MOKOTechnology lokšņu metāla griešana

Īss izpildes laiks

Ja jūsu projekta laika grafiks ir saspringts, tu esi īstajā vietā. MOKO piedāvā ātrus lokšņu metāla griešanas pakalpojumus, pārliecinoties, ka mēs vienmēr varam sasniegt jūsu grafiku.

Metāla detaļas pēc pasūtījuma

Lokšņu metāla ražošanas jaudas uzņēmumā MOKO Technology ļauj izgatavot dažāda veida metāla detaļas no vienkāršām līdz sarežģītām.

Pilna klāsta pakalpojumi

Papildus lokšņu metāla daļām, mēs sniedzam tādus pakalpojumus kā iekšēja metināšana, pulvera pārklājums, un montāža, pārliecinoties, ka varam labi izpildīt jūsu dažādās prasības.

Metāla lokšņu griešanas pakalpojumi uzņēmumā MOKO Technology

Lokšņu metāla griešana, patiesi savam nosaukumam, ir process, kas sagriež daļu materiālu, lai atbilstu galaprodukta dizaina prasībām, ko uzskata par subtraktīvu izgatavošanas procesu. Un tas tiek plaši izmantots ražošanā ar lieliem apjomiem, pateicoties tā augstajai ražošanas efektivitātei.
MOKO piedāvā vienas pieturas lokšņu metāla ražošanas pakalpojumus, tostarp projektēšanu, griešana, formēšana un tā tālāk. Pateicoties modernajām lokšņu metāla ražošanas iekārtām, piemēram, mehāniskajām presēm un tīrīšanas sistēmām, MOKO ir pārliecināts, ka saviem klientiem piegādās precīzi grieztu lokšņu metālu bez noslīpēšanas vai citiem defektiem. Mums ir bagāta pieredze lokšņu metāla griešanas pakalpojumos, un mūsu inženieri ir eksperti šajā jomā, mēs varam apstrādāt dažādus materiālus, kas sver līdz pat tūkstošiem mārciņu, ieskaitot alumīniju, oglekļa tērauds, dzelzs, mangāns, sakausējumi uz niķeļa bāzes, utt.

Metāla lokšņu griešanas kastes uzņēmumā MOKO Technology

MOKO lokšņu metāla griešanas metodes

MOKO Technology nodrošina dažādas lokšņu metāla griešanas tehnikas, un vispārīgi runājot, tur ir 2 galvenie griešanas tehnoloģijas veidi: griešana ar bīdes spēkiem, un griešana bez bīdes spēkiem. Tālāk apskatīsim sīkāku informāciju par katru veidu:

Griešana ar bīdes spēkiem

Bīdes spēku pielietošana lokšņu metāla griešanas laikā ir plaši izmantota tehnika, kas ir pazīstams arī kā "griešanas process". Kad bīdes spēks ir pietiekami liels, materiāls tiktu atdalīts no metāla loksnes un beidzot mēs varam iegūt nepieciešamo izmēru un formu lokšņu metālu. Tātad, kā tas darbojas? Parasti, tur ir 2 instrumenti, kas atrastos virs un zem lokšņu metāla, tad augšējais rīks ātri caurdurtu metāla plāksni, kas atrodas virs zemāk esošā instrumenta, lai salauztu metāla loksni. Griešanas efekts ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, ieskaitot instrumentu asumu, metāla plāksnes materiāls un biezums.

Griešana bez bīdes spēkiem

Papildus bīdes spēkiem, griešanas procesos var izmantot daudzus citus spēkus, piemēram, siltumenerģija, spiedienu, nobrāzums, ect. Pie MOKO Technology, tur ir 3 tipiskas lokšņu metāla griešanas metodes, kurās neizmanto bīdes spēkus, bet citus spēkus, ļaujiet apspriest tos pa vienam:

Ūdens strūklas griešana

Ūdens strūklas griešanas tehnika griež metāla loksnes, pieliekot augstu spiedienu( par 60,000 psi ) un liela ātruma ūdens plūsma(ap 2000ft/s), un ūdens satur kādu abrazīvu, lai labāk sagrieztu lokšņu metālu. Metāla loksne, kas griezta ar šo tehniku, ir aprīkota ar gludu virsmu, nav urbumu. Papildus, tas var samazināt iespēju deformēties karstuma dēļ, jo visa procesa laikā tas tiek dzēsts ar ūdeni.

Lāzera griešana

Lāzergriešana ir process, kurā tiek izmantoti lieljaudas lāzera stari, lai noņemtu lieko lokšņu materiālu. Šīs sijas būtu centralizētas uz lokšņu metāla, tad to izdalītais siltums palīdzētu iztvaikot un visbeidzot sagriezt materiālu. Šo griešanas paņēmienu var izmantot dažādiem materiāliem, tas ir efektīvs, produktīvs un rentabls.

Plazmas griešana

Plazmas griešanas tehnika ir izmantojama tikai elektriski vadošiem materiāliem. Griešanas procesa laikā, plazmas griezējs radītu uzlādētus saspiestas jonizētas gāzes starus, lai aizpūstu nevēlamos materiālus. Materiāls tiek uzkarsēts, līdz tas ir izkusis, kas radītu raupjas grieztas malas, urbumi, un citi defekti. Tātad plazmas griešana ir piemērota tiem projektiem, kuros tiek izmantota bieza metāla loksne, kam ir zemas prasības arī virsmas apdarei.

Dažādu lokšņu metāla griešanas metožu salīdzinājums

Ūdens strūklas griešana, lāzergriešana, un plazmas griešana ir visas lokšņu metāla griešanas metodes bez bīdes spēkiem, katram no tiem ir savi plusi un mīnusi. Jūsu labākai izpratnei, mēs uzskaitām sīkāku informāciju zemāk esošajā diagrammā:

Griešanas veidi

Priekšrocības

Trūkumi

Ūdens strūklas griešana

1.Pieejami dažādi materiāli
2.Augsta precizitāte
3.Jauka virsmas apdare
4.NE

1.Augstas izmaksas
2.Lielāks izgriezuma platums

Lāzera griešana

1.Pieejams plašs materiālu klāsts
2.Labāka funkcionalitāte(piemērots atzīmju veidošanai)
3.Mazāk urbumu Maza deformācija

1.Ar HAZ
2.Augstas izmaksas

Plazmas griešana

1.Zemākas izmaksas
2.Piemērots biezam materiālam

1.Rupja virsmas apdare un grieztas malas
2.Materiālu ierobežojums
3.Ar HAZ

Ja neesat pārliecināts, kāda veida griešanas tehnika ir labākā izvēle jūsu projektam, nevilcinieties sazināties ar mums, mūsu eksperti piedāvās jums palīdzību visā.

Gatavs bezmaksas piedāvājumam?

Vēlaties uzzināt, kā mūsu lokšņu metāla ražošanas pakalpojumi var jūs atšķirt no konkurentiem? Nu labi, veltiet minūti, lai sazinātos ar mums, mūsu profesionālā un draudzīgā komanda jums parādīs atbildi.

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu