Plastmasas korpusa/detaļu apstrāde

Plastmasas apstrādes pakalpojumi tiek izmantoti daudzās nozarēs, tostarp automatizācijā, medicīniska, būvniecības un transporta nozarēs. No tā ir izgatavoti daudzi produkti, vai izstrādājuma daļas ir izgatavotas no plastmasas, un plastmasas apstrāde ir kļuvusi par neaizstājamu ražošanas procesu. Tās priekšrocības ietver bez pelējuma izmaksām, iespēja īsā piegādes laikā izgatavot plastmasas detaļas, spēja ekonomiski ražot nelielas partijas, izmēģinājuma dizaina iespēja pirms rīka iesniegšanas, plašs apstrādājamo izstrādājumu izmēru pārklājums, un šķeldas pārstrāde.

Kāpēc MOKO tehnoloģija

Ar daudzu gadu pieredzi plastmasas ražošanā, MOKO Technology ir nodrošinājusi apmierinošus pakalpojumus simtiem klientu visā pasaulē, uzkrāta ļoti bagāta projektu pieredze, un saņēma vienprātīgu atzinību no klientiem. Ir vairāk nekā 350 darbinieki MOKO Tehnoloģijā, tostarp vairāk nekā 70 inženieri un 50 ārzemju pārdevēji, kuri ir labi apmācīti un zina, kā efektīvi strādāt ar mūsu klientiem.

Mums ir pasaulē vismodernākās CNC apstrādes iekārtas, spēj veikt daudz dažādu veidu apstrādes procesus dažādām rūpnieciskajām plastmasām, kas ļoti labi atbilstu jūsu prasībām.

MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI un UL. Mūsu plastmasas apstrāde un plastmasas izstrādājumi ir kvalificēti atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Vēlaties uzzināt, kā mūsu plastmasas apstrādes pakalpojumi var jūs atšķirt no citiem? Sazinieties ar mums tūlīt!

Plastmasas korpuss, izgatavots ar MOKO tehnoloģiju

Apstrādes plastmasas korpuss H2 Bluetooth bākai

Apstrādes plastmasas korpuss H2 Bluetooth bākai

Apstrādes plastmasas korpuss Bluetooth bākai

Apstrādes plastmasas korpuss Bluetooth bākai

Plastmasas korpusa apstrāde Bluetooth vārtejai

Plastmasas korpusa apstrāde Bluetooth vārtejai

MOKO plastmasas apstrādes pakalpojumi

Mūsu kvalitātes kontroles nodaļa stingri kontrolē katru produktu, lai nodrošinātu, ka mūsu klientu saņemto produktu kvalitāte ir pirmās klases. Papildus, mēs cenšamies ražot augstas kvalitātes produktus, tāpēc mēs izmantojam vismodernākās tehnoloģijas un iekārtas, lai mūsu produkti atbilstu vai pat pārsniegtu jūsu prasības un cerības. Plastmasas apstrādei ir nepieciešamas profesionālas prasmes rīkoties ar dažādiem materiāliem, un MOKO inženieri ir eksperti šajā jomā. Mēs klientiem sniedzam šādus plastmasas apstrādes pakalpojumus:

CNC plastmasas apstrāde

Galvenās CNC plastmasas apstrādes priekšrocības ir precizitāte un augsta efektivitāte. Izmantojot CNC plastmasas apstrādi, īsā laikā var izgatavot sarežģītas plastmasas detaļas lielos daudzumos. Kā mēs visi zinām, CNC ar pilnu nosaukumu Computerized Numerical Control var automātiski veikt vairākus ražošanas uzdevumus. Šeit, MOKO Technology, mums ne tikai pieder pirmās klases CNC mašīnas, bet arī eksperti, kas labi pārzina termoplastu un termoreaktīvos materiālus un to, kā vadīt CNC iekārtas. Mums labi padodas CNC frēzēšana, pagriežot, un 5 asu apstrāde, kas ir aprīkota ar augstas precizitātes pielaidēm, lai mēs varētu izpildīt jūsu augstās prasības un vienlaikus garantēt īsu izpildes laiku jūsu projektiem pat tiem, kuriem ir liels apjoms. Mēs esam pārliecināti, ka tiksim galā ar sarežģītiem projektiem, par kuriem citi jūtas noraizējušies.

Plastmasas iesmidzināšanas formēšana

Plastmasas iesmidzināšana ir metode, ar kuras palīdzību var īsā laikā izgatavot plastmasas detaļas, procesi ir izkausētu plastmasas materiālu ievadīšana metāla veidnē, gaida, līdz izkusušais materiāls atdziest un ir cietā stāvoklī, pēc tam izņemiet tos no veidnes. Pateicoties augstajai efektivitātei, plastmasas iesmidzināšana ir lieliski piemērota masveida ražošanai, kas aizņemtu apmēram 1 minūte vai mazāk, lai pabeigtu iesmidzināšanas formēšanas ciklu. Papildus, tai piemīt elastība, kas nozīmē, ka plastmasas iesmidzināšanas veidne var tikt piemērota dažādiem materiāliem. Un tam ir arī citas priekšrocības, piemēram, pastiprināta izturība, samazināts atkritumu daudzums, un zemas darbaspēka izmaksas, utt.

Plastmasas štancēšana

Plastmasas štancēšana ir paņēmiens, ar kuru var izgatavot īpaši plānas plastmasas detaļas, kurā tiek izmantots presformu komplekts un dažādas tonnāžas ātrgaitas perforators, kas var izspiest formu no ekstrudētas plastmasas. Plastmasas štancēšana ir lieliski piemērota plakanu plastmasas izstrādājumu, piemēram, paplāksņu un blīvju, izgatavošanai. Tā ir ideāla metode precīzu plastmasas detaļu izgatavošanai, kas vēl, dažādu produktu partiju izmērus un formu var saglabāt vienādi, izmantojot plastmasas štancēšanu. No otras puses, plastmasas štancēšana ir aprīkota ar izmaksu efektivitāti, tas var izgatavot simtiem plastmasas detaļu minūtē.

Plastmasas materiālu izplatīšana

Lai izgatavotu labu plastmasas korpusu, ir nepieciešami augstākās kvalitātes plastmasas materiāli, un MOKO, Mēs izmantojam labākos materiālus, tostarp termoreaktīvos un termoplastiskos materiālus. Ja neesat pārliecināts par to, kurš materiāls ir vislabākais jūsu projektiem, mūsu eksperti ir gatavi piedāvāt jums palīdzību.

Plastmasas apstrādes iespējas no MOKO Technology

Pirmās klases iekārtas

MOKO tehnoloģijai ir vismodernākās iekārtas, tostarp ātrgaitas CNC frēzmašīnas, daudzuzdevumu CNC virpas, un automātiskās profilēšanas mašīnas frēzēšanai, urbšana, pagriežot, kā arī slīpēšana.

Plastmasas materiāli

Mēs varam tikt galā ar dažādiem plastmasas materiāliem, piemēram, ABS, Acetāls, Akrils, Flametec®, Kel-F®, Polikarbonāts, Polietilēns, Polipropilēns, PVC, PVDF, un PTFE.

Gatavi pakalpojumi

MOKO komanda ir apņēmusies nodrošināt pabeigtus pakalpojumus, kas nozīmē, ka mēs varam apstrādāt visu procesu no prototipa līdz ražošanai dramatiski saīsinātos laika periodos. Mūsu pabeigtie pakalpojumi ietver dizainu, mehāniskā apstrāde, un apdare.

Gatavs saņemt cenas piedāvājumu?

Lūdzu, sazinieties ar mums, mūsu eksperti ir gatavi apspriest jūsu nākamo projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu