Apdares pakalpojumi

Produktam ir ļoti svarīga funkcija un veiktspēja, bet vai esat sapratis, ka apdares pakalpojumi ir galvenais, ja vēlaties uzlabot produktu konkurētspēju? Apdares pakalpojuma mērķis ir uzlabot produkta izskatu, piemēram, veicot kādu pārklājumu, krāsošana vai galvanizācija, tāpēc tas izskatās glītāks un pievilcīgāks. Iedomājieties, ka saviem klientiem parādīsiet produkta paraugu ar lielisku funkciju un jauku apdari, vai tas nepalielinātu klientu vēlmi pirkt?

Ir pieejami dažādi apdares pakalpojumu veidi, un jums ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo. MOKO Technology piedāvā plašu apdares pakalpojumu klāstu, un mūsu eksperti zina, kā pielāgot jūsu projektam atbilstošu apdares pakalpojumu. Sazinieties ar mums tagad, lai redzētu, cik brīnišķīgus apdares pakalpojumus mēs varam jums piedāvāt!

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju apdares pakalpojumiem?

Bagātīga pieredze

MOKO tehnoloģija ir izveidota gadā 2006, mums ir profesionālas zināšanas un bagātīga pieredze apdares pakalpojumu jomā, kas liek mums nodrošināt klientiem vislabākos apdares pakalpojumus.

Ātrs apgrozījums

Ir vairāk nekā 350 MOKO Technology darbinieki, kuri visi ir profesionāli apmācīti, viņi zina, kā efektīvi strādāt ar savu prasmīgo iekārtas darbību un efektīvu komunikāciju ar klientiem, lai nodrošinātu ātru izpildes laiku.

Uzticams partneris

Pašlaik, MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu rūpnīca un produkti ir kvalificēti atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Mēs saviem klientiem izvirzām prioritāti, pārliecinoties, ka mūsu produkti un pakalpojumi var atbilst vai pat pārsniegt to prasības.

Apbrīnojams serviss

MOKO Technology ir apņēmusies piedāvāt saviem klientiem labākos klientu pakalpojumus, mūsu draudzīgā un profesionālā pārdošanas komanda ir 24/7 pieejams, lai piedāvātu saviem klientiem labāko risinājumu un ātru atbildi.

Apdares pakalpojumu lietas

Apdares serviss Elektroniskais produkts

Apdares serviss Elektroniskais produkts

hromāta konversijas pārklājums

Hroma konversijas pārklājums

Dažādas detaļas

Dažādas detaļas

Attēla līdzekļu apdares pakalpojumi

Metāla detaļu apdares pakalpojumi

PCb modupulsa apdares pakalpojumi

PCB apdares pakalpojumi

Galvenās daļas

Galvanizācija

Apdares pakalpojumu priekšrocības

Apdares pakalpojumi var sniegt jums daudz priekšrocību, zemāk uzskaitīti daži galvenie punkti:

1. Produktu var lietot ilgāku laiku, veicot apdares pakalpojumus. Tā kā apdares pakalpojumi, piemēram, anodēšana, var padarīt izstrādājuma virsmu nodilumizturīgāku, no otras puses, tas var samazināt virsmas berzi, tāpēc šādu produktu kalpošanas laiks ir garš.

2. Apdares pakalpojumi var palielināt produktu tirgus vērtību, jo tie var izdaiļot virsmu ar jauku apdari. Ja produktu funkcija ir vienāda, tad tie, kuriem ir skaistāks izskats, būtu konkurētspējīgāki tirgū, taisnība?

3. Izstrādājumu uzturēšanas izmaksas būtu zemākas, ja tiktu izmantoti apdares pakalpojumi, tie var sargāt produktus no nelabvēlīgas vides, piemēram, mitruma un citiem fiziskiem triecieniem, tāpēc apkopes iespēja ir attiecīgi mazāka.

Apdares pakalpojumi uzņēmumā MOKO Technology

1. Anodēšana

Plaši izmanto metāla, piemēram, alumīnija, apdarei, Šis paņēmiens patiesībā ir elektroķīmisks process, kas var pārvērst virsmu izturīgākā pret koroziju un skaistu apdari, tas ir labs arī siltuma izkliedēšanai. Tātad anodētie izstrādājumi nodrošina ilgstošu lietošanu.‍

2. Pulēšana

Šis process var radīt gludu un spīdīgu virsmu ar berzi vai izmantojot ķīmiskas metodes, lai viss produkts izskatītos pilnīgi jauns un labi pieskaras..

3. Galvanizācija

Tas var samazināt izšķīdušos metāla katjonus, izmantojot elektrisko strāvu, tātad uz elektroda var izveidot plānu koherentu metāla pārklājumu. Galvanizētajiem izstrādājumiem ir stiprāka virsma, un tiem ir laba termiskā un ķīmiskā izturība. Galvanizētās krāsas nav viegli deformējamas un var kalpot ilgu laiku. Ir dažādi galvanizācijas procesu veidi, piemēram, krāsainā galvanizācija un vakuuma galvanizācija.

4. Drukāšana un gravēšana

Drukāšana un gravēšana ir dažādi veidi, kā izgatavot logotipus uz izstrādājumu daļām, Iepriekšējais padara logotipus gandrīz plakanus, kas tiek raksturots ar ātru apstrādes ātrumu un ir pieejamas daudzas krāsas. Kamēr iegravētie logotipi neatrodas vienā plaknē ar virsmu, tie ir precīzi un grūti nolietojami.

5. Krāsu pārklājums

Krāsošana ir ļoti izplatīts apdares process, tai ir funkcija pievienot produktus ar vairāk tekstūru. Un tas var izvairīties no produktu rūsas problēmas un citām problēmām, ko izraisa slikti laika apstākļi. Bet mums ir jāņem vērā tas, ka gleznošana nav pastāvīgs darbs, tas pakāpeniski izzudīs laika gaitā, tāpēc mums ir jākrāso ik pēc dažiem gadiem.

Izvēlieties mūs, lai vienmēr iegūtu labākus pakalpojumus

Mēs cieši sadarbojamies ar klientiem visa projekta laikā, lai nodrošinātu labākos apdares risinājumus. Lai uzzinātu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums tagad!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu