ONE ieliktņa molding

Ieliktņu formēšana ir viena no efektīvākajām formēšanas metodēm, kas var stingri un nevainojami apvienot metālus un plastmasu veidotā daļā. Tas ir ļoti populārs un plaši izmantots daudzām lietojumprogrammām, piemēram, iekapsulētām elektroniskām ierīcēm, vītņoti stiprinājumi, medicīnas iekārtas un tā tālāk. MOKO Technology ir strādājusi pie tā vairāk nekā desmit gadus, mēs piedāvājam vienas pieturas ieliktņu formēšanas risinājumus, sākot no projektēšanas līdz ražošanai, apdares un pēcpārdošanas pakalpojumi. Mēs specializējamies liešanas izstrādājumu ražošanā, ne tikai ieliktņu formēšanai, bet arī parastajai formēšanai, virsformēšana un iesmidzināšana, utt.

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju ieliktņu formēšanai?

Plaša pieredze

Un MOKO, mēs esam piedalījušies daudzos ieliktņu liešanas projektos kopš tās dibināšanas 2006, mūsu inženieri ir eksperti šajā jomā, kas var jums palīdzēt visā projekta laikā, lai nodrošinātu jums pielāgotu risinājumu.

Kvalitātes nodrošināšana

Gadu gaitā, MOKO ir ieguldījis daudz izmaksu, lai atjauninātu aprīkojumu, lai nodrošinātu, ka mūsu aprīkojums sasniedz nozares vadošo līmeni. Mūsu uzlabotajām iekārtām ir labāka ražošanas veiktspēja, kas var arī garantēt mūsu produktu kvalitāti.

Premium kvalitāte

MOKO ir ieguvis sertifikātus, tostarp ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL, kas nozīmē, ka mūsu ražošanas process un produkti var atbilst starptautiskajiem standartiem. Jūs esat brīvs no kvalitātes problēmām, mūsu stingrā kvalitātes kontroles nodaļa var pārliecināties, ka mūsu klientu saņemtie produkti ir augstākā līmeņa.

Nozarē vadošais ieliktņu liešanas pakalpojums

Gadu gaitā, MOKO ir attīstījis mūsu aprīkojumu un optimizējis procesu, lai nodrošinātu, ka mūsu formēšanas pakalpojumi sasniedz nozares vadošo līmeni. Mūsu uzlabotajām iekārtām ir labāka ražošanas veiktspēja, kas var arī garantēt mūsu produktu kvalitāti, un optimizētais process ievērojami uzlabo ražošanas efektivitāti.

Ievietojiet liešanas izstrādājumu displeju

Ievietojiet Molding Products One
Ievietojiet Molding Products Two
Insert Molding Products Four
Insert Molding Products Six

Kā darbojas ieliktņu formēšana?

Ieliktņu formēšanas process ir aptuveni tāds pats kā tradicionālās iesmidzināšanas formēšanas ražošanas posmi, galvenā atšķirība ir tā, ka metāla detaļa vispirms tiktu ievietota veidnē konkrētajā vietā ieliktņa formēšanai, un metāla detaļu ievietošanas metode var būt gan manuāla, gan automātiska. Tālāk ir uzskaitīti visi visa procesa posmi:

Pirmais solis, ievietojiet metāla daļu veidnē pareizajā pozīcijā. Ražošanai ar maziem apjomiem, mēs varam izmantot manuālu ievietošanu, taču, lūdzu, ņemiet vērā, ka manuālai ievietošanai ir metāla izmēru ierobežojums. Parasti, operatoriem jāvalkā cimdi augstā pelējuma temperatūras dēļ, kas radītu neērtības darbībā, it īpaši, ja metāla daļas ir niecīgas. Kamēr automātiskai ievietošanai, tai ir augsta precizitāte, konsekvenci un efektivitāti. Taču mums jāapzinās, ka automātiskā procesa sākotnējās izmaksas ir daudz augstākas, tāpēc mums vajadzētu izvēlēties vienu metodi, kas ir visrentablākā.

Otrkārt, izkausētais plastmasas materiāls tiktu ievadīts veidnē, un pilnībā pārklājiet metāla daļu, kad tā sacietē, pārliecinoties, ka šīs metāla un plastmasas detaļas var stingri un perfekti pielīmēt.

Pēdējais solis, pēc atdzesēšanas izņemiet labi iekapsulētās sastāvdaļas no veidnes.

Ieliktņu formēšanas priekšrocības

Mazāki izstrādājumu izmēri

Salīdzinājumā ar montāžas daļām, ieliktņiem veidotajiem izstrādājumiem ir mazāki izmēri, jo metāla daļa atrodas iekšpusē, kas nozīmē, ka visa izstrādājuma izmērs var palikt nemainīgs pat aprīkots ar metāla detaļām. No otras puses, ieliktņu formēšanas process var ražot mazākus un plānākus komponentus, bet veiktspēja netiks ietekmēta.

Zemākas izmaksas

Nav nepieciešams montēt detaļas, ieliktņu formēšanai nav nepieciešama metināšana vai cits sekundārs process, tikai metāla daļas ievietošanai var būt nepieciešama manuāla darbība, kas var ievērojami samazināt montāžas un darbaspēka izmaksas. Papildus, tam ir piemēroti daži ekonomiski materiāli, piemēram, sveķi, lai visas izmaksas varētu samazināt.

Mazāk kļūdu

Process ietver dažas darbības, un tas ir ļoti automātisks, kas samazina kļūdu iespējamību. Viss process ir labi izstrādāts, un roboti garantē produktu augstu precizitāti.

Vairāk materiālu iespēju

Ir dažādi materiāli, kurus var izmantot ieliktņu formēšanai, piemēram, termoplastiski materiāli, piemēram, polietilēns, polistirols, un neilons, kas ir pārstrādājami, viegls un izturīgs. Papildus, materiāli, piemēram, epoksīds un gumija, ir piemēroti arī iestrādāšanai.

Dizaina elastība

Ieliktņu formēšana var atvieglot projektēšanas darbu, jo inženieriem nav jādomā par to, kā izstrādāt saliktās detaļas. No otras puses, tas var izgatavot dažādu formu un materiālu sastāvdaļas, kas neierobežos dizaina idejas un var paplašināt iespējas dažādu veidņu detaļu izgatavošanai dažādām nozarēm.

Vēlaties sākt iesmidzināšanas veidņu projektu jau šodien?

Mēs piedāvājam augsta standarta iesmidzināšanas liešanas pakalpojumus, atbalsta neliela apjoma ražošanu, ātra piegāde, un ātri reaģēt 24 stundas.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu