MOKO tehnoloģiju lokšņu metāla formēšana

Īss izpildes laiks

Ja jūsu projekta laika grafiks ir saspringts, tu esi īstajā vietā. MOKO piedāvā ātru lokšņu metāla formēšanas pakalpojumus, pārliecinoties, ka mēs vienmēr varam sasniegt jūsu grafiku.

Metāla detaļas pēc pasūtījuma

Lokšņu metāla ražošanas jaudas uzņēmumā MOKO Technology ļauj izgatavot dažāda veida metāla detaļas no vienkāršām līdz sarežģītām.

Pilna klāsta pakalpojumi

Papildus lokšņu metāla daļām, mēs sniedzam tādus pakalpojumus kā iekšēja metināšana, pulvera pārklājums, un montāža, pārliecinoties, ka varam labi izpildīt jūsu dažādās prasības.

Lokšņu metāla formēšanas pakalpojumi uzņēmumā MOKO Technology

Lokšņu metāla formēšana

Lokšņu metāla formēšana ir ražošanas process, kura mērķis ir pārveidot lokšņu metālu vēlamajās formās, pieliekot tām spēkus. Šī procesa laikā, loksni var veidot ar dažādām formām, nemainot tās materiāla sastāvu un apjomu, to var izmantot dažādu metāla detaļu izgatavošanai, ar svaru no simtiem gramu līdz tonnām. Tam ir plašs lietojumu klāsts, no arhitektūras nozares līdz automobiļu un kosmosa industrijai.
MOKO Technology saviem klientiem piedāvā vienas pieturas lokšņu metāla formēšanas pakalpojumus, kas raksturojas ar īsu izstrādes periodu, ātrs ražošanas aprites laiks, un augstākās kvalitātes produkti ar izturību un augstu precizitāti. Kopš dibināšanas mēs esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi 2006, tāpēc mēs varam apstrādāt dažādus lokšņu metāla formēšanas projektus, no vienkāršām formām līdz sarežģītām formām, no prototipa uz zemu- un liela apjoma.

Mūsu lokšņu formēšanas galerija

MOKO lokšņu metāla formēšanas produkts One
MOKO lokšņu metāla formēšanas produkts Otrais
MOKO lokšņu metāla formēšanas izstrādājums trīs
MOKO lokšņu metāla formēšanas izstrādājums četri
MOKO lokšņu metāla formēšanas izstrādājums pieci
MOKO lokšņu metāla formēšanas izstrādājums seši

Metāla lokšņu formēšanas metodes

Apzīmogošana

Štancēšana ir metode, kas lokšņu metālu veido dažādās formās. Kā tas darbojas? Pirmkārt, plakanā lokšņu metāla tiktu ievietota štancēšanas presē, un tad instrumenti un matrica pieliktu spiedienu uz to un visbeidzot izveidotu plakanu loksni ar vēlamām formām. Ar štancēšanu var īsā laikā izgatavot sarežģītas metāla detaļas, bet tas prasa lielas tonnāžas preses.

Liekšana

Liekšana ir process, kurā tiek izdarīts spiediens, lai mainītu lokšņu metāla formu, ko ir grūti sasniegt ar rokām, un tam ir jāizmanto tādas mašīnas kā bremžu presēšana un mašīnu preses. Lokšņu metāls tiks izspiests presformā, un tad perforators uz to izdara spiedienu, lai izveidotu konkrēto formu.
Tas izklausās viegli, bet patiesībā, tas ir sarežģītāk. Liekšanas procesa laikā, var rasties “atsperes atgriešanās” problēma (tas attiecas uz parādību, ka lokšņu metāls pēc lieces mēģina atgūt sākotnējo formu), un lai izvairītos no šādas problēmas, ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās. . ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās..

ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās.

ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās., ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās.. ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās. 2 ir nepieciešama pārliece, kas nodrošina, ka galaproduktu var izgatavot ar precīzu formu pat pēc "atsperes" iestāšanās., pirmais solis ir lokšņu metāla saliekšana V formā, Otrais solis ir izņemt lokšņu metālu un saplacināt apmali, ievietojot to saplacināšanas veidnē. Apgriešanas process jāveic precīzi un profesionāli, kas ietekmētu virsmas izskatu un kvalitāti.

Dziļais zīmējums

Dziļā vilkšana ir ļoti populāra lokšņu metāla formēšanas tehnika, procesa laikā, lokšņu metāls ar perforatora mehānisko darbību radiāli tiek ievilkts formēšanas presē, kas ir formēšanas tehnika, kas apvienota ar stiepšanas un saspiešanas procesiem. Dziļā vilkšana ir ļoti rentabls process, jo tiek izmantots vai izšķiests mazāk materiālu, plaši izmanto automašīnu detaļu ražošanā.

Metāla lokšņu formēšanas priekšrocības

Augsta precizitāte

Tagadnē, Lokšņu metāla formēšanā tiek izmantota CAD un CNC tehnoloģija, kas ir ļoti inteliģents un efektīvs. CNC perforatorus var ieprogrammēt, lai kontrolētu lokšņu metāla kustību un novietojumu, un perforācijas pielaide nav lielāka par 0,05 mm.

Izturība un daudzpusība

Metāla lokšņu formēšanas tehnikas var pielietot dažādiem metāla materiāliem un formām, kas piedāvā inženieriem lielākas izvēles iespējas jaunu un radošu projektu izstrādē. Papildus, lokšņu metāla izstrādājumi ir pietiekami izturīgi un izturīgi, lai tos varētu pakļaut nelabvēlīgiem laikapstākļiem un ķīmiskai korozijai.

Rentabls

Tagadnē, lokšņu metāla formēšana ir visrentablākais formēšanas process, īpaši liela apjoma projektiem, jo viss process ir ļoti automātisks, kas var ievērojami samazināt darbaspēka izmaksas. Un materiāla atkritumi formēšanas laikā ir mazāki, kas var arī samazināt kopējās izmaksas. No otras puses, process prasa tikai dažas darbības, tāpēc ražošanas efektivitāte ir diezgan augsta, kas var uzlabot ražošanas jaudu.

Gatavs bezmaksas piedāvājumam?

Vēlaties uzzināt, kā mūsu lokšņu metāla ražošanas pakalpojumi var jūs atšķirt no konkurentiem? Nu labi, veltiet minūti, lai sazinātos ar mums, mūsu profesionālā un draudzīgā komanda jums parādīs atbildi.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu