CAPABILITEIS

Metāla 3D drukas pakalpojums

Kāpēc izvēlēties MOKO?

Tūlītējas atsauksmes

Vienkārši iesniedziet mums savu CAD failu, mēs ātri atbildēsim par cenām un izgatavojamību 24 stundas.

No prototipa līdz ražošanai

Pateicoties mūsu nozarē vadošajām iekārtām un prasmīgajiem darbiniekiem, mēs spējam ātri ražot 3D detaļas no prototipiem līdz lielām ražošanas sērijām.

Kvalitātes nodrošināšana

Sertificēts ar ISO9001, MOKO ražo 3D detaļas, kas vienmēr var sasniegt starptautisko standartu un nodrošināt mūsu klientiem pārliecību.

Metāla 3D drukas serviss uzņēmumā MOKO Technology

Metāla 3D drukas serviss uzņēmumā MOKO Technology

MOKO Technology piedāvā visaptverošus 3D drukas pakalpojumus, no prototipa līdz zemākajam&liela apjoma ražošana, mūsu komanda pārvērtīs jūsu koncepciju gatavos produktos ar ātru izpildes laiku. Mēs izmantojam pirmās klases metāla 3D drukas tehnoloģijas un nozarē vadošās iekārtas, lai nodrošinātu, ka mūsu klienti var iegūt metāla 3D detaļas ar augstu precizitāti un izmaksu efektivitāti.
Mēs spējam izgatavot sarežģītas metāla detaļas atbilstoši jūsu CAD, un MOKO ir pieejami dažādi materiāli, metāla 3D drukāšanai, mēs izmantojam titānu, nerūsējošais tērauds, martensīta tērauds, alumīnijs, un tā tālāk. Mūsu inženieri ir zinoši 3D drukāšanas jomā, kas analizēs jūsu CAD un sniegs profesionālus ieteikumus, pamatojoties uz jūsu CAD, ja rodas kādas problēmas.. Turklāt, mums ir stingrs kvalitātes kontroles process, pārliecinoties, ka mūsu klientu saņemtie produkti ir apmierinoši.

Mūsu metāla 3D drukāšanas futrāļi

MOKO metāla 3D drukāšanas futrāļi Viens
MOKO Metāla 3D drukas futrāļi divi
MOKO Metāla 3D drukāšanas gadījumi trīs

Kas ir metāla 3D druka?

Metāla 3D druka ir aditīvs ražošanas process, kam ir plašs pielietojums un tas ir ļoti populārs dažādās nozarēs. Salīdziniet ar CNC apstrādi vai citu tradicionālo tehnoloģiju, tas palīdz izgatavot sarežģītas un izturīgas metāla detaļas ļoti īsā laikā, kas arī piedāvā lielākas izvēles iespējas inženieriem, izstrādājot metāla 3D modeli.
Metāla 3D drukāšanai tiek izmantotas dažādas metodes, bet to ražošanas process ir aptuveni vienāds. Pirms ražošanas, inženieriem ir jāizstrādā 3D modelis, izmantojot CAD, un jāpārliecinās, ka dizains ir praktiski lietojams. Izgatavošanas laikā, 3D printeris izstaro lāzera starus, lai izkausētu metāla pulveri un selektīvi saistītu metāla daļiņas, veidojot 3D daļu un tās balstu, un protams, atbalsts beidzot tiktu noņemts.

Metāla 3D drukāšanas metodes

DMLS, ar pilnu tiešās metāla lāzera saķepināšanas nosaukumu, ir viena no visbiežāk izmantotajām metāla 3D drukas tehnoloģijām. Tas izmanto lāzera saķepināšanu, lai izkausētu metāla pulveri un pēc tam no 3D daļām slāni pa slānim. Tas ir lieliski piemērots detaļu ar caurumiem izgatavošanai, ieplakas un iegrimes leņķi, un tādi materiāli kā nerūsējošais tērauds, martensīta tērauds, alumīnija AlSi10Mg, kobalta-hroma sakausējums, Inconel 625 un titāna Ti6Al4V visi ir piemēroti šai tehnoloģijai.
Selektīva lāzerkausēšana (SVEIKI) tehnoloģija, patiesi savam nosaukumam, drukā metāla 3D detaļas inertās gāzes vidē, lai izkausētu metālu. Un ar šo tehnoloģiju izgatavoto metāla 3D detaļu parametri ir tuvu liešanas ražošanai. Tā ir tehnoloģija, kas piemērota titāna un alumīnija detaļu ražošanai. 3SLM ražotās D daļas ir ļoti izturīgas, un plaši izmanto pārnesumiem, dzenskrūves un citas mehāniskās daļas.
EBM vai elektronu staru kausēšana darbojas aptuveni tāpat kā SLM, bet lāzeru aizstāj ar elektronu staru. Salīdzinot ar citām metodēm, tas ir precīzāks un tam ir ātrāks ražošanas ātrums. Šo tehnoloģiju plaši izmanto titāna sakausējuma un kobalta detaļu izgatavošanai.

Metāla 3D drukas priekšrocības

Lieliskas mehāniskās īpašības

Metāla 3D drukātajiem izstrādājumiem ir lieliska izturība, vieglāks svars un augsta veiktspēja, ko var izmantot dažādās gala vidēs, papildus, tas var apvienot vairākas montāžas sastāvdaļas vienā daļā, kas var būtiski uzlabot struktūras izturību.

Dažādi materiāli un formas

Šai tehnoloģijai var izmantot dažādus materiālus, un ir mazāks metāla detaļu formu ierobežojums, ar to var izveidot daudzas sarežģītas ģeometrijas. Tādējādi, tas noteikti var uzlabot vairuma projektu dizaina daudzpusību.

Īss izpildes laiks

Metāla 3D drukāšanai, nav nepieciešams izmantot īpašus instrumentus vai mašīnas, lai pielāgotu formu vai citas detaļas, kuras jau ir izstrādājis dators, un lielākā daļa darbību ir automātiskas. Tas palīdz saīsināt kopējo ražošanas laiku.

Zemākas izmaksas

Metāla 3D drukāšanas, kas ir aditīvā tehnoloģija, ražošanā rodas mazāk materiālu atkritumu, un metāla 3D daļas tiek veidotas no metāla pulvera slāni pa slānim, kas var palīdzēt kontrolēt izmantoto materiālu.

Metāla 3D drukas pielietojums

Metāla 3D druka ir populāra ražošanas metode, ko var izmantot daudzām vajadzībām.
Piemēram, to var izmantot, lai izgatavotu ātrus rūpnieciskos instrumentus, īpaši tās sastāvdaļas ar sarežģītiem izliekumiem, plānas sienas biezums un mazi izmēri. Tas ir lieliski piemērots arī robotikai, aviācija, un aizsardzības rūpniecībā, jo tā var ražot ļoti izturīgas un kompaktas metāla detaļas.
Neatkarīgi no iepriekš minētajām lietojumprogrammām, to var izmantot arī elektronikas rūpniecībā, mehāniskā rūpniecība, medicīnas nozare, un tā tālāk.

Sāciet savu 3D drukas projektu ar ekspertu

MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus 86-75523573370 lai šodien apspriestu savu projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu