MOKO metāla iesmidzināšana

Metāla iesmidzināšana, pazīstams arī kā "pulverveida iesmidzināšana", ir metāla formēšanas tehnika, kas izmanto iesmidzināšanas veidņu mašīnas dažādu formu metāla detaļu ražošanai līdz stingrām pielaidēm. Ar vienkāršu darbību palīdzību tas var ražot metāla detaļas lielos daudzumos vienu reizi, jo injekcijas iekārtā ir vairāki dobumi, bet ierobežojums ir tāds, ka produktu daudzumam vienā “šāvienā” nevajadzētu pārsniegt 100 grami, tāpēc metāla iesmidzināšana ir labākā izvēle mazu metāla priekšmetu izgatavošanai. Tas ir ļoti populārs, un gatavās metāla sastāvdaļas tiek izmantotas daudzās nozarēs un lietojumos, piemēram, elektronikā, automobiļi, aviācija un tā tālāk.

MOKO Technology piedāvā vienas pieturas iesmidzināšanas liešanas risinājumus, Mēs varam pārvērst jūsu ideju par projektu īstenojamā risinājumā un beidzot izveidot tirgū konkurētspējīgu produktu. Mūsu iekšējā ražošana nodrošina, ka visi ražošanas posmi tiek stingri kontrolēti, lai garantētu mūsu produktu labāko kvalitāti, MOKO ir jūsu partneris metāla iesmidzināšanas projektos.

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju metāla iesmidzināšanai?

Kvalitātes nodrošināšana

Mēs esam ieguvuši sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, mūsu metāla iesmidzināšanas formēšanas process un produkti ir kvalificēti atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Mums ir iespējas ražot metāla detaļas ar nelielu pielaidi, un pirmās klases aprīkojuma un profesionālās kvalitātes kontroles nodaļa, lai pārliecinātos, ka mūsu klientu saņemtie produkti ir augstākā līmeņa.

Pieredzējuši inženieri

Mūsu inženieriem ir bagāta pieredze, kas var sniegt profesionālus ieteikumus par jūsu projektiem un optimizēt jūsu 3D CAD dizainu, ja rodas kādas problēmas., tāpēc risinājums var būt efektīvāks un rentablāks.

Premium kvalitāte

MOKO ir ieguvis sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, kas nozīmē, ka mūsu ražošanas process un produkti var atbilst starptautiskajiem standartiem. Jūs esat brīvs no kvalitātes problēmām, mūsu stingrā kvalitātes kontroles nodaļa var pārliecināties, ka mūsu klientu saņemtie produkti ir augstākā līmeņa.

Augsta Efektivitāte

MOKO lielu uzmanību pievērš ražošanas procesu un iesmidzināšanas metožu attīstībai, pārliecinoties, ka mūsu iesmidzināšanas veidņu pakalpojumi ir efektīvi un ekonomiski. Mūsu iekšējā ražošana un uzlabotās iesmidzināšanas formēšanas iekārtas var uzlabot ražošanas efektivitāti, un mūsu darbinieki ir labi apmācīti un pieredzējuši, kuri zina, kā strādāt un efektīvi sazināties ar klientiem.

Metāla iesmidzināšanas izstrādājumu displejs

Metāla iesmidzināšanas formēšanas produkts Viens
Otrais metāla iesmidzināšanas formēšanas izstrādājums
Metāla iesmidzināšanas formēšanas izstrādājums trīs
Ceturtais metāla iesmidzināšanas formēšanas izstrādājums
Metāla iesmidzināšanas formēšanas izstrādājums pieci
Metāla iesmidzināšanas formēšanas izstrādājums seši

Kā darbojas metāla iesmidzināšana?

1. Sajaukšana

Metāla iesmidzināšanas liešanas izejmateriāli ir metāla pulveri un termoplastiskā saistviela, pulveris var izšķirt galīgo metāla iesmidzināšanas veidņu izstrādājumu īpašības, jo saistviela ir tikai starpposma apstrādes palīglīdzeklis, un tas ir jānoņem, tiklīdz ir pabeigta iesmidzināšana. Un jaukto materiālu sauc par izejvielu, kas parasti veidojas ar vairāku milimetru granulu izmēru.

2. Iesmidzināšanas formēšana

Izejvielas tiks ievadītas injekcijas mašīnā, to var veidot dažādās formās, sākot no vienkāršām līdz sarežģītām formām, un mēs saucam veidoto daļu par "zaļo daļu", kuru izņemtu no veidnes, kad tā pietiekami atdziest.

3. Debinding

Veicot šo darbību, saistvielu var noņemt, izmantojot dažādas metodes, piemēram, mēs varam izmantot katalītisko procesu vai termiskās krāsnis. Šis process var noņemt tikai daļu saistvielas, daļās joprojām ir saistviela, ko var pilnībā noņemt nākamajā saķepināšanas procesā, kas ir materiālu veidošanas un blīvēšanas metode, izmantojot spiedienu un siltumu.

4. Saķepināšana

Saķepināšanas process var likvidēt poru tilpumu, ko iepriekš aizņēmusi saistviela, tātad būtu lineāra saraušanās apm 15-20% metāla iesmidzināšanas formēšanas daļām. Un saķepinātās metāla daļas var tālāk apstrādāt, izmantojot dažas tradicionālās metāla apstrādes metodes, piemēram, termisko apstrādi, ko izmanto sastāvdaļu liešanai.

Metāla iesmidzināšanas liešanas darba priekšrocības

Lieli ražošanas apjomi

Vienā iesmidzināšanas formēšanas mašīnā ir daudz dobumu, kas nozīmē, ka tā var ražot daudz produktu vienlaikus. Papildus, veidni var izmantot atkārtoti, tāpēc tas var ražot metāla detaļas lielos apjomos, no simtiem līdz tūkstošiem. Metāla iesmidzināšana ir ideāls paņēmiens projektiem ar milzīgu daudzumu.

Jauka virsmas apdare

Metāla inžektorlējuma izstrādājumu virsma ir gluda, uz virsmas nav urbumu vai instrumentu pēdu, kas var ietaupīt daudz laika, jo nav nepieciešama sekundārā apstrāde.

Atbalstītas daudzpusīgas formas

Metāla iesmidzināšana var veidot dažādu formu metāla daļas, neatkarīgi no tā, cik sarežģīta ir forma. Kas vēl, forma un izmēri ir ļoti precīzi, jo spiediens materiāla ievadīšanai veidnē ir pietiekami augsts, lai nodrošinātu, ka tas var aizpildīt veidni katrā stūrī.

Minimāli metāla atkritumi

Metāla injekcijas procesā, metāla atkritumu ir mazāk, izņemot veidņu izgatavošanu un atdalīšanu. Pēc izejvielu ievadīšanas veidnē nav nepieciešams nogriezt lieko materiālu, tāpēc tas ir arī ļoti videi draudzīgs paņēmiens.

Vēlaties sākt iesmidzināšanas veidņu projektu jau šodien?

Mēs piedāvājam augsta standarta iesmidzināšanas liešanas pakalpojumus, atbalsta neliela apjoma ražošanu, ātra piegāde, un ātri reaģēt 24 stundas.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu