Liešana

Liešana ir automatizēts liešanas process, kas piespiež izkausētu metālu, piemēram, cinku, varš, alumīnijs, magnijs, svinu un alvu veidnes dobumā ar augstu spiedienu un lielu ātrumu. Veidnes sauc arī par instrumentiem vai presformām, kas ir īpaši izstrādāti katram produktam, so it can fabricate metal parts with high accuracy. Tas ir prefekts paņēmiens mazu un vidēju metāla detaļu izgatavošanai lielos daudzumos.

MOKO Technology specializējas liešanas tehnikā, we have top-tier casting machines including hot-chamber and cold-chamber die casting machines, un mēs esam piedāvājuši liešanas pakalpojumus daudziem projektiem, sākot no dažādām nozarēm, piemēram, elektronikas, veselības aprūpe un automobiļu rūpniecība.

Kāpēc MOKO tehnoloģija?

Pirmās klases iekārta

Gadu gaitā, MOKO ir ieguldījis daudz izmaksu, lai atjauninātu aprīkojumu, lai sasniegtu nozares vadošo līmeni. Mūsu lieliskā kausēšanas sistēma sniedz mums pārliecību rīkoties ar dažādiem sakausējumiem, mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas.

Kvalitātes nodrošināšana

MOKO Technology ir ieguvusi sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas. Mēs saviem klientiem izvirzām prioritāti, pārliecinoties, ka mūsu produkti un pakalpojumi var atbilst vai pat pārsniegt to prasības.

Bagātīga pieredze

MOKO tehnoloģija ir izveidota gadā 2006, mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas. mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas, mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas.

Apbrīnojams serviss

MOKO Technology ir apņēmusies piedāvāt saviem klientiem labākos klientu pakalpojumus, mūsu draudzīgā un profesionālā pārdošanas komanda ir 24/7 pieejams, lai piedāvātu saviem klientiem labāko risinājumu un ātru atbildi.

Liešanas futrāļi uzņēmumā MOKO Technology

alumīnija sakausējuma lējumi

Alumīnija sakausējuma lējumi

automašīna

Automašīna

liešanas automobiļu daļas

Lietās automobiļu daļas

Liešanas izstrādājums

mūsu karstās un aukstās kameras liešanas mašīnas nodrošina, ka mēs saviem klientiem varam ražot ļoti precīzas un konsekventas metāla daļas

kaļamā čuguna liešanas daļas

Kaļamā čuguna lējuma detaļas

Investīciju liešana

Investīciju liešana

Liešanas priekšrocības

Augsta precizitāte: Liešanas procesā tiek nodrošināts, ka metāla daļas ir izgatavotas ar precīziem izmēriem, un detaļas no dažādām partijām var būt viendabīgas un konsekventas tikai tad, ja veidne netiek mainīta.

Labs sniegums: Lietie izstrādājumi ir aprīkoti ar augstu izturību pret koroziju, augsta izturība un cietība un izturība, jo nav metinātu detaļu.

Augsta ražošanas efektivitāte: Tā īsais cikla laiks un automatizācija ļauj ražotājam ātri izgatavot tūkstošiem metāla detaļu, un nav nepieciešami nekādi papildu procesi.

Daudzpusība: To var izmantot metāla detaļu ražošanai ar dažādiem sakausējumiem un dažādām formām, pat dažām sarežģītām formām.

Liešanas procesi MOKO

Karstās kameras liešana

Karstās kameras liešana, pazīstams arī kā zosskakla mašīna, ir process, kam ir ātrs riteņbraukšanas laiks(par 15 cikli minūtē). Tas ir piemērots sakausējumiem ar zemu kušanas temperatūru, piemēram, cinku un magniju. Īpašība ir tāda, ka metāls tiek uzkarsēts liešanas mašīnā, jo tajā ir iebūvēta krāsns metāla kausēšanai, un izkausētais metāls beidzot ar lielu ātrumu un augstu spiedienu tiktu iespiests veidnē caur zoss kaklu. Bet mums jāņem vērā, ka karstās kameras presliešana nav piemērota alumīnijam, kā tas iznestu dzelzi no izkusušā baseina.

Aukstās kameras liešana

Kad dzirdat nosaukumu "aukstā kamera", jums jābrīnās, ja šāds process tiek veikts aukstā vidē? Atbilde ir nē. Mums joprojām ir jāizkausē metāli, bet krāsns nav iebūvēta. Pirms sākam aukstās kameras liešanu, mums ir nepieciešams izkausēt metālu atsevišķā krāsnī, un transportējiet precīzu daudzumu izkausētā metāla aukstumkameras iekārtā(kameras temperatūra ir istabas temperatūra), un tad tas tiktu iespiests veidnē ar hidraulisko vai mehānisko virzuli. Aukstās kameras liešanai ir lēnāks cikla laiks, un tas ir lieliski piemērots sakausējumiem ar augstu kušanas temperatūru, piemēram, alumīnijam..

Karstās kameras liešana VS aukstās kameras liešana:

Temperatūras diapazons: Karstās kameras liešana ir piemērota sakausējumiem ar zemu kušanas temperatūru, un maksimālā temperatūra, ko tā var izturēt, ir aptuveni 450 °C. Kamēr aukstās kameras presliešana var apstrādāt metālu sakausējumus, kuru temperatūra ir aptuveni 600 °C.
Krāsns atrašanās vieta: Krāsns ir iebūvēta karstās kameras iekārtas iekšpusē, bet aukstumkameras mašīnai, krāsns ir atdalīta.
Ražošanas laiks: Karstās kameras presliešanai ir ātrāks cikla laiks nekā aukstās kameras presliešanai, kam nepieciešama izkausētā metāla manuāla darbība.
Instrumenta mūžs: Karstās kameras iekārtai ir ilgāks kalpošanas laiks, jo tā tiek galā ar sakausējumiem ar zemu kušanas temperatūru, kam ir mazāka ietekme uz mašīnu.

Ja neesat pārliecināts, kura ir labākā izvēle jūsu projektam, sazinieties ar MOKO jau šodien, lai saņemtu profesionālu atbildi!

Izvēlieties mūs, lai vienmēr iegūtu labākus pakalpojumus

Interesē saņemt bezmaksas piedāvājumu? Lūdzu, veltiet minūti, lai sazinātos ar mums, un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā 24 stundas.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu