SPĒJAS

Kausētā nosēdumu modelēšanas pakalpojums

Kāpēc izvēlēties MOKO?

Tūlītējas atsauksmes

Vienkārši iesniedziet mums savu CAD failu, mēs ātri atbildēsim par cenām un izgatavojamību 24 stundas.

No prototipa līdz ražošanai

Pateicoties mūsu nozarē vadošajām iekārtām un prasmīgajiem darbiniekiem, mēs spējam ātri ražot 3D detaļas no prototipiem līdz lielām ražošanas sērijām.

Kvalitātes nodrošināšana

Sertificēts ar ISO9001, MOKO ražo 3D detaļas, kas vienmēr var sasniegt starptautisko standartu un nodrošināt mūsu klientiem pārliecību.

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana uzņēmumā MOKO Technology

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana uzņēmumā MOKO Technology

MOKO Technology nodrošina kausētās nogulsnēšanas modelēšanas pakalpojumus prototipiem, funkcionālās daļas un galapatēriņa izstrādājumi. Mēs izmantojam vismodernākos 3D printerus, kas ļauj mums ražot augstas veiktspējas detaļas ar ātru izpildes laiku. Mūsu pieredzējušie inženieri ir FDM jomas eksperti, kas var apstrādāt 3D drukāšanas projektus ar plašu materiālu klāstu, piemēram, ABS., PLA, PA, PC, TPU, un tā tālāk. Un mums ir iespēja drukāt dažādu formu detaļas, sākot no maza izmēra līdz lielam izmēram, un piedāvāt vairāk nekā 40 krāsas arī jūsu iespējām.
Mēs esam pārliecināti, ka piedāvāsim saviem klientiem augstākās kvalitātes daļas, pateicoties mūsu stingrajam kvalitātes kontroles procesam, un mūsu pārdošanas komanda ir 24/7 tiešsaistē, lai jūs varētu saņemt ātrāko atbildi.

Kausētās nogulsnēšanās modelēšanas 3D detaļu galerija

Fused Deposition Modeling 3D Pirmā daļa
Kausētā nogulsnēšanās modelēšana 3D Otrā daļa
Kausētā nogulsnēšanās modelēšana 3D Trešā daļa

Kas ir kausētā nogulsnēšanās modelēšana?

Kausētā nogulsnēšanas modelēšana ir sava veida piedevu ražošanas process, kurā tiek ražotas 3D detaļas, selektīvi uzklājot izkusušo materiālu atbilstoši CAD datiem. Izejvielas ir termoplastiski polimēri, piemēram, PLA, ABS, TPU, PC, un tā tālāk, parasti pavedienu veidā, kas tiktu apvienoti slāni pa slānim, līdz tie veido gala daļu formu.
FDM ir visplašāk izmantotais 3D drukas process, kam ir plašs pielietojums, kas aptver dažādas nozares, mēs varam to izmantot rotaļlietu izgatavošanai, ātrie prototipi, mazi ražošanas instrumenti, automobiļu daļas, un medicīnas iekārtas.

Kā tas darbojas?

Kausētās nogulsnēšanās modelēšanas laikā ir iesaistīti galvenie posmi:
Solis 1: Izstrādājiet 3D modeli, izmantojot CAD, un pēc tam ievadiet CAD datus iekārtā.
Solis 2: Termoplastisko pavedienu ievietošana printerī, un ievietojiet tos ekstrūzijas galviņā, lai karstumā tos sašķidrinātu.
Solis 3: Izkausētais pavediens tiktu izspiests un slānis pa slānim nogulsnēts noteiktās pozīcijās caur ekstrūzijas galviņu, kas kustētos x-, Y- un z- norādes.
Solis 4: Celtniecības platforma tiks pazemināta, kad būs pabeigts viens slānis, pēc tam atkārtojiet iepriekš minēto procesu, lai izveidotu vairāk slāņu, līdz visa daļa ir pabeigta.
Solis 5: Ja ir atbalsta struktūra, tad, tas beidzot ir jānoņem.

Kausētās nogulsnēšanās modelēšanas priekšrocības

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana ir viena no populārākajām 3D drukas tehnoloģijām, jo tai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar citiem:

Zemākas izmaksas

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana ir ļoti ekonomiska iespēja 3D drukāšanai, kā mēs zinām, FDM tehnoloģiju tirgū ir pieejami daudzi materiāli, un vieglā materiālu pieejamība var samazināt izmaksas. No otras puses, krāsošanas un apdares izmaksas ir zemas, jo krāsas un apdare nāk no izejvielām, cita apstrāde nav nepieciešama. Tātad kopējās izmaksas par prototipu vai funkcionālo daļu izgatavošanu, izmantojot FDM, ir zemākas nekā SLA, VZD un citas tehnoloģijas.

Augsta ražošanas efektivitāte

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana ir aprīkota ar ātru izpildes laiku, ražošanas laikā iesaistītās darbības ir automātiskas, un tām nav nepieciešama instrumenta nomaiņa vai citi procesi, kas var arī uzlabot ražošanas efektivitāti, un MOKO spēj piegādāt jūsu 3D daļas tikpat ātri kā 3 dienas.

Izturība un izturība

Materiāliem, ko izmanto kausētā nogulsnēšanās modelēšanai, ir augsta veiktspēja, termoplastiskie materiāli, ieskaitot PA, PC un ULTEM ir ļoti izturīgi un kompakti, kas nodrošina gala detaļu ilglaicīgu izmantošanu pat nelabvēlīgā vidē.

Augsta precizitāte

MOKO tehnoloģija izmanto nozarē vadošos FDM 3D printerus, kas var samazināt kļūdu iespējamību, kurām ir pielaides +/- 0.004” vai +/- 0.002” collā, pārliecinoties, ka mūsu izgatavotās detaļas ir precīzas.

Dizaina elastība

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana, no vienas puses, atbalsta, izmantojot vairāk nekā 40 krāsas, kas nākotnē varētu būt lielākas izvēles iespējas. Turklāt, nav jāuztraucas par krāsu atšķirības problēmu, jo pēdējo daļu krāsu nosaka izmantoto pavedienu krāsa. No otras puses, FDM tehnoloģijai ir pieejami dažādi plastmasas materiāli, piemēram, PP, TPU, Neilona PA, ABS, PETG, PLA, PC, kas palīdz inženieriem būtiski izstrādāt jaunus un inovatīvus risinājumus.

Mazāk materiālu atkritumu

Kausētā nogulsnēšanās modelēšana ir aditīvs ražošanas process, un tas izgatavo 3D daļas, izkausējot pavedienu un sacietējot to, tātad ir mazāka materiālu atkritumu iespējamība. Papildus, ja konstrukcija ir labi projektēta, FDM nav nepieciešama atbalsta struktūra, un tas var arī samazināt materiālu atkritumus.

Sāciet savu 3D drukas projektu ar ekspertu

MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus 86-75523573370 lai šodien apspriestu savu projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu