CAPABILITEIS

Selektīvā lāzera saķepināšanas pakalpojums

Kāpēc izvēlēties MOKO?

Tūlītējas atsauksmes

Vienkārši iesniedziet mums savu CAD failu, mēs ātri atbildēsim par cenām un izgatavojamību 24 stundas.

No prototipa līdz ražošanai

Pateicoties mūsu nozarē vadošajām iekārtām un prasmīgajiem darbiniekiem, mēs spējam ātri ražot 3D detaļas no prototipiem līdz lielām ražošanas sērijām.

Kvalitātes nodrošināšana

Sertificēts ar ISO9001, MOKO ražo 3D detaļas, kas vienmēr var sasniegt starptautisko standartu un nodrošināt mūsu klientiem pārliecību.

Selektīva lāzera saķepināšana uzņēmumā MOKO Technology

Selektīva lāzera saķepināšana uzņēmumā MOKO Technology

MOKO Technology piedāvā vienas pieturas selektīvās lāzera saķepināšanas pakalpojumus, piegādājot mūsu klientiem 3D detaļas ar augstu precizitāti un veiktspēju. Mūsu inženieriem ir bagāta pieredze SLS tehnoloģijā, kuri var optimizēt jūsu dizainu, izmantojot CAD, un apstrādāt SLS projektus ar dažādiem materiāliem un lietojumprogrammām.. Mūsu izmantotie nozares vadošie SLS printeri var garantēt mūsu produktu kvalitāti un ievērojami uzlabot produktivitāti ne tikai prototipam., bet arī lieliem apjomiem.
Mēs piedāvājam tūlītēju piedāvājumu un atsauksmes par jūsu selektīvajiem lāzera saķepināšanas projektiem, mēs varam izgatavot 3D detaļas tik ātri kā 1 darba diena, un mūsu profesionālā un draudzīgā pārdošanas komanda ir 24/7 tiešsaistē, lai pārliecinātos, ka varat saņemt apmierinošu pakalpojumu. Mēs esam ieguvuši sertifikātus, tostarp ISO9001, ROHS, BSCI, un UL, mūsu SLS process un 3D daļas ir kvalificētas atbilstoši starptautiskajiem standartiem.

Mūsu selektīvās lāzera saķepināšanas kastes

MOKO selektīvās lāzera saķepināšanas futrāļi viens
MOKO selektīvās lāzera saķepināšanas lietas, divi
MOKO selektīvās lāzera saķepināšanas lietas trīs

Kas ir selektīvā lāzera saķepināšana?

Selektīva lāzera saķepināšana ir 3D drukas tehnoloģija, kas ražo 3D detaļas, uzklājot lāzera starus uz saķepināšanas pulveri noteiktās vietās un savienojot tos slāni pa slānim, līdz veidojas galīgā cietā sastāvdaļa, ko nosaka CAD dati.. Tā ir rentabla tehnoloģija ar augstu produktivitāti, ko var izmantot ar dažādiem materiāliem, piemēram, elastomēru termoplastu., neilons, polistirols, kas padara SLS par vienu no visplašāk izmantotajām 3D drukas tehnoloģijām. SLS izplatītākie lietojumi ietver medicīnas ierīces, automobiļu sastāvdaļas, daļas ar snap pieguļ, elektronika un tā tālāk.

Kā darbojas selektīvā lāzera saķepināšana?

Solis 1: Pulvera ievietošana printerī un pēc tam pulvera un konstrukcijas zonas karsēšana līdz temperatūrai, kas ir zemāka par izejmateriāla kušanas temperatūru. Šis solis var palīdzēt paaugstināt temperatūru noteiktos pulvera slāņa apgabalos un vieglāk sacietēt daļas.

Solis 2: Lāzera stari tiktu pielietoti konkrētajās pozīcijās, un pulveris tiktu sakausēts kopā un veidotu cietu slāni. Tad būvniecības platforma tiktu pazemināta par aptuveni 50 uz 200 mikroni, lai būtu vairāk vietas citu slāņu veidošanai, iepriekš minētie procesi tiks atkārtoti, līdz tiek pabeigts galīgais 3D modelis. Šajā procesā, nekausētu pulveri var izmantot, lai atbalstītu daļu, tāpēc nav nepieciešams veidot atbalsta konstrukcijas.

Solis 3: Kad drukāšana ir pabeigta, jāpaiet zināmam laikam, līdz būves kamera atdziest, kas var izvairīties no detaļu deformācijas problēmas un palīdz optimizēt mehāniskās īpašības.

Solis 4: Pēdējās daļas izņemšana no printera, un iegūt skaistu 3D modeli, pēdējais solis ir noņemt lieko pulveri, ko var izmantot atkārtoti. Papildus, dažos projektos, ir nepieciešama cita pēcapstrāde, lai padarītu virsmu un izskatu skaistāku.

Selektīvas lāzera saķepināšanas priekšrocības

Dizaina elastība

Selektīva lāzera saķepināšana ir aprīkota ar lielu dizaina elastību, kam nav nepieciešama atbalsta struktūra, savukārt citām 3D drukāšanas tehnoloģijām, piemēram, SLA un FDM, ir nepieciešamas. To var izmantot, lai izgatavotu sastāvdaļas ar sarežģītu ģeometriju, ieskaitot dažas bloķējošas struktūras vai daļas ar iekšējiem kanāliem, kuras nevar izgatavot ar citām tehnoloģijām.

Īss izpildes laiks

Selektīva lāzera saķepināšana ļauj inženieriem izmantot prototipu izstrādē izmantotās mašīnas un materiālus, lai ražotu galapatēriņa produktus, kas var būtiski saīsināt produkta izstrādes ciklu, jo nav jāatrod citi materiāli vai metodes. No otras puses, VZD procesam nav nepieciešama atbalsta struktūra, tātad kopējais ražošanas ātrums būtu ātrāks.

Augstas veiktspējas 3D daļas

Selektīva lāzera saķepināšana rada izturīgas un kompaktas 3D daļas, kurām ir lieliska veiktspēja neatkarīgi no prototipiem vai gala lietojuma lietojumprogrammām., un MOKO SLS 3D daļas ir attēlotas ar augstu precizitāti, laba virsmas apdare un arī izturība, kas nodrošina to, ka varat tos izmantot ilgu laiku.

Pieejami dažādi materiāli

Ir dažādi materiāli, kas izmantojami selektīvās lāzera saķepināšanas tehnoloģijā, un SLS materiālu portfelis var labi apmierināt visas jūsu prasības, neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešama karstumizturība, elastība, vai citas īpašības.

Zemākas izmaksas

Selektīvai lāzera saķepināšanai ir zemākas izmaksas, salīdzinot ar citām 3D drukas tehnoloģijām, jo tai ir materiāla efektivitāte, augsta produktivitāte, ļoti automātiski rīki un nav nepieciešama sarežģīta pēcapstrāde.

Sāciet savu 3D drukas projektu ar ekspertu

MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus 86-75523573370 lai šodien apspriestu savu projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu