MOKO CNC frēzēšanas pakalpojumi

CNC frēzēšana ir tehnoloģija, kas ir plaši izmantota dažādās nozarēs, piemēram, elektronikas rūpniecībā un apstrādes rūpniecībā.
MOKO Technology piedāvā CNC frēzēšanas pakalpojumus jau vairāk nekā desmit gadus, mēs saviem klientiem piegādājam CNC frēzētos izstrādājumus tikpat ātri kā vienu dienu. Aprīkots ar 3 asu, 4-ass, 5-asu frēzmašīnas, mēs spējam izgatavot produktus ar dažādām ģeometriskām formām, ieskaitot dažas sarežģītas formas. MOKO ir jūsu iecienītākais CNC frēzēšanas pakalpojumu sniedzējs, kas piedāvā vienas pieturas pakalpojumus no projektēšanas līdz ražošanai.

SOLIS | lūdzu | SLDPRT | STL | DXF | IPT | 3MF |
3DXML | PRT | SAT faili

Kāpēc izvēlēties MOKO tehnoloģiju CNC frēzēšanai?

Tiek piedāvātas vairākas izvēles iespējas

CNC frēzēšanas pakalpojumi MOKO piedāvā mūsu klientiem plašākas izvēles iespējas. mēs piedāvājam dažādas virsmas apdares iespējas CNC frēzēšanas detaļām, un jūs varat izvēlēties no dažādiem materiāliem, tostarp plastmasas veidiem, stikls un metāls. Papildus, ir daudz produktu ģeometrisko formu izvēles iespēju, jo mēs izmantojam frēzmašīnas ar daudzām asīm, kas var sasniegt katru leņķi un izveidot detaļas ar daudzām sarežģītām formām.

Kvalitātes nodrošināšana

Mēs esam ieguvuši ISO9001 sertifikātus:2015, kas nozīmē, ka mūsu CNC frēzēto detaļu kvalitāte atbilst starptautiskajam standartam. Mums ir uzlaboti frēzēšanas instrumenti un mašīnas, un mūsu kvalitātes kontroles nodaļa nodrošina, ka katra mūsu klientiem piegādātā daļa ir kvalificēta un augstākās kvalitātes.

Ātrs apgrozības laiks

Pateicoties bagātīgajai pieredzei un prasmīgiem darbiniekiem, MOKO var pabeigt frēzētās detaļas tikpat ātri kā vienu dienu, kas noteikti var uzlabot mūsu ražošanas efektivitāti. No otras puses, mēs nodrošinam 24/7 tiešsaistes pakalpojums, pārliecinoties, ka varam sniegt saviem klientiem pēc iespējas ātrāku atbildi.

Mūsu CNC frēzēšanas produkti

CNC frēzēšanas produkts viens
Otrais CNC frēzēšanas produkts
CNC frēzēšanas izstrādājums trīs
CNC frēzēšanas izstrādājums četri
Pieci CNC frēzēšanas izstrādājumi
CNC frēzēšanas izstrādājums seši

Kas ir CNC frēzēšana?

CNC frēzēšana ir ražošanas process, kurā tiek izmantoti rotējoši daudzpunktu griezējinstrumenti, lai noņemtu nevēlamos materiālus un izveidotu pielāgotu ģeometrisku formu.. Procesu kontrolē datori, pārliecinoties, ka detaļas var izgatavot ar augstu precizitāti un efektivitāti. Tas ir piemērots gan ātru prototipu, gan gala patēriņa komponentu izgatavošanai.
Visā procesā ir iesaistīti tikai daži soļi, pirmais solis ir izveidot 2D vai 3D CAD modeli, kas tiktu pārveidots par “G-Code”, lai to varētu atpazīt CNC mašīnas. Tad, pirms frēzēšanas mums ir jāiestata CNC mašīna. Frēzēšanas procesā, rotējošais griezējs kustētos un saskartos ar apstrādājamo priekšmetu, lai noņemtu materiālu saskaņā ar G kodu, līdz tiek pabeigtas pēdējās daļas.

CNC mašīna

Dažādas CNC frēzēšanas darbības metodes

1. Sejas frēzēšana

Virsmas frēzēšana ir apstrādes metode, kurā instrumenta ass ir vertikāli pret sagatavi. Tas var ražot frēzētās detaļas ar augstākas kvalitātes apdari, salīdzinot ar citām metodēm.

2. Vienkārša frēzēšana

Pretēji sejas frēzēšanai, griešanas instrumentu griešanas ass vienkāršai frēzēšanai ir paralēla sagataves virsmai. Un mēs izmantojam frēzes ar dažādu platumu atbilstoši dažādiem izmēriem un griešanas dziļumiem.

3. Leņķa frēzēšana

Leņķa frēzēšana attiecas uz frēzēšanas darbību, kurā griezējinstrumentu rotācijas ass atrodas noteiktā leņķī pret sagataves virsmu. To var izmantot, lai izgatavotu detaļas ar leņķiem, tipisks piemērs ir baložu astes ražošana.

4. Formu frēzēšana

Tā ir frēzēšanas darbība, kas ir lieliski piemērota detaļu ar neregulāru virsmu un izliekumu izgatavošanai. Procesa laikā, ir nepieciešami speciālie griezēji, piemēram, griezēji ar izliektu formu, ieliekts, un stūru noapaļošana. To plaši izmanto, lai izgatavotu detaļas ar puslodes formu.

CNC frēzēšanas priekšrocības

Augsta precizitāte

Augstā automatizācija procesa laikā nodrošina, ka frēzētās detaļas ir precīzas, kas var arī samazināt manuālas darbības izraisītu kļūdu iespējamību. Tā augstā precizitāte padara to par populāru tehnoloģiju, ko izmanto detaļu ražošanai kosmosa un medicīnas nozarēm.

Augsta ražošanas efektivitāte

CNC frēzmašīnas var strādāt nepārtraukti ilgu laiku bez pārtraukuma un ļauj īsā laikā ražot vairāk detaļu, kas var ievērojami uzlabot ražošanas efektivitāti.

Zemākas izmaksas

Salīdzinājumā ar parasto apstrādi, CNC frēzēšanai nepieciešams mazāk mašīnu operatoru, jo viens prasmīgs operators var vienlaikus darbināt vairākas mašīnas, kas var samazināt darbaspēka izmaksas un arī visas ražošanas izmaksas.

Konsekvence un atkārtojamība

CNC frēzēšanas procesu veic datori, kas atkal un atkal var veikt frēzēšanu tieši tādā pašā veidā, un lielākā daļa darbību ir automatizētas, kas nodrošina augstu konsekvenci. Tādējādi, nav atšķirības starp dažādām frēzēto detaļu partijām.

Sazinieties ar MOKOTechnology

Ar nozarē vadošajām CNC apstrādes iespējām un labāko klientu apkalpošanu, MOKO ir jūsu iecienītākais CNC apstrādes pakalpojumu sniedzējs.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu