MOKO lāzergriešana

Lāzergriešana ir ļoti izplatīta ražošanas saite elektronikas ražošanā. No vienas puses, to var izmantot, lai atzīmētu informāciju par katru elektronisko komponentu, kā mēs visi zinām, ka lielākā daļa elektronisko izstrādājumu sastāv no daudziem sīkiem komponentiem, piemēram, SMD komponentiem, lai tās labāk atpazītu, lāzergriešana ir ideāla tehnoloģija, kas var pastāvīgi parādīt informāciju un atbalsta masveida ražošanu. No otras puses, to var pielietot pielāgotu izstrādājumu korpusam, piemēram, uz tā grebt logotipu vai rakstu.

MOKO Technology piedāvā jaunākās lāzergriešanas tehnoloģijas, izmantojot nozarē vadošās iekārtas, Mūsu pieredzējušie darbinieki noteikti nodrošinās jums vislabāko lāzergriešanas pakalpojumu. viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam!

Kāpēc MOKO tehnoloģija?

Bagātīga pieredze grebšanā ar lāzeru

MOKO tehnoloģija ir izveidota gadā 2006 ar lāzergriešanas pieredzi vairāk nekā 10 gadiem, mēs esam nodrošinājuši lāzera cirsts izstrādājumus simtiem klientu visā pasaulē. Mūsu profesionālis R&D komanda ir piedalījusies simtiem projektu un tai ir liela pieredze.

Ātrs apgrozījums

Ir vairāk nekā 350 MOKO Technology darbinieki, kuri visi ir profesionāli apmācīti, viņi zina, kā efektīvi strādāt ar savu prasmīgo iekārtas darbību un efektīvu komunikāciju ar klientiem, lai nodrošinātu ātru izpildes laiku.

Uzticams partneris

Pašlaik, MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, kas parāda mūsu apņemšanos ievērot stingrus kvalitātes kontroles standartus. Mēs saviem klientiem izvirzām prioritāti, pārliecinoties, ka mūsu produkti un pakalpojumi var atbilst vai pat pārsniegt to prasības.

Apbrīnojams serviss

MOKO Technology ir apņēmusies piedāvāt saviem klientiem labākos klientu pakalpojumus, mūsu draudzīgā un profesionālā pārdošanas komanda ir 24/7 pieejams, lai piedāvātu saviem klientiem labāko risinājumu un ātru atbildi.

MOKO lāzergriešanas izstrādājumi

viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam

Aproču lāzergriešana

viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam

Shēmu lāzergriešana

Elektronisko komponentu lāzergriešanas gravēšana

Elektronisko komponentu lāzergriešanas gravēšana

viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam

Enerģijas taupīšanas LED apvalka lāzera marķēšana

viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam

Atslēgu lāzera marķēšana

PCB svītrkods & numuru lāzera kods

PCB svītrkods un numuru lāzerkods

viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam

plastmasas apvalka lāzera marķēšana

Radiofrekvences mikroshēmu marķēšana

Radiofrekvences mikroshēmu marķēšana

Kas ir lāzergriešana?

Lāzergriešana ir lāzera marķēšanas veids, kas var izgriezt virsmu bez tintes vai instrumentiem. Tā pamatā ir CNC tehnoloģija, lai noņemtu materiālu, izmantojot lāzera starus, kas var iztvaikot priekšmetu virsmu un atstāt dobumus, lai parādītu izstrādātās rakstzīmes vai rakstus, to dziļums sniedzas no vienas piecdesmitās līdz vienai astotajai daļai collas. Šīs rakstzīmes un rakstus nav viegli nolietot un saplēst, pateicoties dziļai lāzera iespiešanai grebšanas procesā. Daudzus materiālus var izgriezt ar lāzeru, tostarp, bet ne tikai, metāls, plastmasas, koka, stikls, āda, un tā tālāk.

Lāzera griešanas priekšrocības

Lāzergriešana gadu gaitā ir ārkārtīgi attīstījusies, un tas ir izmantots daudzās nozarēs, piemēram, aviācijā, medicīna, elektronikas ražošana, juvelierizstrādājumu pielāgošana, un tā tālāk, ticot, ka tas tiks izmantots arvien biežāk un sniegs mums vairāk labumu nākotnē. Kāpēc tas ir tik populārs? Tas ir tāpēc, ka tai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar tradicionālo grebšanu, Tālāk ir norādīti daži galvenie punkti jūsu atsaucei:

1. Daudzpusība

Lāzergriešana ir piemērota gandrīz visiem cietajiem materiāliem, atšķirībā no citām tehnoloģijām, piemēram, drukāšanas, jūs varat atrast objektus vai materiālus, kurus bez grūtībām var izgriezt ar lāzeru. Turklāt, viena lāzergriešanas mašīna var atbilst visām jūsu pielāgošanas prasībām jebkuram vienumam. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc tas ir tik populārs.

2. Nodilumizturīgs

Lāzergriešanas radītā virsmas depresija var ilgt patiešām ilgu laiku, jums nav jāuztraucas par to, vai tas tiks nēsāts pēc ilgstošas ​​​​lietošanas. Turklāt, ar lāzeru grebtai virsmai ir lieliska apdare un gluds pieskāriens. Mēs varam redzēt daudzas senlietas ar kokgriezumiem, un grebtie raksti joprojām ir skaidri redzami pēc tam, kad tie ir saglabāti simtiem gadu.

3. Augsta Efektivitāte

Lāzergriešana ir labi pazīstama ar savu augsto efektivitāti, patiesībā, tas ir marķēšanas process ar šobrīd ātrāko ražošanas ātrumu. Tā kā griešanas process ir automātisks un to neietekmēs instrumentu nomaiņa vai darbaspēka trūkums. Ražošanas laiks ir īss, un grebuma kvalitāte ir lieliska, dažiem sarežģītiem modeļiem, tas aizņem tikai dažas stundas, lai to pabeigtu, tāpēc pieprasījums pēc šādas tehnikas pēdējos gados ir dramatiski pieaudzis.

4. Precizitāte

Rakstu veido precīzi lāzera stari, kas var saglabāt asumu kā vienmēr. Atšķirībā no tradicionālajiem mehāniskajiem instrumentiem, kas pēc dažām lietošanas reizēm būtu blāvi un pēc tam samazinātu griešanas precizitāti. Lāzera starus kontrolē datori ar precīzu dizainu un aprēķiniem, lai pārliecinātos, ka grebtie raksti perfekti atbilst jūsu prasībām.

5. Rentabls

Lāzergriešanai ir bijis īsāks ražošanas laiks, laiks biznesā ir nauda, tas nozīmē, ka izmaksas būtu mazākas, ieskaitot darbaspēka izmaksas. No otras puses, tā precizitāte samazina defektu produktu iespējamību, mazāk nepieciešams iegādāties papildu materiālus kā aizstājējus.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKO tehnoloģija var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu