Pielāgotas un dizaina veidnes

Pielāgotas veidnes ir process, kurā var izgatavot dobas un bezšuvju daļas. Detaļas ir izturīgas pret koroziju un var tikt izmantotas ilgu laiku. Daudzām nozarēm liela mēroga produktu ražošanai ir jāizmanto veidnes, galvenokārt iekļaujot elektronisko izstrādājumu daļas, auto sastāvdaļas, medicīniskā aprīkojuma daļas, rotaļlietas, konteineri, un tā tālāk. Rūpnieciskajā ražošanā, galvenie materiāli, ko izmanto veidņu izgatavošanai, ir plastmasa un metāls. Dažādu materiālu veidņu dizains un pielāgošana atšķiras ražošanas procesos un procesa prasībās. Kā pieredzējis veidņu ražotājs vairāk nekā desmit gadus, MOKO Technology specializējas dažāda izmēra metāla un plastmasas veidņu ražošanā un projektēšanā, pārliecinoties, ka mēs vienmēr varam apmierināt, ja ne pat pārsniegt mūsu klientu vajadzības.

Kāpēc MOKO tehnoloģija?

Bagātīga pieredze

MOKO tehnoloģija ir izveidota gadā 2006, MOKO Technology veidņu projektēšanas un ražošanas nodaļu veido kvalificēti dizaineri, inženieri, un pieredzējuši darbinieki. Mums ir profesionālas zināšanas un bagātīga pieredze veidņu projektēšanas un apstrādes tehnoloģijā, kas padara mūs pārliecinātus, ka saviem klientiem piedāvājam augstākās kvalitātes veidnes.

Mūsdienīgs aprīkojums

Gadu gaitā, MOKO ir ieguldījis daudz izmaksu, lai atjauninātu aprīkojumu, lai nodrošinātu, ka mūsu aprīkojums sasniedz nozares vadošo līmeni. Mūsu uzlabotajām iekārtām ir labāka ražošanas veiktspēja, kas var arī garantēt mūsu produktu kvalitāti.

Premium kvalitāte

MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu rūpnīca un produkti ir kvalificēti atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Kas vēl, mūsu kvalitātes kontroles nodaļa stingri kontrolē katru produktu, lai nodrošinātu, ka mūsu klientu saņemto produktu kvalitāte ir pirmās klases.

Ātrs apgrozības laiks

Ir vairāk nekā 350 MOKO Technology darbinieki, kuri visi ir profesionāli apmācīti. Strādnieki ir uzkrājuši daudzu gadu mašīnu ekspluatācijas pieredzi, tāpēc mūsu ražošanas efektivitāte ir ļoti augsta. No otras puses, mēs varam ātri saprast klientu vajadzības, un efektīva komunikācija var absolūti veicināt darba gaitu un visbeidzot garantēt ātru izpildes laiku.

Apbrīnojams serviss

MOKO Technology ir apņēmusies piedāvāt saviem klientiem labākos klientu pakalpojumus, mūsu draudzīgā un profesionālā pārdošanas komanda ir 24/7 pieejams, lai piedāvātu saviem klientiem labāko risinājumu un ātru atbildi.

Pielāgoti veidņu projekti

Pielāgotas veidnes

Pielāgotas veidnes

Dizaina veidnes

Dizaina veidnes

dme apgāzties pāri pelējuma bāzei

Apgāziet veidnes pamatni

hqdefault

Metāla veidnes

Plastmasas iesmidzināšanas veidņu metināšana

Plastmasas iesmidzināšanas veidņu metināšana

plastmasas krūzes veidne

Plastmasas krūzes veidne

Lietas, kas jāņem vērā, veidojot veidni

Veidņu dizains ir diezgan svarīgs pasūtījumam veidnes, tas var tieši ietekmēt veidņu darbību un veiktspēju, un pēc tam ietekmēt galaproduktu kvalitāti. Tā kā veidņu dizains ir būtisks solis veidņu pielāgošanā, kādas lietas mums jāņem vērā, veidojot veidni? Nu labi, zemāk ir daži būtiski apsvērumi.

Forma: Pielāgotu veidņu izgatavošanas laiks dažādās formās atšķiras. Piemēram, ja projektējat veidni ar dziļākiem skrūvju vītnēm, tad šīs veidnes izgatavošanas laiks būtu garāks nekā tai ar viegliem skrūvju vītnēm.

Leņķi: Veidojot veidni, jāņem vērā leņķi, jo tas var apgrūtināt daļu izņemšanu no veidnes, ja leņķis nav pareizs.
Virsma: Vai vēlaties padarīt pelējuma virsmu skaistāku? Nu labi, tad varat apsvērt veidnes noformēšanu ar grebšanu, reljefs, un citas apdares.
Dobumi: Dobumu dizains var ietekmēt veidņu darbību, ja dobumi ir zinātniski veidoti, tad iekšējais un ārējais dobums var būt vēss vienā un tajā pašā datumā veidņu ražošanas procesa laikā, lai pārliecinātos, ka veidņu izmēri ir vienādi.
Svars un biezums: Veidojot veidni, veidņu svaram un biezumam arī ir nozīme, jo tie ietekmētu cikla laiku.

Sāciet savu projektu ar ekspertu

Mēs esam gatavi apspriest jūsu projektu tagad, noklikšķiniet zemāk vai zvaniet mums uz 86-75523573370 šodien!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu