MOKO virsformēšana

Formēšana attiecas uz iesmidzināšanas liešanas procesu, kurā var izgatavot produktus, kas ir lieliski apvienoti ar diviem vai vairākiem materiāliem un krāsām.. Parasti, mēs saucam par substrātu pirmo materiālu, kas tiek uzklāts procesa laikā, kas var būt plastmasas un metāla materiāli. Un turpmākie materiāli (parasti plastmasas vai gumijas materiāli) tiek izmantoti, lai pilnībā vai daļēji pārklātu pamatni.

MOKO tehnoloģija izmanto dažādus materiālus, piemēram, ABS, HDPE, Neilons, TPE, silikons, un tā tālāk, kas nozīmē, ka varam piedāvāt saviem klientiem plašākas izvēles iespējas un labāk apmierināt viņu prasības. Mūsu inženieri ir liešanas jomas eksperti, un katrā posmā viņi piedāvās profesionālus ieteikumus jūsu projektiem, no projektēšanas līdz ražošanai, pārliecinoties, ka to var veiksmīgi īstenot.

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju pārveidošanai?

Bagātīga pieredze

MOKO Tehnoloģijai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze pārveidošanas jomā, kurai ir apmierināti klienti visā pasaulē. Mūsu eksperti cieši sadarbosies ar jums, lai izprastu jūsu prasības un nodrošinātu jūsu projektam piemērotus risinājumus, mēs varam jums palīdzēt no sākuma līdz beigām, un piedāvāt overlolded produktus par konkurētspējīgām cenām.

Premium kvalitāte

Mums ir ISO9001 sertifikāts:2015, ISO14001, ISO13485, ROHS, BSCI, un UL sarakstā, kas garantē, ka mūsu pārveidotie izstrādājumi ir augstas kvalitātes. Papildus, mums ir stingrs kvalitātes kontroles process, lai pārliecinātos, ka katrs mūsu klientiem piegādātais gabals ir izcils.

Augsta Efektivitāte

MOKO izmanto vismodernākās iekārtas ar augstu veiktspēju, un mēs pastāvīgi optimizējam savu iekšējo ražošanas procesu, lai nodrošinātu, ka varam piedāvāt pārliešanas pakalpojumus ar augstu efektivitāti.

Pārveidošanas produktu displejs

Overmolding Products One
Overmolding Products Two
Overmolding produkti Trīs
Overmolding produkti četri
Overmolding Produkti Pieci
Overmolding produkti Seši

Kā darbojas pārveidošana?

Lai labāk izprastu pārliešanas ražošanas procesu, jūs varat pārbaudīt zemāk redzamo attēlu: Injekcijas vienība 1 attiecas uz substrāta ražošanas procesu, vispirms, substrāts tiek ievadīts veidnē, lai pēc tam izveidotu cietu stāvokli, kas tiek ievietots tajā pašā pārveidošanas instrumentā, tad, izkausētie materiāli tiktu ievadīti, lai pārklātu pamatnes daļu. Kad materiāli atdziest, tās var stingri un nemanāmi apvienoties ar substrātu. Parasti, tas tikai aizņem 30-60 sekundes, lai pabeigtu kombinēšanas procesu.

Kā darbojas pārveidošana

Overmolding priekšrocības

Pārveidošana ir izmantota dažādās nozarēs, tostarp automobiļu rūpniecībā, medicīnas un elektriskās nozares, un mēs varam viegli atrast produktus, kas izgatavoti ar pārliešanas tehniku, zobu birste ir tipisks piemērs, ko mēs lietojam katru dienu. Tagad tas ir tik populārs, jo tam ir tik daudz priekšrocību. Apspriedīsim 5 galvenās priekšrocības:

Zemākas izmaksas

Salīdzinājumā ar parasto ražošanas tehniku, pārformēšanai nepieciešams mazāk darbaspēka, jo process lielākajā daļā darbību ir automātisks, un nav nepieciešami montāžas darbi vai cits pēcapstrādes process, kas var ievērojami uzlabot ražošanas efektivitāti. No otras puses, ražošanas laikā būtu mazāk materiālu atkritumu, jo visi materiāli ir labi jāizmanto injekcijas laikā, nav nepieciešams griezt, pārsniedzot materiālus, tādējādi, kopējās izmaksas tiktu samazinātas.

Labāka veiktspēja

Pārveidošanā tiek izmantoti dažādi materiāli, un kad tās ir apvienotas, galaproduktu veiktspēja būtu daudz labāka. Parasti izmantotie materiāli, piemēram, gumija, Silikonam ir lieliska veiktspēja triecienu absorbcijas un vibrācijas jomā, kas var novērst izstrādājumus no fiziskas ietekmes, un pagarināt to mūžu.

Palielināta plaukta apelācija

Pārveidošana padara produktus konkurētspējīgākus, tas atbalsta dažādu materiālu izmantošanu dažādās krāsās. Par piemēru ņemot TPE, šim materiālam ir pieejamas daudzas krāsas un apdares. Produkta skaistais izskats vienmēr var piesaistīt cilvēku uzmanību.

Dizaina elastība

Ir daudz materiālu, ko var izmantot pārveidošanas projektiem, kas var uzlabot elastību projektēšanas periodā. No otras puses, tas var izgatavot dažādu formu izstrādājumus vienā daļā, tostarp dažas sarežģītas formas.

Labāka lietotāja pieredze

Pārveidošana ir izdevīga, lai uzlabotu produktu lietošanas pieredzi. Iedomājieties, kad dažu naglu salabošanai izmantojat āmuru, vai jums būtu daudz ērtāk, ja tas būtu aprīkots ar gumijas rokturi?

Tas var palīdzēt to turēt stingrāk un ērtāk, nav jāuztraucas, ka metāla daļa sāpēs jūsu roku, kas ir lieliski pārklāts ar gumiju, izmantojot overlolding tehnoloģiju.

Jautājat, vai Overmolding ir labākā izvēle jūsu projektam?

Lai gan pārveidošanas tehnikai ir daudz priekšrocību, mums jāzina, ka ne visi iesmidzināšanas liešanas projekti ir piemēroti šai tehnoloģijai. Mums ir jāapsver tālāk minētie jautājumi:

  1. Vai gala produkts ir izgatavots no termoplastmasas, un/vai gumija?
  2. Vai ir daudz krāsu, izstrādājumam nepieciešamie materiāli vai slāņi?
  3. Vai jums ir nepieciešams izjaukt izstrādājumu, kad tas ir pabeigts?

Vēlaties sākt iesmidzināšanas veidņu projektu jau šodien?

Mēs piedāvājam augsta standarta iesmidzināšanas liešanas pakalpojumus, atbalsta neliela apjoma ražošanu, ātra piegāde, un ātri reaģēt 24 stundas.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu