Metāla daļu/korpusa apstrāde

Pateicoties mūsu modernajām iekārtām un bagātīgajai pieredzei metāla detaļu apstrādē, mēs spējam izgatavot metāla detaļas no vienkāršām līdz sarežģītām formām ar nelielām pielaidēm aptuveni 1-2 mikroni.

MOKO Technology specializējas CNC apstrādē, augstas precizitātes pārklāšana un slīpēšana, un tā tālāk. MOKO ir pieejams plašs metāla materiālu klāsts, piemēram, alumīnijs, tērauda, sakausējumi, pārliecinoties, ka mēs vienmēr varam izpildīt jūsu prasības. Mēs piegādājam produktus ar augstu precizitāti un konsekvenci ar īsu izpildes laiku.

Kāpēc MOKO tehnoloģija

Ātrs ražošanas aprites laiks

MOKO nodrošina metāla detaļu apstrādi no prototipa līdz zemai, vidēja un liela apjoma ražošana. Aprīkots ar modernām ražošanas iekārtām, mēs varam ražot metāla detaļas ātrā ātrumā, lielapjoma pasūtījumiem, mēs varam piegādāt klientiem pat divas nedēļas.

Kvalitātes nodrošināšana

MOKO tehnoloģija ir sertificēta ar ISO9001:2015, ROHS, BSCI, un UL, kas nozīmē, ka mūsu produkti atbilst starptautiskajiem standartiem. No otras puses, mūsu kvalitātes kontroles nodaļa stingri pārbauda katru produktu gan manuāli, gan ar mašīnu, pārliecinoties, ka mūsu klientu saņemtās metāla daļas ir augstas kvalitātes.

Dažādu izmēru un formu metāla detaļu apstrāde

Neatkarīgi no tā, ka jums ir vajadzīgas metāla daļas collu vai dažus jardus garas, neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešamas vienkāršas plakanas metāla daļas vai smalkas detaļas, MOKO jūs nekad nepievils. Mums ir eksperti, kas labi pārzina metāla detaļu projektēšanu un izgatavošanu, viņi sadarbosies ar jums visa projekta laikā, lai nodrošinātu labākos metāla detaļu apstrādes risinājumus.

Gatavi pakalpojumi

MOKO Technology saviem klientiem var nodrošināt pabeigtus metālapstrādes pakalpojumus, kas ietver, bet ne tikai, virsmas apstrādi, galvanizācija, slīpēšana, lāzergriešana. Ar apmēram 14 gadu pieredze metālapstrādes jomā, MOKO ir uzticamu piegādātāju tīkls nozarē, kas palīdz mums labāk apkalpot mūsu klientus.

Mēs apstrādājam metāla izstrādājumus

Metāla korpuss

Metāla korpuss

Metāla daļas

Metāla daļas

Misiņa daļas

Misiņa daļas

Dažādi izstrādājumu ražošanā izmantotie metāli

Paplašināts metāls

Mašīnām un armatūrai izmantotie metāla paneļi nav cieti, bet gan rīvēti, šāda veida metāls tiek paplašināts, lai panāktu augstu konsistenci. Metāla loksnes tiktu sagrieztas pēc raksta ar rombveida caurumiem, kurus var savienot kopā ar atlikušo acs formas metālu. Kopā ar katras metāla loksnes veidošanos, metālu beidzot var paplašināt līdz vajadzīgajiem izmēriem.

Sekcijveida metāli

Sekciju metāli ir izgatavoti no tērauda, ​​un tas ir metāla materiāla veids, ko parasti izmanto būvniecības un inženiertehniskajos projektos. Dažādu šķērsgriezumu metālu ķīmiskajām un fizikālajām īpašībām jau ir iepriekš noteikti standarti, izplatītākie šķērsgriezuma metālu veidi ietver I-siju, AR- forma, doba konstrukcijas sekcija, bārs, un stienis.

Plakans metāls

Plakans metāls ir metāla materiāla veids, ko plaši izmanto celtniecībā un rūpnieciskajos mezglos. To var ražot dažādos biezumos, bet normāli, tie ir izgatavoti plānā izmērā, kas svārstās no viena milimetra līdz centimetriem.

Metināšanas stieple

Metināšanas stieple sastāv no metāla pavedieniem, kas ir savienoti kopā biezākās auklās, un tā izejvielas var būt dažādi metāli. Šo stiepli izmanto, lai metināšanas laikā apvienotu divus metāla gabalus, kas tiktu izkausēts metinātajā gabalā kopā ar procesā radīto siltuma veidošanos.

Izvēlieties MOKO, lai vienmēr būtu labāki pakalpojumi

Metāla detaļu apstrādes process ir sarežģīts, un, lai to apstrādātu, ir nepieciešamas zināšanas, tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo ražotāju. MOKO ir nodrošinājis metālapstrādes pakalpojumus klientiem dažādās nozarēs visā pasaulē, mēs esam ne tikai jūsu metālapstrādes ražotājs, bet arī jūsu uzticamais biznesa partneris. Mēs cieši sadarbojamies ar klientiem, un vienmēr par prioritāti izvirziet klientu. Lai uzzinātu vairāk par mūsu metālapstrādes pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums tagad!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu