MOKO plastmasas iesmidzināšanas veidne

Ar 6000 kvadrātmetru rūpnīcas ēkas platība, MOKO saviem klientiem var sniegt pilnu plastmasas iesmidzināšanas liešanas pakalpojumu klāstu, ieskaitot iekšēju iesmidzināšanas liešanas izgatavošanu, DFM inženierija, instrumentu projektēšana un izgatavošana, virsmas apdare, krāsošana un montāža, utt. Papildus, MOKO ir plašas plastmasas liešanas iespējas, piemēram, ieliktņu formēšana, pārliešana un strukturālo putu formēšana.

Mūsu eksperti šajā jomā cieši sadarbosies ar jums visa projekta laikā, no koncepcijas izstrādes līdz inženierijai un izgatavošanai, viņi piedāvās noderīgus ieteikumus un praktiskus risinājumus, kas vienmēr atbilst jūsu vēlmēm.

Līdz šim brīdim, mums ir beidzies 10 gadu pieredze iesmidzināšanas liešanā un klientu apkalpošanā dažādās nozarēs, mūsu plašā projektu pieredze un profesionālās zināšanas var saīsināt projekta izpildes laiku un garantēt produkta kvalitāti, lai uzlabotu jūsu uzņēmuma konkurētspēju tirgū.

Kāpēc izvēlēties MOKO plastmasas iesmidzināšanai?

  • Kvalitātes nodrošināšana, MOKO ir sertificēts ar SO9001:2015, ROHS, BSCI, un UL
  • Ātrs apstrādes laiks, pārliecinoties, ka mūsu klienti var saņemt preces laikā
  • Profesionālās zināšanas un liela pieredze
  • Konkurētspējīgas cenas, pateicoties mūsu iekšējai ražošanai
  • Pārsteidzošs klientu serviss, mēs ātri atbildam jums 24 stundu laikā

Plastmasas iesmidzināšanas liešanas priekšrocības

Augsta ražošanas efektivitāte

Plastmasas iesmidzināšanas formēšanas process ir ļoti automatizēts, atšķirībā no cilvēka, mašīnas var strādāt nepārtraukti bez pārtraukuma, kamēr nav mašīnu atteices. Tātad ražošanas efektivitāte ir diezgan augsta un ir labi piemērota masveida ražošanai.

Piemērots sarežģītām daļām

Tas palīdz izveidot detaļas ar dažādām ģeometriskām formām no vienkāršām līdz sarežģītām. Vēl svarīgāk, ir nepieciešams mazāk apdares darbu, jo plastmasas iesmidzināšanas izstrādājumi izskatās kā gatavi, tas, kas mums jādara, ir tikai pārliecināties par dizaina iespējamību.

Pieejams plašs materiālu klāsts

Mēs varam izvēlēties plašu materiālu klāstu plastmasas iesmidzināšanai, mēs pat varam sajaukt dažādus materiālus, lai sasniegtu īpašas īpašības, ko sauc par līdzinjekcijas formēšanu.

Rentabilitāte

Plastmasas iesmidzināšanai ir nepieciešams maz operatoru, jo lielākā daļa procesu ir automātiski, tādējādi, darbaspēka izmaksas tiek samazinātas. No otras puses, procesa laikā rodas maz atkritumu, jo pārmērīgos materiālus var pārstrādāt, kas ietaupa materiālu izmaksas.

Produktu displejs

plastmasas galvenā partija

Plastmasas galvenā partija

iesmidzināšanas formas sastāvdaļas

Injekcijas formas komponenti

Iesmidzināšanas formēšanas prese

Iesmidzināšanas formēšanas prese

dūmu signalizācijas

Dūmu trauksmes signāli

plastmasas iesmidzināšanas liešanas sastāvdaļas

Plastmasas iesmidzināšanas veidņu sastāvdaļas

Ražošanas līnijas iesmidzināšanas formēšanas mašīna

Ražošanas līnijas iesmidzināšanas formēšanas mašīna

Kas ir plastmasas iesmidzināšana?

Plastmasas iesmidzināšana ir ražošanas process, kurā var ražot identiskus plastmasas komponentus lielos apjomos. Šim procesam ir pieejami daudzi plastmasas materiāli, un visbiežāk izmantotie materiāli ir termoplastiskie un termoreaktīvie polimēri. Tas ir ļoti populārs, ko plaši izmanto dažādās nozarēs, piemēram, auto, medicīniska, aviācija, plaša patēriņa elektronika un tā tālāk.

Kā darbojas plastmasas iesmidzināšana?

Plastmasas iesmidzināšana nav viegls darbs, katram solim ir nozīme.

SOLIS 1: Barības materiāli

Pirmajā solī, plastmasas materiāls tiktu ievadīts uzkarsētā mucā un sajaukts, izmantojot spirālveida skrūvi.

SOLIS 2: Injekcija

Plastmasas materiāls tiktu uzkarsēts un izkausēts šķidrā stāvoklī, kas tiktu ievadīts veidnē. Šajā laikā, izspiestais gaiss tiktu izvadīts caur iesmidzināšanas tapu ventilācijas atverēm un atdalīšanas līniju.

SOLIS 3: Atdzesēšana

Kad plastmasas materiāls pietiekami atdziest, tas sacietē un veido formu, kas atbilst veidnes formai. Dzesēšanas laiku nosaka izmantotais materiāls un plastmasas detaļu biezums. Veidne ir veidota ar dzesēšanas vai apkures līnijām iekšpusē, un ūdens tiek cirkulēts caur veidni, lai uzturētu nemainīgu temperatūru.

SOLIS 4: Izgrūšana

Veidne atveras, un ežektora tapas izstumtu daļu no veidnes, un daļa iekristu tvertnē, kas atrodas zem veidnes.

SOLIS 5: Pārstrāde un iepakošana

Pēdējā solī, mēs klasificētu izmantojamās detaļas un citus materiālus, kurus var pārstrādāt, lai samazinātu izmaksas, kamēr izmantojamās daļas būtu iepakotas.

Sāciet savu plastmasas iesmidzināšanas veidņu projektu tūlīt!

Ja jums ir kādi plastmasas iesmidzināšanas veidņu projekti vai vēlaties uzzināt vairāk par mūsu pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums tagad, lai noskaidrotu, kā mēs varam jūs atšķirt no citiem.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu