CAPABILITEIS

Saistvielu strūklas pakalpojums

Kāpēc izvēlēties MOKO?

Tūlītējas atsauksmes

Vienkārši iesniedziet mums savu CAD failu, mēs ātri atbildēsim par cenām un izgatavojamību 24 stundas.

No prototipa līdz ražošanai

Pateicoties mūsu nozarē vadošajām iekārtām un prasmīgajiem darbiniekiem, mēs spējam ātri ražot 3D detaļas no prototipiem līdz lielām ražošanas sērijām.

Kvalitātes nodrošināšana

Sertificēts ar ISO9001, MOKO ražo 3D detaļas, kas vienmēr var sasniegt starptautisko standartu un nodrošināt mūsu klientiem pārliecību.

Saistvielu strūklošana uzņēmumā MOKO Technology

Saistvielu strūklošana uzņēmumā MOKO Technology

MOKO Technology saviem klientiem nodrošina uzticamus saistvielu strūklas pakalpojumus jau vairāk nekā gadus kopš tās dibināšanas 2006. Neatkarīgi no tā, ka jums ir nepieciešami dizaina modeļi, funkcionālie modeļi vai smilšu liešana, Mūsu nozarē vadošais aprīkojums un pieredzējuši inženieri var apmierināt jūsu prasības ar ātru izpildes laiku. Un mēs piedāvājam saistvielu strūklas pakalpojumus vienreizēju materiālu ražošanai, prototipi, zemi apjomi un lieli apjomi, kā arī.
Mūsu saistvielu strūklas process atbalsta plašu materiālu klāstu, tostarp silīcija smiltis, pilnkrāsu smilšakmens, nerūsējošais tērauds, inconel sakausējums, volframa karbīds un tā tālāk, kas palīdz ievērojami uzlabot dizaina elastību. Mūsu eksperti piedāvās profesionālus un inovatīvus risinājumus, lai pārliecinātos, ka jūsu saistvielu strūklas projekti var tikt veiksmīgi īstenoti. Papildus, mums ir stingrs kvalitātes kontroles process, pārliecinoties, ka mūsu klientu saņemtie produkti ir augstas kvalitātes.

Mūsu saistvielu strūklas futrāļi

MOKO saistvielu strūklas futrāļi viens
MOKO saistvielu strūklas lietas divi
MOKO saistvielu strūklas lietas trīs

Kas ir Binder Jetting?

Binder strūkla ir sava veida plaši izmantota 3D drukas tehnoloģija, kas arī ir piedevu ražošanas process. Ražošanas laikā ir nepieciešami divi materiāli: bāzes materiāls-pulveris, un saistviela, ko var selektīvi uzklāt uz saites pulveri. Pulvera daļiņas būtu lieliski savienotas slāni pa slānim, un visbeidzot veido sastāvdaļu. Tā izmanto dažādus materiālus, lai apdrukātu detaļas, piemēram, metālus, smiltis, un keramika.
Saistvielu strūkla ir ļoti rentabla un efektīva tehnoloģija, kas var ražot komponentus ar mazāku materiālu atkritumu daudzumu un ātru ražošanas aprites laiku, kas var būt vēl ātrāks, pievienojot drukas galviņas caurumu skaitu. Turklāt, tas ļauj mums mainīt materiālu īpašības un divu veidu materiālu attiecību, lai pielāgotu gala daļu īpašības, kas nozīmē, ka ir neierobežotas iespējas izgatavot novatoriskus komponentus, izmantojot šādu tehnoloģiju. Tas ir process, kas ir labi piemērots produktiem, kuriem ir īpašas iekšējās materiāla struktūras prasības.

Kā tas darbojas?

Kā darbojas selektīvā lāzera saķepināšana

Pirmkārt, mums jāzina, ka saistvielu strūkla darbojas, pamatojoties uz CAD failiem, tāpat kā citi piedevu ražošanas procesi, tāpēc pats pirmais solis ir izstrādāt 3D modeli, izmantojot CAD, un pārliecināties par tā iespējamību.
Tad, pārklāšanas asmeni izmanto, lai uz mašīnas konstrukcijas platformas uzklātu plānu kārtu, un drukas galviņa tiks uzklāta, lai selektīvi un precīzi iepludinātu saistvielu pulverī atbilstoši detaļu ģeometrijai.
Un, kad saistvielas slānis ir pabeigts, platforma būtu nolaista. Tad rocoater uzklātu jaunu pulvera kārtu, un drukas galviņas to sasien, šīs darbības tiks atkārtotas, līdz ir pabeigta pēdējā daļa.
Pēdējais, mums ir jāizņem daļa no kastes un jānoņem liekie materiāli.

Saistvielu strūklas priekšrocības

Dizaina daudzpusība

Saistvielu izsmidzināšana ir 3D process, kas raksturojas ar augstu dizaina daudzpusību. Šai tehnoloģijai ir pieejami dažādi materiāli, kas atbalsta sarežģītu ģeometriju un dažādu krāsu detaļu izgatavošanu.

Zemākas izmaksas

Saistvielas strūklas procesam, ir tikai dažas noteiktas vietas, kas tiks apstrādātas ar izsmidzinātu līmes materiālu. Tāpēc, dažus metāla pulverus var pārstrādāt un atkārtoti izmantot citos projektos, kas var ietaupīt materiālu izmaksas. Papildus, tam nav nepieciešami instrumenti vai armatūra, lai atbalstītu daļu konstrukciju, jo nesasaistītajam pulverim var būt atbalsta loma, kas ietaupa gan izmaksas, gan laiku.

Premium kvalitāte

Tas spēj izgatavot smalkas detaļas, kurām ir neliela tolerance, un tas var ražot līdz 0,1 mm lielu komponentu. No otras puses, detaļām, kas izgatavotas ar saistvielu strūklu, ir laba un gluda virsmas apdare, un mēs pat varam izgatavot logotipus un faktūras uz detaļas virsmas.

Augsta ražošanas efektivitāte

Ar saistvielu strūklu tiek izmantoti rūpnieciskās drukas moduļi, kuriem ir ļoti ātrs ražošanas ātrums, arī nav nepieciešams sarežģīts pēcapstrādes posms, kas var arī saīsināt ražošanas aprites laiku. Lielākā daļa ražošanas darbību ir automātiski, tas palīdz ievērojami uzlabot drukāšanas efektivitāti.

Augsta precizitāte

Saistvielu strūklu izmanto uzlabotos printerus, kas var samazināt kļūdu iespējamību, un drukas galviņa ir aprīkota ar augstu precizitāti, pārliecinoties, ka galīgo detaļu izmērs un ģeometrija ir tieši tādi, kādus vēlaties.

Sāciet savu 3D drukas projektu ar ekspertu

MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus 86-75523573370 lai šodien apspriestu savu projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu