsu elektroniskās kastes

Elektroniskie podiņu futrāļi Viens
Divi elektroniskie podi
Trīs elektroniskie podi

Kas ir elektroniskā potēšana?

Elektroniskā aplikācija ir tehnoloģija elektronisko komponentu blīvēšanai biezā sveķu slānī, kas nodrošina spēcīgu aizsardzību pret fizisku triecienu un ķīmisku koroziju., papildus, šis process uzlabos elektrisko veiktspēju.
Tā ir tehnoloģija, ko plaši izmanto dažādās nozarēs, par piemēru ņemot automobiļu rūpniecību. Automašīnā ir daudz elektronisku daļu un sistēmu, kas ir pakļauti putekļu iedarbībai, mitrums un ekstremāla temperatūra. Un podiņos ir nozīme, lai tos aizsargātu, lai viņi varētu normāli darboties ilgu laiku.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu