Sonic metināšanas process MOKO

Skaņas metināšana ir ļoti populāra metināšanas metode polimēru kompozītmateriāli, kas ir aprīkots ar lielu ražošanas ātrumu, augsta automatizācija, un zemākas izmaksas.

Aprīkots ar vismodernāko aprīkojumu, MOKO skaņas metināšanas pakalpojums palīdz mūsu klientiem metināt produktus ar augstu precizitāti un efektivitāti. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze metināšanā, kas ļauj mums risināt dažāda veida metināšanas projektus dažādās nozarēs.

Kāpēc MOKOTechnology

MOKO Technology ir bagāta pieredze metināšanas instrumentu projektēšanā un ražošanā, un mēs esam piedalījušies daudzos ultraskaņas metināšanas projektos dažādās nozarēs. Mēs sniedzam skaņas metināšanas pakalpojumu PC kartēm, elektronisko izstrādājumu korpusi, auto daļas, un citi produkti. Pateicoties mūsu CNC apstrādes iespējām, esam izstrādājuši pārstrādes rīkus, kas ļauj viegli atvērt ultraskaņas metināšanas izstrādājumus, nesabojājot iekšpusē esošās sastāvdaļas.

Mums ir ISO9001 sertifikāts, kas nozīmē, ka mūsu metināšanas process un produkti var atbilst starptautiskajiem standartiem. Mūsu iekšējie ražošanas un skaņas kvalitātes pārbaudes procesi garantē katra gabala augsto kvalitāti.

MOKO piedāvā vienas pieturas skaņas metināšanas pakalpojumu saviem klientiem, sākot no projektēšanas, inženierija līdz ražošanai, un arī mēs varam jums palīdzēt nepieciešamo metināšanas instrumentu izstrādē un izstrādē. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu, kā mēs varam palīdzēt jums gūt panākumus.

Sonic Welding firmas apraksts

Sonic Welding produkti viens
Sonic Welding produkti divi
Sonic Welding produkti trīs
Sonic Welding produkti četri
Sonic Welding produkti pieci
Sonic Welding produkti seši
Sonic Welding produkti septiņi

Kas ir skaņas metināšana?

Skaņas metināšana ir rūpniecisks process, kurā tiek izmantota augstas frekvences ultraskaņas vibrācija, lai radītu spiedienu uz metinātajām daļām, lai tās varētu cieši savienot.. Tajā pašā laikā, ultraskaņas vibrācija sasildītu kontakta laukumu, lai divu daļu savienojums būtu vēl stiprāks. Procesa laikā, nav nepieciešams izmantot savienojošās skrūves, nagi, lodēšanas materiāli, vai līmvielas.

Metināšanas temperatūra vienmēr var būt zemāka par iesaistīto materiālu kušanas temperatūru, lai izvairītos no nevēlamām īpašībām, ko var izraisīt materiālu pārāk augstas temperatūras iedarbība.. Tā ir tehnoloģija, ko plaši izmanto tādās nozarēs kā automobiļu rūpniecība, medicīniska, Elektronika, komunikācijas, un tā tālāk.

Kādas ir skaņas metināšanas priekšrocības?

1. Zemākas izmaksas

Metināšanas materiālu izmaksas ir zemākas nekā citām metināšanas tehnoloģijām, jo ​​tai nav nepieciešamas savienojošās skrūves, līmvielas, mehāniskie stiprinājumi vai lodēšanas materiāli. Papildus, skaņas metināšanas process MOKO ir ļoti automatizēts, kas var samazināt arī darba montāžas izmaksas. Tādējādi, mēs saviem klientiem varam piedāvāt visrentablākos ultraskaņas metināšanas risinājumus

2. Ātrs apgrozības laiks

Mūsu inženieri ir metināšanas eksperti, kuri izprot metināto detaļu konstrukcijas prasības, lai nodrošinātu risinājuma iespējamību, kas var izvairīties no jebkādas atlikšanas, ko izraisa nepamatots dizains vai pārstrāde. No otras puses, siltuma izkliede metināšanas laikā ir ātra, kas var arī saīsināt ražošanas laiku.

3. Konsekvence un atkārtojamība

Ultraskaņas metināšana ir raksturots ar augstu konsekvenci un atkārtojamības procesu, tāpēc skaņas metinātie izstrādājumi dažādās partijās var saglabāt gandrīz vienādu formu un izmēru.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu