Kāpēc iepakojums ir svarīgs?

PCB ražošanas un montāžas procesā, lielākā daļa ražotāju apzinās, ka mitrums gaisā, statiskā elektrība, un fizisks trieciens var radīt tiem neatgriezeniskus bojājumus un pat izraisīt PCB atteici, bet viņi ignorē PCB piegādes procesu, var saskarties arī ar šādām problēmām. Mums ir grūti izvairīties no agresīvas apiešanās ar kurjeriem, kā arī nodrošināt, ka gaiss transportēšanas laikā var sasniegt pilnīgu mitruma izolāciju. Tāpēc, kā pēdējo soli pirms produkta izvešanas no rūpnīcas, iepakojums ir vienlīdz svarīgs. Kvalificēts PCB iepakojums ļauj tiem palikt neskartiem, līdz tie tiek piegādāti klientiem, pat ja tie transportēšanas laikā vai mitrā gaisā tiek sasisti.. MOKO Technology pievērš lielu uzmanību katram solim, ieskaitot iepakojumu, pārliecinoties, ka mūsu klienti vienmēr var saņemt neskartus PCB. Jums ir kādi jautājumi par PCB iepakojumu? Sazinieties ar mums tūlīt, mūsu eksperti ir gatavi jums palīdzēt!

Kāpēc MOKO tehnoloģija?

Plaša pieredze

MOKO ir pieredzējis elektronikas ražotājs un esam apkalpojuši klientus dažādās nozarēs un saņēmuši no viņiem vienprātīgu atzinību. Ir aptuveni 400 MOKO darbinieki, kuriem ir bagāta projektu pieredze, lai viņi zina, kā labāk strādāt ar mūsu klientiem.

Kvalitātes nodrošināšana

Esam ieguvuši ISO sertifikātus, ROHS, BSCI, un UL, kas parāda mūsu apņemšanos ievērot stingrus kvalitātes kontroles standartus. Mūsu mērķis ir nodrošināt saviem klientiem vislabākos produktus un pirmās klases pakalpojumus, kas palīdz viņiem gūt panākumus.

Īss izpildes laiks

MOKO darbojas efektīvi, lai saīsinātu katra soļa izpildes laiku. Mūsu atbalsta komanda ir 24/7 pieejams, nodrošinot, ka uz visiem jūsu jautājumiem un jautājumiem var saņemt ātrāko atbildi.

MOKO Iepakojums PCB

Antistatiska burbuļplēve

Antistatiska burbuļplēve

Papildus buferizācijai, tas neizraisīs elektrostatisko lādiņu un izkliedē to prom.

Putuplasta iepakojums

Putuplasta iepakojums

Efektīvi novērsiet PCB rašanos saskrāpēts, putas ir pārstrādājamas.

Pretvibrācijas iepakojums

Pretvibrācijas iepakojums

Tas palīdz aizsargāt PCB no triecieniem un ierobežo to kustību transportēšanas laikā.

Antistatiskais vakuuma iepakojums

Antistatiskais vakuuma iepakojums

Izolējiet mitrumu gaisā un novērsiet statiskās strāvas radītos bojājumus

MOKO Iepakojums gatavajai produkcijai

Kastes

Kastes

Visi gatavie produkti tiks iesaiņoti kastēs, lai nodrošinātu labāka aizsardzība.

Kartona kārbas

Kartona kārbas

Mēs pievienojam nosūtīšanas zīmi uz kartona kastēm, kas ir gatavas nosūtīšanai.

PCB iepakojuma prasības

Iepakojums ir izšķiroša procedūra, lai saglabātu mitrumu un fizisko triecienu prom no PCB, un ir dažas prasības, kas jāņem vērā, iesaiņojot PCB:

1. Pretmitruma prasības

Pirms iepakošanas, jums jāpārliecinās, ka to virsma ir labi notīrīta un pilnībā izžāvēta, tad vajag uzsmidzināt pretkrāsas. Un, lūdzu, ņemiet vērā, ka arī pats iepakojums ir jātīra, un iepakojumi jānovieto vidē ar piemērotu temperatūru un mitrumu.

2. Antistatiskās prasības

Statiskā elektrība vienmēr ir bijusi svarīgs PCB bojājumu iemesls, kas varētu izraisīt mikroshēmas atteici. Tāpēc, mums ir jāveic PCB antistatiska iepakošana. Parastie antistatiskie iepakojuma materiāli ir burbuļu maisiņi, pērļu kokvilna, elektrostatiskie maisiņi, un vakuuma maisiņi.

3. Pretvibrācijas prasības

Lai samazinātu PCB vibrāciju un sadursmi transportēšanas laikā, var izmantot iepakojumu, piemēram, putuplasta kastes. Papildus, PCB ir jānovieto vertikāli, sakraujot ne vairāk kā divus slāņus, un ievietojot nodalījumu vidū.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Izmantojiet mūsu tīkla priekšrocības un uzziniet, ko MOKOTechnology var darīt jūsu labā.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu